Transparant en zeer klantgericht

De adviseur staat boven het stof en weet zijn advies helder en inhoudelijk goed te onderbouwen.

eerlijk en duidelijk goed advies

duidelijk en helder advies. neemt de moeite om alles goed ui te leggen

Snel en goed advies

Een zeer persoonlijke benadering. Vriendelijk personeel.Gedegen advies, op maat, gekregen.

Goed advies. Duidelijke uitleg

Goed advies. Alle tijd genomen om vragen te beantwoorden.

Super advies

Erg blij met het advies op maat. Wensen werden meegenomen, maar transparant en eerlijk advies werd gegeven.

Goeie prijs -kwailiteit

Niet de goedkoopste, maar wel all inclusief.Alles wordt doorgenomen en afgewogen ongeacht welke situatie je zit. Zelfs als er dingen nog wijzigen halverwege is dit hier geen probleem.Zeer aangename samenwerking gehad met de adviseur.

deskundig op persoonlijk situatie

wij hebben samen met mijn zoon een huis gekocht een moeilijke opgave maar de adviseur wist waar die moest aankloppen voor hypotheek

Ik beveel dit kantoor oprecht aan.

Er wordt goed naar je verzoek/wens geluisterd en alle mogelijkheden worden bekeken. Waar andere verstrekkers nee verkopen ziet All4finance toch nog mogelijkheden ter verkrijging van een hypotheek.

Helder, duidelijk, klantvriendelijk, attent,

Kwalitatief heel goede advies geleverd, die zelfs door een leek te verstaan is!

Helder en betrouwbaar advies

Helder en betrouwbaar advies, zeer goed passend bij onze situatie. Bij elke stap de juiste begeleiding en advies.

Deskundig, pro actief en meer dan service gericht

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen om onder tijdsdruk onze financiering te verzorgen. Deskundigheid en service voert hier de boventoon.

Persoonlijk, duidelijk en behulpzaam

Goed persoonlijk advies. Afspraken konden ook na kantoor uren en er werd tijd voor je genomen. Kwam het soms wel wat rommelig over en moest regelmatig even nabellen of bepaalde zaken geregeld waren, maar dit kwam denk ik mede door drukte. Goed op de hoogte wat er mogelijk is op de markt. Goede aftercare, bellen na om te vragen of alles goed gaat met de bouw van het huis en de hypotheek.

Goed advies en snelle terugkoppeling.

In ons geval werd echt gekeken naar alle mogelijkheden om het maximale eruit te halen. Ingewikkelde constructies worden niet uit de weg gegaan. De uitleg over dergelijke constructies is perfect en goed te begrijpen. Kortom zeer tevreden.

Helder No nonsens advies

Korte lijnen, klantgericht, geen ingewikkelde verhalen.

Duidelijk en Flexibel

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van All4Finance Hypotheken. Wederom super geholpen. Ton legt goed en duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is hij flexibel en staat altijd voor je klaar mocht je vragen hebben.

Gekregen advies is fantastisch.

We zijn fantastisch geholpen. Al onze vele vragen werden met geduld beantwoord. Vanaf het begin af aan wisten wij waar we aan toe waren. Nu lekker klussen in ons nieuwe huis! Bedankt!

Alles wordt rustig en goed uitgelegd.

Diverse malen voor een gesprek langs geweest. Werd steeds op een rustig manier te woord gestaan waarbij alles duidelijk werd uitgelegd en desnoods herhaald als er vragen waren. Men nam er de tijd voor om het duidelijk te maken. Werd ook op papier inzichtelijk gemaakt. Werd ook duidelijk meegeven dat als er vragen waren dat je dan voor kon bellen of langs komen hetgeen ook een paar maal gebeurd is. Je krijgt dan niet het gevoel van "oh daar heb je hun ook weer ". Wij hebben de gesprekken steeds als prettig en verhelderend ervaren.

Hypotheek met uitdagingen.

Wij hebben een prachtig nieuw huis kunnen kopen door middel van een vooraf gedacht onmogelijke hypotheek. De adviseur heeft ons vertrouwen, informatie en oplossingen geboden die hebben geresulteerd in een prachtige nieuwe woning.Niet alleen de adviseur zelf heeft kennis van zaken maar het gehele kantoor werkt mee. Afspraken maken buiten kantoortijden was geen probleem. Een heel fijne ervaring!

Duidelijk

Wij ontvingen duidelijke uitleg, goede onderbouwing, en een advies wat helemaal op onze persoonlijke situatie gebaseerd was. Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs de Notaris merkte bij de overdracht nog op hoe goed de Hypotheek in elkaar was gezet. Wij zullen zeker weer naar all4finance gaan indien dit in de toekomst nodig is.

Persoonlijke benadering en deskundig advies. We waren eerst bij een andere hypotheekadviseur geweest, maar kregen meer vertrouwen in de adviseur tijdens ons eerste gesprek met hem. Daarom hebben we gekozen voor All4finance.

Goed advies prima geholpen. Top!

Fijne voorlichting, goed advies, goed gesprek met de adviseur. Uitstekend geholpen.

Klantvriendelijk, meedenkend, daadkrachtig

Vriendelijke en complete service, zijn bereid willend om buiten de reguliere kantoor tijden af te spreken. Heeft ons goed en snel geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Ontzorgt en plant een duidelijk toekomstperspectief. Dit kunnen we aan iedereen aanbevelen. Haalt het maximale uit je hypotheek

eerlijk, prettig en duidelijk

kwam eerlijk en vertrouwd over.gaf duidelijk uitleg en was een prettige man om mee samen te werken

Heel goed en duidelijk advies

Bij aankoop ander huis en overbruggingskrediet zeer ter zake kundig.

Super tevreden!

Als ondernemer is het vaak lastig om bij een bank een hypotheek te krijgen. Na verschillende bezoeken bij de grote banken te zijn afgewezen, zijn wij via vrienden bij All4Finance terecht gekomen. Heel wat adviseurs kunnen er nog wat van leren. Betrouwbaar, Eerlijk en kennis van zaken! Dat is wat All4Finance is! Dankzij All4finance een schitterend huis gekocht met een helder en eerlijk advies. Er word goed naar je financi�le situatie gekeken en eerlijk uitgelegd wat wel en niet kan. Het belangrijkste is de betrouwbaarheid van All4Finance ze doen waar ze voor staan! Wij komen zeker bij All4Finance terug!

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.