Gedegen en betrouwbaar advies

De service, toelichting en de tijd die er wordt genomen om alles netjes uit te leggen is gewoon goed.

Goede en uitgebreide service!

We zijn goed geholpen en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen! De volgende keer zullen wij zeker terug gaan naar All4finance.

Heldere communicatie en 'hands on' mentaliteit

Wij zijn erg content met de gang van zaken bij All4Finance. Er worden heldere afspraken en gemaakt en ook nagekomen. Wij kunnen het iedereen dan ook aanraden!

Goed advies, duidelijk verhaal

Kantoor is aan te bevelen. Goed advies en duidelijk verhaal over de hypotheek. Ook na afhandeling nog hartelijk en behulpzaam.

Prima sfeer, uitstekend advies

In een ontspannen sfeer professioneel meedenken en adviseren vanuit de mogelijkheden en de wensen van de cli�nt.

Kundig betrouwbaar empathie snel goed bereikbaar

Goed inlevingsvermogen in situatie van koper. Gaf aan dat wij goede kans van slagen zouden hebben, wel met een hypotheekverstrekker die bereid is om maatwerk te leveren. Dat zijn niet de goedkoopste hypotheekverstrekkers. Hij kon zich vinden in onze wensen en zou er ook voor gaan. Was alleen niet op de hoogte wat het advies ging kosten. Wij dachten het tarief "starter" want het was onze eerste koopwoning. Bleek toch wat anders, maar de tarieven op hun site zijn wel gemiddelden. Er wordt snel en nauwkeurig gewerkt, goede bereikbaarheid. Snel antwoord op vragen schriftelijk of mondeling. Het is uitgekomen op de hypotheek zoals de adviseur deze aan ons had uitgelegd. In eerste instantie uitgegaan van een hogere lening, dat bleek onhaalbaar. Maar uitleg hierover en andere manier van naar de situatie kijken was heel verhelderend. Ook een adviseur op loopafstand is handig bij steeds aanleveren van extra stukken.

Behulpzaam en snel

Denkt goed mee met de situatie waarin je zit. Geeft vervolgens de beste opties aan je door, zonder zijn stempel erop te drukken.Reageert snel, zowel telefonisch als per mail.Zeer prettige ervaring.

Goed advies, snel schakelen en verstand van zaken

De adviseur schakelt snel, is goed bereikbaar per telefoon en e-mail en heeft verstand van zaken. Hierdoor geeft hij een prima advies.

Duidelijk advies, snel, accuraat en vriendelijk

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat ze hier echt de tijd voor je nemen. Ze begeleiden je op alle vlakken naar de aankoop van je nieuwe woning. Er wordt snel gereageerd op de mail en er is altijd een mogelijkheid om vragen te stellen. Er wordt moeite gedaan om informatie te verduidelijken en telefonisch zijn ze net zo goed bereikbaar als via de mail.

Duidelijk advies

Duidelijk advies en snel kunnen schakelen als je spoedig rond moet zijn. Erg fijn geholpen

goed duidelijk uitleg en advies

duidelijk, vriendelijke en eerlijke mensen en advies dat is wat ik kan zeggen in een paar woorden over deze goede Kantoor

Zeer goed advies

Voor de tweede keer in korte tijd bij de adviseur geweest. Net als de eerste keer een heel duidelijk en goed advies. Kan iedereen aanraden te kiezen voor All4finance!

Zeer goed geholpen

Zeer goeie service erg goed geholpen met de koop van ons eerst huis wist gelijk wat er allemaal mogelijk was zeer goed

Deskundig advies

De adviseur neemt de tijd voor een advies dat past bij zijn klanten. Bespreekt meerdere opties en benoemt de voor- en nadelen van een keuze. Je kunt altijd terecht met vragen. Niet altijd direct bereikbaar, maar je kunt ervan op aan dat hij terugbelt of mailt. Wij bevelen zijn diensten van harte aan.

Goed advies, voor de aankoop en later

We hebben goed advies gekregen over de hypotheek en alles wat hierbij komt kijken (verzekeringen, belastingen, etc.). Wanneer wij een vraag hadden of een document wilde laten beoordelen kregen wij altijd binnen 24 uur een antwoord.

Dag en nacht bereikbaar!

All4finance heeft ons erg goed geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. De adviseur is dag en nacht bereikbaar en dacht goed mee met onze situatie. We zijn tevreden met het resultaat en bevelen All4finance zeker aan!

Gedegen advies wat aansloot bij onze wensen.

Er is geluisterd naar onze wensen en het advies sloot hier goed op aan. Afspraken zijn nagekomen en het feit dat we na het afsluiten van de hypotheek nog steeds met vragen mogen komen, maakt dit een prettige en betrouwbare partij.Daarnaast is adviseur*****een bijzonder aardige man en recht door zee.Ik zou dit kantoor zo aanbevelen!

Goed advies, op maat

Al mijn vragen zijn snel beantwoord bij de adviseur, en hij heeft me goed begeleid in het traject. Als je zelf iets niet weet, krijg je snel duidelijkheid over zaken.

fantastich advies

Zeer kundige en duidelijke uitleg!De adviseur denkt mee en zoekt naar oplossingen en mogelijkheden.

Tevreden!

Dit is tweede keer dat wij bij All4Finance Hypotheken hebben aangeklopt. Zes jaar geleden zeer prettig geholpen door ***** bij de aankoop van een appartement. Door de fijne service recentelijk weer teruggekomen voor advies voor de aankoop van een nieuwbouwwoning.Wij vonden het zeer prettig dat wij door het hele proces zijn meegenomen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. De adviseur is duidelijk, betrouwbaar en altijd goed bereikbaar.Indien er ooit nog een ander huis op ons pad komt, dan komen wij zeker weer terug naar All4Finance.

Denkt erg goed mee, doortastend, reageert snel.

Weet heel goed de situatie in kaart te krijgen en een optimale hypotheek (vorm) te vinden. Erg klant gedreven en wil daarmee een goede service bieden.

Heel goed adviseurbureau

Heel erg fijn dat alles voor je wordt geregeld, de beste hypotheek wordt voor jou uitgekozen. Je kunt alles vragen en zo vaak langs komen als je wilt, ook per mail en telefoon goed bereikbaar.

Persoonlijk en kundig advies

Er werd zeer goed en creatief meegedacht om tot de beste keuze te komen. Bij vragen een snelle reactie. Dit alles met een persoonlijke en prettige benadering. Wij hebben al meerdere mensen aangeraden om ook bij All4Finance een afspraak te maken!

Tijd, geduld, uitleg, meedenken en tips!

Ik zal all4finance zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Alle tijd, hun geduld, hun uitleg, het meedenken en uiteindelijk de fijne tips om tot een juiste beslissing te komen. Het is fijn communiceren met de adviseur en zijn medewerkers en we zijn dan ook hartstikke blij dat we uiteindelijk met All4finance ons huis hebben kunnen kopen.

Zeer behulpzaam en goed advies.

De adviseur heeft voor onze tweede woning ook de hypotheek verzorgd. Hij is zeer behulpzaam, denk goed mee en geeft vooral ook goed advies. Ook voor onze eventuele 3e woning zullen wij de adviseur contacten.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.