Goed en eerlijk advies

Een goed advies en Komt de afspraken na, en sta open voor je vragen.

Professioneel, maar ook vriendelijk behandeld.

Als klant waren wij op ons gemak gezet, door de houding en manier van communiceren met onze adviseur. Op een rustig en duidelijk manier waren onze opties uitgelegd.100% commitment van de adviseur, bereid om altijd bereikbaar te zijn. Regelmatig kregen wij e-mails die na middernacht verstuurd waren. Wij voelde heel snel dat de adviseur aan onze kant was.

In een moeilijk geval super advies en service

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat hij zeer meedenkend is en ook savonds geholpen kan worden. Verder gelijk reactie op mail. Goed persoonlijk contact.

Deskundig advisering en communicatie

Zeer geduldige en deskundige medewerkers helpen je bij de vele vragen die een hypotheek met zich mee brengt. Zelfs in de avonduren wordt er voor je gewerkt. Beloften worden nagekomen. Tevens heeft het bureau een sterk communicerend vermogen. Dit geeft je het gevoel dat alles goed komt. Zeer tevreden dus.

Fantastische persoonlijk begripvol kundig advies

Daadkrachtige aanpak, met complete vraagstelling waardoor er snel gehandeld wordt. Heldere uitleg, snelle terugkoppeling en hele prettige omgang.

Goed gedegen advies

Men neemt ruim de tijd om alles uit te leggen en laat de verschillende mogelijkheden zien afgestemd op jouw situatie ,ook als deze wat complexer is

Persoonlijk advies op maat

Klantgericht en persoonlijk advies afgestemd op onze situatie. Je kan met allerlei vragen terecht en krijgt duidelijk en snel antwoord.

Goed bereikbaar en advies

Als starter weet je van geen toeter of blazen als je een huis gaat kopen. De adviseur heeft mij daar goed in begeleid. Inmiddels is alles rond en is het eerste huisje een feit.

Professioneel, zorgvuldig, creatief en vriendelijk

De adviseur is een zeer vakkundig financieel adviseur. Hij heeft creatieve oplossingen, hij denkt heel goed mee met je situatie.Je zou bijna alweer een ander huis kopen als je je realiseert dat de prettige begeleiding vrijwel ten einde is gekomen. De adviseur is zeer zeker aan te raden bij de begeleiding van een ingewikkeld proces als het kopen van een huis!

Enthousiast, geduldig, flexibel

De adviseur ligt alles goed en netjes uit. Heeft nooit haast en neemt de tijd voor je. Daarnaast is hij altijd beschikbaar voor je en wil je graag helpen.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Adviseur nam alle tijd en ruimte om ons te voorzien van alle adviezen. Heeft ruim de tijd genomen voor alle vragen die we hadden en reageerde op alle verzoeken en vragen die we hadden.

Helder, oprecht en fijn advies

Heel erg fijn contact gehad met All4Finance. Uitgebreid en helder advies gekregen! Zeer flexibel qua afspraken, snelle communicatie en erg meedenkend.

Zeer klantvriendelijk zeer informatief

Ik kan het kantoor aanraden dat men er voor de klant is en er alles aan doet om de klant zo goed mogelijk te informeren over de zaken waar men voor komt. Haalt alles eruit om de klant met een goed gevoel weg te laten gaan.

Fantastiche advies

Je kan altijd bij ze terecht om advies op welk tijdstip of dag het ook is. Zeer deskundig en vriendelijk personeel.Alles tot in de puntjes verzorgd.

geen minpunten, uitsluitend plussen.

persoonlijke benadering, denkt goed mee, creatieve oplossing, digitaal allemaal dik voor elkaar. En..... de koffie is ok. :-)

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden, altijd bereid om extra te doen. Staat klaar voor vragen. Adviseert goed en laat jou uiteindelijke beslissing nemen.

Ze helpen je van a tot z op weg.

We hadden een ingewikkelde case met veel heen en weer geschuif van posten. Ik was totaal de weg kwijt, maar werd gelukkig stap voor stap door het hele proces geleid. Hoop kennis en zeker een aanrader.

zeer duidelijk en neemt de tijd .

Wij als starters was een hypotheek voor ons moeilijk te begrijpen hoe en wat alles werkt.All4finance neemt de tijd om alles heel duidelijk uit te leggen.Neemt ook veel moeite om voor ons de beste en de voordeligste hypotheek te krijgen.En komt zijn afspraken na (wat naar onze ervaring niet bij alle adviseurs zo is)Too!

Zeer betrokken. Denkt mee en geeft goed advies.

De adviseur heeft onze hypotheek super snel en goed geregeld. Twee weken eerder de sleutel! Zeker een aanrader.

Uitstekend advies

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Advies super goed.

Duidelijk en uitstekend advies

Ik beveel dit kantoor en met name deze adviseur van harte aan vanwege het uitstekende advies, de duidelijk afspraken en de prettige samenwerking.

Goede service en advies

De adviseur heeft hard aan mijn zaak gewerkt om voor mij als ZZP-er en hypotheek te krijgen. Door mijn scheiding en omdat ik nog niet lang ZZP-er ben was mijn zaak niet eenvoudig. Uiteindelijk toch gelukt tegen een scherpe rente.

Prima advies in ontspannen sfeer

We waren al een tijd geleden bij dit kantoor geweest voor hypotheekadvies, ook toen waren we erg tevreden over het advies. Nu bij de aankoop van onze nieuwe woning zijn we teruggegaan. De adviseur neemt de tijd voor je en legt alles rustig en duidelijk uit. Tijdens het aanvraag-proces zijn we steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.We kunnen dit kantoor en de adviseur van harte aanbevelen.

zeer goed advies en hulp

ben enorm goed geholpen door de adviseur...altijd behulpzaam en nooit moeilijk om iets extra voor me te doen....hem ook geadviseerd voor mijn ex partner...

professioneel, vriendelijk en eerlijk advies

De adviseur communiceert helder en is prettig in de omgang. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en begeleid.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.