deskundig, persoonlijk

All 4 fiinance is klein, persoonlijk kantoor waar je zo binnen kunt stappen. Er werd in ons eerste gesprek direct tijd voor ons gemaakt. In het tweede gesprek werd ons heel snel duidelijk dat dit een professioneel bedrijf betreft dat zijn zaakjes goed op orde heeft. De persoonlijke manier van benaderen is zeer te prijzen en we zijn erg tevreden over de deskundigheid en het uiteindelijke product.

Goed en helder advies

Goed advies , duidelijke uitleg , vriendelijk personeel en oplossingsgericht , thnx adviseur Daarbij echt compleet overname van het gehele traject, top

Goed en duidelijk advies

Aanbevolen door een neef van mij en de verwachting vooraf zijn helemaal ingelost. Zeer tevreden over de dienstverlening en consequent met afspraken.

Erg begrijpelijk uitgelegd en denkt mee.

Voor een leek als ik was ik bang dat het afsluiten van een hypotheek erg ingewikkeld en onbegrijpelijk zal zijn. De adviseur heeft zijn best gedaan om het zo duidelijk mogelijk aan te leggen in de woorden die voor mij en mijn partner te begrijpen zijn. Naast de standard procedure nam de adviseur ook de tijd om eventuele bijkomstigheden goed door te spreken en ook de nasleep van het komen van een huis neemt hij gelijk mij in zijn gesprekken. Persoonlijk raad ik dan ook All4finance Hypotheken aan!

Goed en snel advies

De adviseur heeft alles zeer serieus en snel voor ons uitgezocht; is ook goed bereikbaar en reageert adequaat op vragen

Daadkrachtig en betrokken

Er worden weinig woorden vuil gemaakt, de situatie wordt snel en kundig ingeschat en vervolgens wordt daadkrachtig gehandeld. Tussentijds �n naderhand wordt actief contact onderhouden.

Advies op maat!

Voor de aankoop van onze nieuwe woning hebben we flink rondgekeken qua hypotheekadvies. Bij verscheidene adviseurs werden wij teleurgesteld met een standaard praatje en een standaard advies. Gelukkig waren we blij verrast na t bezoek aan All4finance Hypotheken in Alphen aan den Rijn. Een prettig gesprek met de adviseur en het bijbehorende advies heeft ons een hypotheek gebracht zoals we die voor ogen hadden. We zijn dan ook heel blij met het resultaat!

Kundig en helder advies

Het kantoor is misschien niet het goedkoopste, echter je krijgt zeker waar voor je geld. Wij zijn heel vaak bij de adviseur langs geweest of hebben vaak telefonisch contact gehad. Ton weet waar ie over praat en stelt je zeker op je gemak inzake de ingewikkelde materie van een hypotheek.

Vriendelijk en "to the point"

Alles werd prima en snel geregeld. De uitleg was duidelijk en na 2 bezoeken waren we er uit.

Zeer goede communicatie!

Alles wordt heel goed uitgezocht en uitgelegd.Wanneer ja iemand anders in contact brengt voor een hypotheek offerte krijg je beide korting wat in ons geval ook was.

Klantvriendelijk, juiste kennis, top service

Zeer klantvriendelijk, juiste kennis van zaken, complete zeer duidelijke uitleg. Een prima en volwaardig advies en alles wordt keurig geregeld. Een open en eerlijk kantoor aan iedereen aan te bevelen, de kosten meer dan waard.

Het was niet makkelijk om als zelfstandig ondernemer een hypotheek te verkrijgen, maar de adviseur heeft dit uitstekend geregeld

Goede persoonlijke begeleiding.

Er wordt ruim de tijd genomen om tot de geschiktste financiering te komen. Ook bij vragen die later opkomen wordt op een adequate manier uitleg en toelichting gegeven.

***** denkt mee met de klant.

Ik heb bij dit kantoor al eerder een hypotheek afgesloten, ze denken al bij verkoop voor je na.

Bestaande hypotheek op 1 naam overzetten.

Na een goed en open ori�nterend gesprek heeft de adviseur ons van een goed advies voorzien en uitstekend begeleid in het hele hyp9theek traject. Zeer tevreden.

Goede uitleg en top service

Top service en uitleg die te begrijpen is voor iedereen. Ik had er helemaal geen verstand van en de adviseur heeft alles zo uitgelegd dat ik het echt begreep zodat ik een goede keuze kon maken. De dames bij All4finance hebben mij van elke stap op de hoogte gebracht waardoor ik zorgeloos naar mijn nieuwe woning kon toeleven. Ik raad All4finance aan iedereen aan.

Goede service, persoonlijke aandacht

De klant staat centraal en geven zich voor 100%.Vriendelijke medewerkers, je mag altijd bellen/mailen

goed advies met goede nazorg

Duidelijke berekeningen gekregen.Goede begeleiding in de keuzes.Prettige sfeer.Direct antwoord bij vragen via mail of telefoon.

Niets op aan te merken!

Je hoeft bijna niets te doen. De adviseur regelt alles voor je. Heel prettige omgang en snel een antwoord op al je vragen.

Duidelijk eerlijk uitgebreid begrijpbaar

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat er een eerlijk advies wordt gegeven over je financiele situatie, de mogelijkheden en vooral ook de situatie in de toekomst. Advies wat wordt gegeven is voor een leek begrijpbaar en wordt ook meeArdere keren duidelijk en volledig uitgelegd. Tevens goede tips en tools aangereikt gekregen bij de aankoop van de woning in ons financiele voordeel. Adviseur is erg meedenkend en ik zou hem iedereen aanraden.

Heel goed advies, ook goede nazorg

Prettige gesprekken met meedenken over bijv meerwerkkosten. Is prettig omdat je dt soort zaken weinig doet.

persoonlijk advies, duidelijk verhaal!

Persoonlijk advies op jou persoonlijke situatie en denkt mee over de wensen en mogelijkheden.

Alle aandacht, tijd en een kwalitatief advies!

Ik kan All4Finance Hypotheken uit Alphen aan den Rijn aanbevelen omdat wij hier erg goed zijn geholpen. De adviseur neemt de rust en tijd voor je en je kan met al je vragen terecht! Wel zo prettig. Verder nemen ze je gewoon heel veel werk uit handen. Zorgeloos een huis aankopen doe je dus via All4Finance! **** bedankt! Wij woonde in Lelystad en zijn speciaal vanwege de goede ervaringen van familie naar Alphen gegaan voor een advies op maat!

Service zoals het hoort en meer

De adviseur heeft een heel helder en goed onderbouwd advies gegeven voor onze eerste hypotheek. Het was erg fijn dat hij ook over zaken buiten de hypotheek om advies gaf als we daar om vroegen. Als we vragen hadden konden we die altijd stellen en we kregen snel en duidelijk antwoord terug. Zelfs toen we op een later moment nog wat dingen wilde veranderde bleven de adviseur en zijn collega's even geduldig en vriendelijk. Absoluut een kantoor dat ik aan zal bevelen!

Super fijn kantoor! Goed ,duidelijk en EERLIJK advies.Goed bereikbaar en krijgt snel antwoord op al je vragen. Wij zouden ALL4finance zeker adviseren!

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.