Top adviseur

Ik wil graag dit kantoor van harte aanbevelven omdat ik altijd als ik vragen heb of ergens meezit snel en goed gehoplen ben.

Super!

Fantastisch kantoor. Ik beveel het aan iedereen aan die maar over hypotheken begint. Ik ben super geholpen Door de adviseur en Zijn collega's. En daarmee ook ons eerste huis gekocht zonder hen was het niet gelukt!

Fantastisch advies!!!

Super advies, regelt alles voor je. Communicatief zeer goed. Als er wat is, wordt het besproken!

Doordacht advies, bekijkt mogelijkheden, denkt mee

De adviseur is altijd bereikbaar, niet alleen tijdens kantoor uren. Zijn advies is doordacht. Hij is up to date over wijzigingen op de financi�le markt. De service, beantwoorden van vragen, maar ook de afronding en interesse achteraf zijn uitstekend.

Prima advies!

Wegens goede ervaring in het verleden wederom via de adviseur ypotheekadvies ingewonnen en vervolgens een hypotheek afgesloten. Net als de vorige keer alles prima verlopen.

Snel, competent, klantvriendelijk

De adviseur heeft ons zeer adequaat geholpen met het oversluiten van onze hypotheek toen we een nieuw huis wilden kopen. Het was erg prettig dat hij bij ons thuis langs kon komen en hij had veel kennis over de verschillende hypotheek-/ leningsvormen. Hij reageert snel op vragen per mail of telefoon en heeft voor ons alles zonder problemen geregeld. Een aanrader dus!

Duidelijk Advies

Nemen alle tijd voor je en zoeken alles tot op de bodem voor je uit, zodat jij het beste en goedkoopste uit bent. Ik ben zeer tevreden over de adviseur en zijn secretaresses. Ze zijn aardig, vakbekwaam en tussendoor maken ze ook nog tijd voor een praatje.

Top kantoor, laagdrempelig en betrokken

We hebben de adviseur leren kennen als een zeer betrokken adviseur, die zijn klanten persoonlijk leert kennen waardoor je makkelijk even kan overleggen.Hij is realistisch en neemt de tijd voor je.Ook de andere medewerkers doen wat ze zeggen en blinken uit in persoonlijk contact.

Gedegen en uitgebreid advies.

Dit kantoor beveel ik ten zeerste aan. Je krijgt hier een duidelijk en helder advies. Gewoon duidelijke taal en niks geen flauwekul of addertjes onder het gras. Ook snelle reactie op vragen die je eventueel achter af nog stelt.

very good service

very clear and easy to approach, quick in getting informations and always at your disposal.

Duidelijk en helder, eerlijke kijk op de zaak.

altijd een prettige reactie, ook al is de vraag al eerder gesteld.Heel erg meedenkend en heeft ook zaken opgelost die niet lekker liepen bij de geldverstrekker.

Proffesioneel Advies

All4finance hypotheken denkt met je mee en geeft goed advies. De sfeer is heel vriendelijk en ontspannen. Al het werk nemen ze uit handen. Wij kunnen dit kantoor zeker aan iedereen aanraden. Dank je wel, voor de fijne begeleiding!

Goede en eerlijk advies! Zeer aanrader.

Goede en eerlijk advies. Zeer aanreden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wauw echt fantastisch advies

Ik beveel het aan iedereen aan.Onze 1e koophuis toch een hele stap.Door het advies van de adviseur is alles ons tot het kleinste detail uitgelegd en konden wij de grote stap maken.Nogmaals dit advies wens ik iedereen toe.Toppers!!!

super en snel geholpen

De adviseur heeft verstand van zaken werk hard en is super snel

Geeft goed advies op een informele manier

Ik kan het kantoor aan een ieder aanbevelen die op zoek is naar een optimaal hypotheekadvies

Heel relaxt en informeel, dit zorgt voor een ideale sfeer. Goed gekeken naar mijn persoonlijke situatie en wat mijn wensen zijn wat betreft de hypotheek. Uiteindelijk was de hypotheek binnen 3 weken helemaal rond. In de toekomst kom ik hier zeker terug.

Duidelijk advies

Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar en denkt met de klant mee.

Effici�nt,overzichtelijk,en gemoedelijk

Wij zijn erg tevreden en blij dat All4finance ons heeft geadviseerd en alles geregeld heeft.Super!

Zeer klantvriendelijk en passend advies

All4finance heeft mij uitstekend begeleid bij de aanschaf van mijn eerste woning. Zeer klantvriendelijk en professioneel advies. Ook de nazorg is perfect.

Duidelijk, prettig en behulpzaam

Bij de aankoop van ons eerste huis hebben goed advies gekregen van de adviseur. Alles werd vooraf duidelijk uitgelegd en ook na het tekenen van het koopcontract konden wij nog terecht voor hulp. Kortom perfecte begeleiding.

Professioneel, helder, goede communicatie

Goed geholpen door de adviseur. Er is goed geluisterd naar onze vraag, hij dacht goed mee hoe bepaalde zaken te regelen, onduidelijkheden zijn goed uitgelegd. Alles is op tijd geregeld. Na de overdracht wordt er goede service geleverd. Uitstekend!

Goed advies opmaat gekregen! Sander bedankt

Voor een eerste koop is de wereld van hypotheken een bos vol bomen. Met de hulp van Sanders is dat allemaal goed gekomen.

Heel erg bevallen

Er word intresse in de klant getoont, geen arogantie zoals bij banken. Ik kreeg een goed en begeleidend advies vanaf het begin tot het eind, ook met eventuele vragen naderhand helpen ze me graag en rekenen ze niets. Als ik iets niet snapte, legde hij het net zolang uit totdat het duidelijk voor me was. Ik stuur iedere vriend of kennis die een hypotheek wil aanvragen naar All4finance door!

prettig, duidelijk

Ik beveel deze adviseur zeker aan omdat we erg prettig zijn geholpen. moeilijke zaken wist hij goed uit te leggen zodat ze begrijpelijk werden. reageerde altijd snel op onze vragen. Prettig geholpen

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.