Zeer prettig en efficiënt!

Werken met all 4 finance is zeker aan te raden! Het contact loopt erg gemakkelijk en denken graag met je eigen situatie mee. Rob stond altijd voor ons klaar waardoor het proces in een rap tempo verlopen is. Erg top!

geweldig, alles is voor ons geregeld en geen vraag was te veel.

Rob heeft ons uitstekend geholpen, we zijn starters en daarom was alles nieuw voor ons en hadden we dus veel vragen over van alles en nog wat. Rob heeft ons stapsgewijs door het proces geholpen en alles op een duidelijke manier uitgelegd. we hadden vanaf het begin een whatsapp groep met hem en dat maakte het voor ons erg makkelijk en toegankelijk om onze vragen kwijt te kunnen als we dat vergeten waren in een van onze gesprekken. daarnaast is hij erg vriendelijk en klantgericht wat het pakket compleet maakt.

Een adviseur met een luisterend oor en kijkt naar mogelijkheden

All4Finance adviseur Noël Holierook heeft mij uitstekend geholpen in mijn hypotheek aanvraag. Met z'n persoonlijke benadering en luisterend oor heeft hij mijn belangen uitstekend behartigd. Ik heb Noël ervaren als een professionele, deskundige hypotheekadviseur die denkt in kansen en mogelijkheden. Dit is in de huidige hypotheekmarkt een grote kwaliteit waardoor ik Noël van All4Finance van harte kan aanbevelen.

Geweldig: kundig, snel, vriendelijk

Dit bedrijf hielp me achtereenvolgens met een persoonlijke lening en een hypotheek. Ze zijn kundig, snel en bovendien en bovenal betrokken en vriendelijk. Zoals je overal geholpen zou willen worden. GEWELDIG!

Goed begeleid door een vrij lang een complex financiering

Rob heeft mijn goed begeleid door een vrij lang een complex financiering in verband met scheiding & kopen nieuwe huis. Fijn dat hij me op de hoogte heeft gehouden via (o.a) whatsapp.

Staan voor de KLANT

Je wordt zeer persoonlijk behandeld en alles wordtgoed bekeken, wat niet kan wordt ook eerlijk gezegd. Het advies en resultaat is dan ook echt maatwerk, Sander neemt de tijd voor je en daardoor is het resultaat verantwoord. Wij zijn al bijna vanaf de start klant en nog steeds met volle tevredenheid en ook mensen die wij door gestuurd hebben zijn zeer tevreden.

Super snel en goed geholpen

Bel je All4finance vraag dan om Jordie

Uitstekende klantgerichte hulp en adviezen

Vanaf het begin dat we zijn binnen gekomen, zijn wij uitstekend begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis. Sander heeft ons uitstekend geholpen hierbij, zijn kennis,ervaring en adviezen hebben ons erg geholpen bij het maken van de juiste keus. Ook nadat alles rond was, en er vragen waren, werden we snel geholpen.

Prima advies

***** heeft me prima wegwijs gemaakt in de wereld van de hypotheken. Helder uitgelegd, goed meegedacht en een goed advies

Persoonlijk en snel!

******** heeft ons geholpen bij het kopen van ons eerste huis; dankzij zijn persoonlijke aanpak is dit een heel soepel proces geweest. Jordie was altijd zeer goed bereikbaar, zowel per mail als telefonisch. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en het te doorlopen proces goed toe te lichten. Ik beveel Jordie van harte aan!

Eerder dit jaar bij ***** geweest voor hypotheekadvies. ***** heeft ons zeer deskundig geholpen bij het afsluiten van een hypotheek voor ons eerste huis. Wat wij vooral als prettig hebben ervaren, is dat ***** oprecht ge�nteresseerd is in wie er tegenover hem zit. Waardoor je niet het gevoel hebt dat je zomaar de eerste de beste hypotheek aangeboden krijgt. Daarnaast zet Rob net die extra stap, waaruit blijkt dat hij echt probeert te helpen. Wat ook heel prettig is, is dat Rob ons helpt met de belastingaangifte volgend jaar. Met name voor ons als starter is dit een prettig idee. Al met al bevelen wij Rob (All4Finance) aan!

Top kantoor met uitstekende service

Bij ***** en All4Finance weet je dat alles goed wordt geregeld en word je volledig ontzorgd bij de aankoop van je huis. Ze gaan door daar waar andere adviseurs stoppen en laten niet los tot de overdracht van het huis naar volle tevredenheid is geregeld. Ook na de overdracht zijn ze altijd bereikbaar en behulpzaam daar waar nodig. Ik zou dit kantoor bij iedereen aanbevelen.

Goed advies, zonder haken en ogen

Duidelijk, eindelijk na meerdere malen ( lees ) minimaal 8 keer bij een een bedrijf geadvisserd te zijn gehoord te zijn en onze wensen te begrijpen zo moeilijk hoeft het dus niet te zijn blijkt.Afhandeling ook soepeltjes verlopen en ook de nazorg goed op orde.Wij zullen jullie zeker aanraden.

Gedegen hypotheekadvies

De hypotheekadviseur heeft ons uitgebreid voorgelicht over de verschillende opties om onze hypotheek te verhogen ivm onze verbouwingen. Het is allemaal snel geregeld en middels de app konden we het verloop goed volgen. Ook de communicatie vanuit het kantoor en de opvolging van vragen was goed geregeld. We zijn erg tevreden.

Aankoop andere woning

De hypotheekadviseur heeft ons bijzonder goed ge�nformeerd betreft de nieuwe hypotheek voor de aankoop van een nieuwe woning. Ook na het passeren van de akte werd er door de adviseur ge�nformeerd of alles vlot was gelopen. Kortom: betrokkenheid en persoonlijke aandacht staat voorop. Top geregeld !!

Goed bedrijf

Onze communicatie met de hypotheekadviseur is prettig verlopen. Hij is goed bereikbaar, klantvriendelijk en heeft veel kennis. Altijd bereikbaar bij vragen.

Alleen maar lof!

De hypotheekadviseur is op alle fronten een echte deskundige op zijn gebied. Hij heeft zich er vol voor ingezet dat het allemaal op een prettige manier verliep. Ik ben zeer tevreden!

Aankoop nieuwbouw

Een zeer kundig advies gekregen, snel, duidelijk en correct.De hypotheek is netjes en op tijd geregeld. Geen vraag is teveel en waar ze kunnen helpen doen ze dat, ook bij financi�le zaken waar ze niet in thuis zijn doen ze alles om je te helpen.

Goed geholpen!

Wij zijn goed geholpen door de hypotheekadviseur, alles verliep soepel en snel. We kregen het juiste advies en alle verstrekte informatie bracht hij duidelijk over.

laagdrempelig en informeel advies

Wij hebben het oversluiten van onze hypotheek als zeer relax ervaren. Buiten alle formele handelingen was het altijd heel fijn om laagdrempelig en informeel advies te krijgen bij de hypotheekadviseur van All4finance. We hadden na de eerste afspraak heel goed zicht in onze mogelijkheden en kon altijd snel schakelen voor meer info. Ook hebben wij de overige medewerkers meermaals gesproken en iedereen heeft dezelfde, laagdrempelige, houding. Normaal gesproken vonden wij de financi�le kant rondom ons huis altijd "gedoe" en dat was het nu helemaal niet.Mochten er andere zaken in de toekomst zich voordoen dan weten wij zeker dat we bij All 4 Finance aankloppen.

Verhogen en oversluiten

In Februari heeft de hypotheekadviseur van all4finance mij geholpen met het oversluiten en verhogen van mijn hypotheek. Omdat ik al bekend was bij deze adviseur en er zaken snel geregeld moesten worden, zijn er veel zaken per mail geregeld. Dit werkte allemaal heel prettig en ging heel vlot. In april was dan ook alles op een professionele manier geregeld.

Goed en snel geregeld

Fijn en duidelijk advies. Vragen worden allemaal vriendelijk en duidelijk beantwoord.

Advies

Top advies snel en duidelijk geholpen zeker om aan te raden

Aan te bevelen

De hypotheekadviseur was voor ons een rust punt in een woelige en onrustige tijd Begripvol als wij er niets van begrepen en altijd bereid om je daar in te helpen Ook andere mensen van dit kantoor zijn zeer behulpzaam

Advies betreffende oversluiten

De hypotheekadviseur van All4finance is kundig, betrokken en klantvriendelijk. Heb het contact als heel prettig ervaren.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.