Eerlijk en betrouwbaar advies!

Wij kunnen dit kantoor aanbevelen omdat er een advies op maat wordt gegeven: eerlijk, betrouwbaar en re�el!. Er wordt goed meegedacht met de klant. Daarnaast werden we altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Uitstekend advies

Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen. Zeer veel kennis in huis. Met veel geduld zijn wij geholpen zonder enige vorm van druk. ******** is een kundig persoon die de materie uitsteken weet uit te leggen en over te brengen. Daarnaast ook nog eens een prettig mens in de omgang. All4Finance hypotheken is absoluut een aanrader!

Duidelijk advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat je vriendelijk, duidelijk en persoonlijk wordt geholpen. Ze doen echt moeite om de klant zo goed mogelijk van begin tot eind te helpen al is het op een ander tijdstip.

Duidelijk verhaal, goede prijs en prima afronding!

We zijn bij All4Finance geholpen door ******. Naast ***** hebben we met nog 2 andere hypotheekadviseurs gesproken, maar All4Finance was het enige bedrijf wat niet voelde als een bedrijf wat iets verkoopt, maar wat adviseert. Dat was voor ons erg belangrijk, omdat verkopen en adviseren toch echt 2 verschillende dingen zijn.Om kort te zijn hebben we een uitstekend advies gekregen van ****** en door ****** hebben we naast een goede en voordelige hypotheek ook nog �1000,- bespaard door het oplettende oog van de hypotheekadviseur (door een fout van de Notaris).Al met al: 100% aan te raden!

Prettig, kundig & realistisch hypotheekadvies

******** van All4finance Hypotheken schetst het totale financiele plaatje van de aankoop van een woning op een realistische, prettige en kundige wijze.Hij neemt ruim de tijd om in goed overleg alle financiele (on)mogelijkheden op een rij te zetten om zo te komen tot de meest geschikte hypotheekoplossing. Hierbij worden ook duidelijk de maandelijkse financiele verplichtingen inclusief mogelijke risico's in kaart gebracht.

Kent geen obstakels maar denkt in mogelijkheden.

Niet gedacht dat ik in aanmerking zou kunnen komen voor een hypotheek en toch is het gelukt. ****** heeft een creatief denkvermogen, legt alles rustig en duidelijk uit, toont grote inzet, altijd snel contact en samen met zijn assistentes wordt er hard gewerkt aan het halen van deadlines. Daardoor was alles toch nog op tijd geregeld. Alle rompslomp is mij uit handen genomen. Super!!!

Deskundig en duidelijk

Zeer tevreden over de informatie, communicatie en adviezen van *******. Heel fijn om financi�le zaken rondom het ver-en aankopen van een huis aan een betrouwbaar persoon over te kunnen laten.

Persoonlijk en vooral duidelijk advies!

Het eerste gesprek met ******* gaf ons meteen een goed gevoel.Daarom zijn we bij hem ook doorgegaan met het afsluiten van onze eerste hypotheek.Van het begin tot het eind van het traject zeer goed geholpen.Op alle vragen snel en duidelijk antwoord.Zelfs informatie gehad waar we veel aan hadden tijdens het onderhandelen met de makelaar.Dankzij hem weten we waar we aan toe zijn en genieten wij van ons eerste koophuis!Al met al zeer tevreden over ***** en natuurlijk de rest van het team van All4finance!

In normale taal uitgelegd met uitstekende service

***** kan alle hypotheek materie en hetgeen bij 't kopen van een huis komt kijken in makkelijke taal verwoorden zodat iedereen het begrijpt. Snelle response op emails. Denkt mee en zoekt steeds dat wat jij nodig zou moeten hebben en past het toe in samenspraak met jou. Ook zijn team zit er bovenop en communiceerd goed. Met dank aan All4Finance hebben wij nog net in 2013 (30/12) bij de notaris de hypotheek akte mogen tekenen en dit scheelde ons extra kosten.Ook ben je bij deze club geen nummer. Je krijgt echt het gevoel de materie te snappen. Er wordt ook de tijd voor je genomen en ze komen bij je thuis.

Zeer fijn geholpen

Wij vonden het erg handig om te kunnen sparren met een onafhankelijk adviseur. Mede dankzij ****** zijn inbreng hebben we binnen een week de hypotheek en aanverwante zaken rond gekregen. ***** reageert snel op vragen en werkt bovendien buiten de standaard 'kantooruren' wat voor ons erg makkelijk was.

Snelle vlekkeloze afhandeling

De hypotheek is zonder problemen in een korte tijd geregeld. Er waren geen verrassingen

Duidelijk advies en snelle, persoonlijke service

De hypotheekadviseur is dubbel zoveel tijd aan ons kwijt geweest omdat de koop van een eerder huis niet doorging, de service bleef ondanks de tegenvaller onveranderd goed. We zijn blij dat we voor all4finance hebben gekozen.

Goed advies en vlotte communicatie

All 4 finance heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Met super goed advies en snel handelen was de hypotheek snel rond en had ik 2 maanden na de koop de sleutel al. Je kan altijd mailen voor vragen en dezelfde dag heb je al antwoord. Zal deze hypotheek adviseur zeker aanraden bij starters om mij heen, bedankt!

Prima advies

Duidelijke uitleg over de hypotheek. Verder goed en snel geholpen.

echt dit was voor ons een super ervaring we wiste totaal niet waar we aan toe waren, maar door het goeie advies, snelle reacties op mail en per telefoon hadden wij binnen een paar weken alles rond zonder enige problemen, echt een aanrader!

Goed advies in gewoon Nederlands.

Geven goed advies, nemen echt de tijd voor je. Mocht er niemand zijn die je op dat moment kan helpen, dan wordt je zeer snel terug gebeld of gemaild. Ook is het niet erg als je s avonds contact opneemt, wat erg fijn is als je werkt. We zullen dit kantoor zeker aanraden bij familie en vrienden!

Duidelijk en helder advies in een mooi tempo

********* heeft mij op een prettige manier een heel uitgebreid en duidelijk advies gegeven en ervoor gezorgd dat er ook snelheid werd gehouden in het proces. Daarbij heeft hij mij ook het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed geregeld is. Ik ga zeker weer naar All4Finance bij de aankoop van een volgend huis.

een goed en duidelijk advies

we zijn heel blij met de advies die we hebben gekregen, heel serieus en professioneel.

Uitstekend advies

Kan kantoor van harte aan bevelen omdat er door ***** op een rustige, doordachte en oploszoekende wijze advies wordt uitgebracht.

Supergoed advies

******* legt het ook duidelijk uit voor iemand die er niets van snapt.Bij ons was het zelfs zo dat de hypotheek offerte op onze eerste vakantie dag. Middels de mail hebben we alles goed kunnen regelen.Hij heeft goed contact gehouden met de makelaar van de verkopers ivm de gestelde termijnen. Deze waren door verkoop van onze woning (MGE-bepaling) niet haalbaar omdat er teveel tijd verstreken was eer wij de opbrengst wisten.Het kost misschien iets meer, maar dit is het dubbel en dwars waard. Je bent in goede handen en je weet waar je aan toe bent

Goed gedegen advies, geen poespas en punctueel

Een goed en gedegen advieskantoor waar een jonge adviseur weet welk advies het beste bij jou past. Neemt de tijd en wind er geen doekjes om qua wat wel kan en wat niet kan. Adviseert soms zelfs tijdens het bieden. Er wordt een totaalpakket geleverd waardoor je als klant onbezorgd kunt nadenken over het huis zelf en de verhuizen en minder over alle regelingen daar omheen.

Eerlijk en duidelijk advies, begeleiding van AtotZ

***** nam alle tijd en heeft alles goed en duidelijk uitgelegd, Waardoor wij de juiste beslissing konden nemen. Ook was er zeer goede nazorg na het afsluiten van de hypotheek. Nadat wij door familie waren verwezen naar ****** kunnen wij ook iedereen All4 Finance aanraden!

Zeer goed persoonlijk en deskundig advies.

Heeft veel kennis van zaken en heeft ons zeer goed advies gegeven bij de aankoop van onze nieuwe woning en het daarbij oversluiten van onze huidige hypotheek. Voor ons was het erg prettig dat bij alle vragen die wij hebben/hadden we super snel reactie kregen, service gerichtheid staat bovenaan het lijstje bij dit advieskantoor!

super adviseur die enorm met je mee denkt

***** heeft het niet makkelijk met ons gehad. We hebben ivm ons lastig te verkopen woning diverse opties bekeken, inruil met nieuwbouw, woningruil incl complete verbouwing en nog andere opties icm een woning die ' onderwater' staat. Op iedere vraag die we hadden kregen we in zeer korte tijd antwoord. ******* kijkt ook verder en durft ook te zeggen wat hij zelf denkt. Toen we toch plotseling ons huis verkochten konden we snel terecht voor een 'actueel' gesprek. Mede door het werk van ****** en zijn team verliep de financiering vlekkeloos. We zijn echt super tevreden.

Duidelijk en Compleet Advies

Deze hypotheekadviseur kan ik zeker aan iedereen aanbevelen. Het advies dat ik heb gekregen was erg duidelijk en de service compleet. Het contact met de adviseur ging zeer prettig en alle vragen die ik had zijn zeker naar tevredenheid beantwoord. Mocht je op zoek zijn naar een hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn, maak dan zeker een eerste afspraak met All4Finance!

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.