perfect advies

De hypotheekadviseur en zijn team hebben ons perfect geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek oplossing!

Uitstekende

Wij hadden een afspraak gemaakt met de hypotheekadviseur van All4Finance voor het oversluiten van onze hypotheek en we zijn super goed geholpen met een normaal taal gemakkelijk te begrijpen voor ons. Wij raden dit kantoor zeker aan omdat je hier op een menselijke een eerlijke manier wordt geholpen en geadviseerd. Bedankt All4Finance.

Fijn, duidelijk advies

De hypotheekadviseur heeft ons al meerdere malen van goed advies voorzien voor onze hypotheek; zowel bij aankoop, als bij aanbouw en oversluiten. We zijn zeer tevreden met zijn snelle werk- en denkwijze en prettige adviesstijl.

Geweldige service met een persoonlijke gesprek

De hypotheekadviseur van All4Finance heeft ons geweldig geholpen met het afsluiten van onze hypotheek. We gingen ons huis verkopen en een nieuw huis kopen die volledig verbouwd moest worden. De Hypotheek moest binnen 1 maand geregeld worden en met voldoende financi�n om ook de verbouwing te kunnen bekostigen. Het was een flink potje rekenen maar de adviseur zorgde ervoor dat het lukte en zorgt er ook voor dat je gerust gesteld wordt. Wij hadden het vertrouwen dat alles geregeld werd, en dat werd het ook. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. De communicatie was erg prettig en persoonlijk, waardoor je je echt begrepen en gehoord voelt.Bedankt adviseur, dankzij jou hebben we ons droomhuis kunnen realiseren!

Kwaliteit

Goed en duidelijk verhaal die de gewone burger ook snapt. Daarnaast wordt de tijd voor je genomen en wordt er meegedacht met de klant.

Advies uitbreiding hypotheek

Top adviseur met veel kennis van zaken: denkt creatief mee en ook een goede sparringpartner voor ondernemera

Eerlijk advies

Wij hebben All4Finance ervaren als een prettige en betrouwbare adviseur, die goed met je meedenkt en mogelijkheden helder uitlegt. Hij weet duidelijk way hij doet en begeleidt je prima door het proces heen.

Tevreden!

Voor de 3e keer een hypotheek afgesloten via All4Finance. Net als de vorige keren weer prettig contact met de hypotheekadviseur gehad. Hij heeft mij goed geadviseerd, zodat ik voor de juiste hypotheekverstrekker heb gekozen.

Goed geholpen

Afgelopen Juli heb ik een huis aangekocht. En hier bij hulp ontvangen met het verkrijgen van een hypotheek. Dit was voor mij al de derde maal dat de adviseur mij heeft geholpen met verkrijgen van een hypotheek. Deze X was zeker niet makkelijk. Toch ben ik met veel geduld en door alle stappen heen geholpen.Door het zoeken van een juiste makelaar voor taxatie vergelijken hypotheken en aanvraag bij meerder banken.Tot hulp bij het krijgen juiste WG-verklaring.Uiteindelijk tot mijn grote vreugde gelukt.Door alles professioneel met geduld geholpen.Alle x tevreden en ik zou zeker mijn volgende hypotheek weer via dit bureau laten lopen.

Prima advies

De adviseur heeft ons wederom van een goed advies voorzien.Aanrader!

Beste advies

Net zoals de vorige keren dat ik advies heb gekregen weet hij de beste deal voor je eruit te halen. Altijd een stapje verder en als het uitzichtloos lijkt weet hij het nog voor elkaar te krijgen. Kortom een topadviseur die ik iedereen kan aanraden.

Hele fijne dienstverlening!

Wij hebben als starters onze allereerste hypotheek geregeld. Dit ging gepaard met een geheel nieuw recent full-time dienstverband, wat de zaak ietwat complexer maakte. Desalniettemin hebben we toch de hypotheek rond weten te krijgen, met dank aan de expertise en flexibiliteit. Het was een hele fijne schakeling en wij werden goed op de hoogte gebracht van wat ons te wachten stond. Zeker een aanrader!

Super bedankt!

Door het plotseling wegvallen van een groot deel van mijn inkomen was het de vraag of ik nog in mijn huis kon blijven wonen. De adviseur heeft mij uitstekend geholpen en gezorgd dat mijn hypotheeklasten met zo�n �700 zijn verlaagd??.

aankoop nieuwbouw

een eerlijk en duidelijk advies gehad, alles snel en makkelijk geregeld voor de juiste prijs

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Wij zijn door de adviseur zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Er is altijd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Hij heeft ons begin tot eind ondersteund en stond altijd voor ons klaar.Samen met hem alle mogelijkheden doorgesproken en de best passende oplossing voor ons gekozen.Op een gegeven moment was er een rente verhoging op komst en heeft hij aangegeven het tempo op te willen voeren, zodat wij van een nog lagere rente kunnen profiteren. Dat geeft aan hoe betrokken hij was bij het hele proces. Waarvoor nogmaals dank.

Snelle,korte lijnen

Heldere en vlotte communicatie, geen onduidelijke of vage informatie

Persoonlijk en nauwkeurig advies

All4Finance geeft ons een zeer persoonlijk gevoel. Het gevoel is dat ze het beste voor je willen organiseren op een zorgvuldige en duidelijke manier. Hier nemen ze dan ook de tijd voor om het zo duidelijk mogelijk te maken.

omzetten hypotheek

De adviseur weet snel tot de kern te komen en kosten-baten-analyse helder neer te zetten.

Geweldig geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door collega's. Ook al duurde de aanvraag erg lang (bij de hypotheek verstrekker) alle collega's van All4Finance waren erg betrokken en bleven me op de hoogte houden. Ze luisteren, en snappen je situatie en gaan samen op zoek naar een perfecte oplossing. bedankt!

Uitgebreid, Begrijpelijk,Zonder kleine letters.

Goed bedrijf. Doen zijn werk goed en precies. Geen werkoop praatjes maar uitgebreid uitleg over lening kosten. Doen wat wers belooft. Aanrader.

Verwachtingen als starters overtroffen!

De adviseur heeft ons fantastisch geholpen! We hebben meerdere gesprekken gehad met verschillende hypothekers maar hadden bij All4finance het prettigste gevoel. Telefonisch goed bereikbaar, langskomen (met getroffen maatregelen ivm corona) was altijd mogelijk en het contact was persoonlijk. We voelden ons geen nummertje maar het was alsof we de adviseur al jaren kenden. Na de overdracht van ons huis belde hij mij op om te vragen of alles naar tevredenheid is verlopen en of hij nog iets voor ons kon betekenen. Hij gaf aan dat hij ons aankomend jaar bij de belastingaangifte graag langs ziet komen op kantoor om een bak koffie te drinken en samen het financi�le gedeelte omtrent een koophuis in te vullen. Dat overtreft toch echt onze verwachtingen! Binnen 3 maanden na het advies en het tussentijds contact hadden we een koophuis en was alles geregeld. Nogmaals dank voor de goede zorgen!

Zeer goede ervaring

Vakkundig geadviseerd, weet waar hij over heeft daarnaast ook op prettige wijze te woord gestaan??Binnen een week lag er een offerte op tafel SUPER

Moeiteloos

Het was duidelijk en overzichtelijk.Je hoefde zelf er niet over in te zitten wat je moest regelen.

Prima geholpen.

Alles vlot en correct geregeld door de adviseur. Fijn persoon die prima met ons mee dacht om tot de optimale hypotheek te komen ??????

Zeker een aanrader

Zeer deskundig, denkt mee met je persoonlijk situatie en neem alle tijd voor je. Het was zelf mogelijk om in de avonduren en weekend een afspraak te maken. De administratie/ back-end bij All4Finance is ook goed in orde. Je wordt goed op de hoogte gesteld van elk vordering. Mocht je het willen, kunnen ze je ook de eerstvolgende keer ook helpen met het invullen van je belasting. Taxatie en alles was uit handen genomen.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.