Fantastisch en zeer kundig geholpen

Wij wilde voor ons tweede huis onze hypotheek zelf regelen en stuitte tegen een aantal probelemen aan, daarom contact opgenomen met all4finance, die ons ook uitstekend geholpen had met de aankoop van ons eerste huis!Alles werd snel en zeer kundig geregeld!Contact met de adviseur is ook zeer prettig en het werk wat zij uit handen nemen in een toch wel stressvolle periode, is echt goud waard!Voor ons volgende huis zou ik zonder twijfel weer aankloppen bij hun!!

All4finance

Het contact was zeer plezierig. Onze vragen werden altijd duidelijk beantwoord. De combinatie van All4finance Hypotheken met makelaar All4houses is een gouden greep. We kunnen beide van harte aanbevelen.

Meedenken vanuit kennis

De adviseur dacht meteen mee in onze situatie. En kwam met verschillende gunstige opties. Liet ons de keuze maar met goed advies. Ook service tijdens het proces goed. en persoonlijke benadering.

Goede adviseur, kom graag terug

Goede adviseur, kom graag terug bij een volgende keer

Goed en persoonlijk advies

De adviseur heeft ons enorm geholpen bij de aankoop van ons eerste huis en heel veel zaken voor ons geregeld zoals een taxateur, een aankoopmakelaar en verzekeringen.

Betrokken en duidelijk advies

De adviseur heeft ons op financieel vlak heel goed begeleid in onze zoektocht naar de ideale woning. Hij was altijd zeer betrokken en gaf eerlijk advies. Geen vraag was teveel en hij nam de tijd om ons duidelijke uitleg te geven. Fijn om iedere keer weer met het gevoel de deur uit te gaan dat het goed was geregeld!

Wederom bedankt!

Wederom fantastisch geholpen en advies gekregen door de adviseur en zijn collega�s.Duidelijke uitleg, meedenkend naar de beste optie, vriendelijk en ondertussen erg vertrouwd. De adviseur en zijn collega zijn fantastisch, bedankt voor al jullie hulp!

Top advies!

Hij is een super fijne adviseur. Wij hebben voor de 2e keer gebruik gemaakt van zijn service, voor de koop van een huis. Hij denkt goed mee, legt situaties duidelijk uit en is goed bereikbaar. Echt een aanrader!

Aanrader

Zeer goed advies gekregen, alles werd ook netjes onderbouwd waarom we het op die manier moesten doen

Vriendelijke service

De hypotheekadviseur denkt mee met onze situatie, reageert snel op vragen en legt alle stappen goed uit.

Erg goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen bij het kiezen van de juiste hypotheek van ons eerste huis. Voor alle vragen stond hij ons uitgebreid te woord. De adviseur dacht heel veel met ons mee en zijn uitleg was er duidelijk. Kortom zijn wij erg tevreden.

Hypotheek eerste huis, zzper+loondienst

Een adviseur die met je meedenkt en die alle zorgen bij je weg haalt. Brengt helder en overzichtelijk advies uit en kan de verschillende scenario�s goed uitleggen en zijn advies onderbouwen: Hypotheek aanvraag ging ook super snel ongeveer 4 weken van rente aanvraag tot definitief tekenen. Hele traject onder goede supervisie gehad.

Geweldige service

Voor de 2e keer een hypotheek afgesloten via All4finance, ontzettend tevreden over hoe alles is gelopen. De adviseur staat altijd voor je klaar en je kan hem altijd bellen met vragen of voor informatie. Als ik ooit nog eens ga verhuizen zal ik zeker terug!

Aanbevolen hypotheekadviseur

Bij de aankoop van ons huis vier jaar geleden goed begeleid en tussentijds contact gehad over oversluiten van de hypotheek. Dit jaar onder begeleiding van de adviseur de hypotheek overgesloten. Duidelijk en goed advies en begeleiding. Wij zijn erg tevreden!

Betrouwbaar en Eerlijk

Fijn kantoor. Eerlijk advies en betrouwbare en fijne medewerkers en er heerst een goede sfeer.10 jaar geleden al super geholpen door de adviseur toen hij net gestart was. Nu ook goed geholpen. zelfde goede ervaring. Zou het iedereen aanbevelen!

Alles prima geregeld. Vlot, soepel en goed. Helemaal tevreden.

Zorgeloos Hypotheekadvies

Voor aankoop van onze nieuwe woning hebben wij hypotheekadvies gekregen bij All4Finance. Ons eerste gesprek was een kennismaking en vrijblijvend ori�nterend advies. Dit gesprek gaf een goed beeld van onze mogelijkheden en wat ik bovenal fijn vond was dat het niet opdringerig aanvoelde.Omdat we vrij snel na dit gesprek een huis vonden moesten we snel schakelen. Het is heel fijn en snel schakelen. Je kunt hem direct bereiken op zijn mobiele nummer en via whatsapp. Ook zijn terugbelafspraken komt hij altijd na. De communicatie verliep dus uitstekend. Hij hield ons ook goed op de hoogte van alle stappen die we doorliepen wat het geheel een zorgeloos en geolied proces maakte. Ook met de inhoud van zijn advies waren wij erg tevreden. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en hierop een uitstekend hypotheekaanbod voor ons gearrangeerd.Conclusie: Wij zijn zeer tevreden met All4finance. We bevelen hem dan ook zeker aan!

de adviseur

De hypotheekadviseur heeft ons geholpen met de hypotheek van ons eerste huis. We zijn �cht super fijn geholpen, hadden veel contact en we mochten alles aan hem vragen! Wij vonden dat we super snel geholpen waren en daar zijn we hem erg dankbaar voor!

Oversluiten hypotheek

Wederom uitstekend geholpen door de adviseur en het team van All4finance, altijd bereikbaar voor een vraag zowel telefonisch als via de mail. Zeer tevreden

duidelijk en klantvriendelijk

Ze goede en duidelijke communicatie. Je kunt altijd terecht bij vragen en afspraken worden goed nagekomen.

Prettige samenwerking

Na een prettig en voortvarend begin kwam er een beetje de klad in bij het derde huis. Uiteindelijk is alles naar alle tevredenheid geregeld. We hebben een goed en prettig gevoel overgehouden aan dit kantoor.

Goed geholpen

Als bestaande klant bij All4finance in gesprek gegaan voor een 2e hypotheek voor aankoop schuur/mantelzorg voorziening. Goed geholpen, advies op maat. Duidelijke afspraken en kosten overzicht.Later goed geholpen bij herstel van fout van notaris in concept hypotheekakte.De adviseur neemt de tijd voor de klant en is vriendelijk. Goed digitaal en telefonisch op de hoogte gehouden van het proces.

Betrokken

De adviseur is erg betrokken. Onze aanvraag duurde wat lang bij de geldverstrekker.Maar uiteindelijk door de inzet van de adviseur snel geregeld.

Fantastisch werk

In maart 2020 besloot ik mijn woning te verkopen en zocht ik naar een nieuwe woning. Wellicht zoals veel mensen doen heb ik informatie ingewonnen via Google. Ik dacht door te hebben wat mijn mogelijkheden waren en was daar niet tevreden over. Herhaaldelijk gaf mijn vader aan �Neem contact op met de adviseur van All4finance. De adviseur heeft mij altijd goed geholpen en komt vaak met goede oplossingen, dus laat je adviseren!� (mijn vader had via de adviseur inmiddels twee huizen gekocht). Na de vierde keer aandringen heb ik contact gezocht met de adviseur. Een afspraak maken ging heel gemakkelijk, zelfs tijdens de Coronaperiode was ik welkom op zijn kantoor. Mijn ervaring met de adviseur is zeer positief. Hij neemt de tijd, is duidelijk en heel transparant in alle mogelijkheden. Het verbaasde mij dat ik nog zoveel hierover kon leren. De aanvraag van onze hypotheek ging heel snel (3,5 week). Via de mooie app van All4finance heb je altijd goed zicht op het verloop van de aanvraag van

Prettig en enthousiast contact

Ik heb bij All4Finance mijn hypotheek laten oversluiten. Een ingewikkeld proces waarbij ik erg goed geholpen ben door het hele team. Over een paar jaar ga ik weer kijken voor een nieuwe hypotheek en klop ik zeker weer bij hen aan!

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.