mega goeie survice!

Hele goeie sevice en nemen veel werk voor je uithanden. Heel beleeft personeel. Ik raad het idereen aan om hier heen te gaan.

Vlot

To the point en vlotte afwikkeling. Goede uitleg qua mogelijkheden.

Duidelijk en goede service

De adviseur heeft kennis van zaken en is bereid alles voor je uit te zoeken. Je kan tevens altijd met vragen terecht. Hij neemt de tijd voor je en legt het goed uit. Al met al krijg je een goed advies.

topper

Wederom uitstekend advies van de adviseur en correcte snelle afhandeling door zijn team

koop huis

professioneel geholpen en een zeer goede service.

De adviseurr neemt de tijd voor je en denkt mee over de beste oplossing. Communicatie per mail is snel en verloopt goed. Ook de nazorg is goed. Nog diverse keren gebeld of alles in orde was en wij nog hulp nodig hadden.

Perfect!

3de keer dat we gebruik maken van de diensten van All4Finance en we zijn altijd dik tevreden. Goed persoonlijk advies, makkelijk bereikbaar, snel reactie en ook fijn aardig personeel.

Verbouwen of toch verkopen?

In maart kwam de adviseurr bij ons thuis. Vrienden hadden eerder advies gehad en waren zeer tevreden. Wij wilden onze woning verbouwen en vroegen ons af welke mogelijkheden wij hadden. Hij heeft dit in ��n (kosteloos) gesprek duidelijk gemaakt. Zowel het traject als de financi�le gevolgen. Dat was fijn, ik waardeerde het meedenken in onze situatie. Hij nam de moeite om alternatieven aan te dragen. Hij toonde zich een betrokken adviseur. Hij heeft onze maximale hypotheek berekend, incl. bijkomende maandlasten. Dit gaf ons nieuwe inzichten. Ook twijfel uiteraard. Misschien toch verhuizen?Toen we onze beslissing, om te verbouwen, hadden genomen kregen we toegang tot de klantportal van All4finance en konden zo precies zien welke documenten er aangeleverd dienden te worden. De offertes werden aangevraagd. Een soepel proces volgde. Momenteel zijn wij goed op weg met de verbouwing en zijn wij blij dat we een weloverwogen en onderbouwde beslissing hebben genomen om hier te blijven wonen.

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

In februari een tweede hypotheek aangevraagd. Adviseur is erg deskundig; hij weet waar hij over praat en kon ons zodoende erg goed adviseren. Ook denkt hijr graag mee; wat is mogelijk, wat is handig, verstandig - ook rekening houdend met onze financi�le en gezinssituatie. Daarnaast is hijr ook gewoon een erg vriendelijk; er is altijd ruimte voor wat persoonlijke praat en er is absoluut geen drempel om �m te mailen of bellen voor advies. Kortom; we zijn dik tevreden!

Klantgericht

Nadat ik een aantal jaren geleden met de adviseurr in gesprek raakte, om mijn hypotheek te herzien, kreeg ik het gevoel bij het juiste kantoor en persoon te zitten. Het advies wat toen werd gegeven heeft ons enorm geholpen.Dit jaar verliep de rentevaste periode van een van het totaal van drie hypotheken en samen gekeken wat de meest gunstige oplossing zou kunnen zijn. Hier werd ruim te tijd voor genomen en de adviezen die gegeven werden spraken ons aan, zeker toen wij directe kosten en kosten op een later tijdstip konden besparen, De klantgerichtheid, de servicegevoeligheid, transparantie en de toegangkelijkheid zijn voor mij de redenen om bij een volgende keer wederom contact met van der Vis van All4Finance op te nemen.

Fijne en goede voorlichting van zaken

Serieuze en pracktische adviseur die weet waar hij over praat Fijn gesprek en goede voorlichting

betrouwbaar, duidelijk, transparant

De adviseurr is een leuke vent, die graag tijd voor je maakt, alles duidelijk uitlegt en heel betrokken is bij de grote stap die je neemt om een huis te kopen. Op de website kun je inloggen op je eigen pagina om de vele stukken die nodig zijn te uploaden en het proces in de gaten te kunnen houden.

Snel en efficient

Eerder gebruik gemaakt van All4Finance diensten met deze hypotheekadviseur. Zijn vriendelijkheid, efficiency en geduld hebben weer bevestigd wat een fijne adviseur hij is.

Oversluiten hypotheek

Voor de tweede keer via deze hypotheekadviseur advies ingewonnen, en voor de tweede keer weer super deskundig en professioneel geholpen. Het hele team staat tot je beschikking van begin tot eind. Wij zijn weer super blij!

Super begeleiding

Van begin tot het einde perfecte en professionele begeleiding en snel antwoord op vragen die je kunt stellen per Whatsapp, mail of telefoon.

Uitstekend startersadvies

De hypotheekadviseur is een flexibele adviseur die altijd klaarstaat om je te helpen. In samenwerking met All4finance is het kopen van ons eerste huis dan ook van een leien dakje gegaan. Van het advies qua mogelijkheden tot aan het regelen van alle noodzakelijke documenten, we hebben nergens vertraging ondervonden.

Correcte begeleiding

Via mijn broer ben ik in contact gekomen bij All4finance Hypotheken. Ik werd door de hypotheekadviseur op de hoogte gebracht van allerlei soorten hypotheek vormen. Na een goed gesprek en allerlei benodigde papieren had hij voor mij de geschikte hypotheek. De hypotheekadviseur vindt de tevredenheid van de klant heel belangrijk. Dat heb ik meerdere keren ervaren. Ik kon zelfs in het weekend met mijn vragen bij hem kwijt. Ik heb eerder al 2 keren hypotheken aangevraagd bij een andere hypothekeer waar ik niet tevreden was. Als ik nu terug denk en vergelijk geef ik de hypotheekadviseur een 10. Ik raad het iedereen aan. Ga zo door.

Heel fijn geholpen!

De hypotheekadviseur heeft ons echt aan de hand genomen en alle opties uitgelegd/laten zien. Stap voor stap zijn we samen met hem door het hele proces gegaan. Alles was super duidelijk (voor ons als leken) en hij heeft ons heel goed geholpen. We hebben dit echt als zeer prettig ervaren.

Topadvies

Zeer goed advies gekregen, doordat ik DGA ben moest ik zeer veel gegevens overleggen. Zeer goed begeleid dooR de hypotheekadviseur en zonder problemen de hypotheek gekregen. Bedankt .

krachtig

De adviseurs is een ervaren adviseur die eerlijk, betrokken en transparant is gedurende het gehele proces. Door zijn vakkundigheid is er veel gerealiseerd.

Denkt mee en is zeer hulpvaardig

Wij zijn in contact gekomen via vrienden. En we zijn zeer blij dat we hier onze zaken hebben "ondergebracht" goed geholpen, duidelijk en als er vragen waren konden we die tussentijds altijd stellen en ontvingen dan ook bijna direct een antwoord. Heel fijn. Kan niks anders zeggen dan dat wij super zijn geholpen!

Volgende keer weer.

Ook in Coronatijd voelden wij ons welkom.Goed advies, duidelijk en helder.Klantvriendelijk en communicatief prima voor elkaar.Prijstechnisch ook nog eens ok�.

Topper

De adviseurr is al jaren onze go to man op financieel gebied. Eerlijk, duidelijke taal en altijd even vriendelijk. Staat altijd voor je klaar. Top!

de heer

Kantoor heeft goed mee gedacht naar de oplossingen die mogelijk waren.

Helder advies. Alle voor- en nadelen duidelijk op een rijtje.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.