Verbouwing

Vanwege een verbouwing hebben wij de adviseurr om advies gevraagd. Het is fijn dat hij meedenkt in het volledige financi�le traject en vraagt ongevraagd adviezen over wat wijsheid is. Door deze inzichten van een professional was de keuze makkelijker te maken.

Betrouwbaar!

De adviseur is een betrouwbare, goede, meedenkende en vriendelijke adviseur. Ook zijn de collega�s erg behulpzaam. Je word goed op de hoogte gehouden van het proces. Wij zijn nu voor de tweede keer geweest. Een derde keer sluiten we niet uit! Ook adviseren wij deze adviseur van harte bij vrienden en familie!

Perfect geregeld!

Fijn kantoor waar je hypotheekwensen degelijk en succesvol worden gerealiseerd! Er wordt gedacht in oplossingen!

Hypotheek

Ik ben zeer tevreden over dit kantoor voor alle hulp en het advies.

Review

Prettige samenwerking met een helder en duidelijk advies.

Marketing Manager

De hypotheekadviseur had me al goed geholpen toen ik als zelfstandige een hypotheek zocht. Nu kwam ik bij hem voor een verhoging van me hypotheek om een verbouwing te financieren. Ging snel, makkelijk en zonder problemen.

Goed advies

De adviseur was behulpzaam, geduldig, vriendelijk, duidelijk, kortom: erg tevreden!

Persoonlijk en goed advies

Super geholpen, werkt zoals het zou moeten naast het adviseren ook ge�nteresseerd als persoone

Geweldige dienstverlening All4Finance

De hypotheekadviseur heeft ons voor de tweede keer geholpen. Dit keer met het oversluiten van onze bestaande hypotheek. De gesprekken hebben wij als zeer prettig ervaren en alle stappen zijn ons goed uitgelegd. Het inzien en insturen van stukken, alsook het volgen van de voortgang van de aanvraag bij de geldverstrekker gaat via een digitaal dossiersysteem. Ook dit werkt fantastisch. Gestelde vragen worden snel beantwoord. Al met al kan ik eenieder All4Finance aanraden.

Uitstekend advies.

Gesprek in een informele sfeer. Adviseur weet duidelijk heel goed waar hij over praat en legt bij onduidelijkheden de zaak helder uit. Neemt alle tijd, ook om iets desnoods voor de tweede keer uit te leggen. Stuurt mails indien nodig en reageert snel op onze mails. Desnoods is een afspraak maken buiten kantooruren mogelijk.

Eerlijk deskundig advies

Wij hebben zeer goede ervaringen met All4Finance. De adviseur is erg vriendelijk, eerlijk en heeft veel kennis van zaken. Er wordt onafhankelijk en duidelijk advies gegeven, passend bij je eigen situatie. Vanaf het eerste moment wordt een vertrouwensband opgebouwd, waardoor zorgen uit handen worden genomen. All4Finance is een echte aanrader!

Advies geven

De adviseur komt bij mijn als een rustig persoon over, hij laat je uitspreken en luistert goed naar je vragen, wat ik ook prettig vond, de gesprekken die ik met de adviseir voerde waren niet opdringerig.

Aanrader

Korte lijnen, vriendelijk geholpen. Deskundig en duidelijk advies gekregen. Erg tevreden!

Oprecht betrokken en goed!

De adviseur heb ik ervaren als oprecht betrokken en goed! Advies op maat gekregen bij een wat ingewikkeldere hypotheekconstructie.

Waar voor je geld!

What they say is what you get!' zou een toepasselijke titel zijn voor hun advies. Goed, vlot, vakkundig en vriendelijk. Slechts een paar ingredi�nten die het werk van All4finance completeren.Van harte aan te bevelen.

Hypotheekadvies

Ondanks drukte in de agenda van de adviseur konden wij snel terecht voor een goed advies. Op moment dat de hypotheekofferte moest worden aangevraagd en de financiering werd verstrekt, was dit binnen 2 weken geregeld.

Hypotheek advies

Wij zijn voor onze hypotheek advies wederom bij all4finance geweest. Hij heeft veel ervaring en kennis van zaken en probeert met je mee te denken wat wij zelf als erg prettig ervaren, echt een topper! Van ons krijgt hij dan ook zeker een aanbeveling bij vrienden en familie of collega's, maak gerust een afspraak.

Top adviseur!!!

Prima geholpen!!!Betrokken, ge�nteresseerd en neemt de tijd om alles door te nemen en helder uit te leggen.Zeker aan te bevelen!!!

Zeker aan te raden.

De hypotheekadviseur kijkt goed naar de huidige financiele situatie. Wat kunnen we en wat willen we.Huidige inkomens, pensioenen en komt daarna met een duidelijk advies. Aanvraag en afhandeling van hypotheek ging snel en duidelijk. Zeer tevreden over alles.

Oversluiten hypotheek

Heel fijne gesprekken gehad met de adviseur. Denkt goed mee en is zeer geinteresseerd in eventuele toekomstplannen.

Prima advies

Goed advies van de adviseur gekregen, duidelijk en begrijpbaar uitgelegd voor een leek.

Aankoop eerste huis

De adviseur nam de tijd, duidelijke uitleg over alle financi�le zaken en had geduld. Dacht met ons mee en was goed te bereiken. Wij hebben dit alles als fijn ervaren.

Top geregeld

Zo'n 4 jaar geleden hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht, wij hebben ons toen naar volle tevredenheid laten adviseren door All 4 Finance. Door de lage rentestand werden wij nieuwsgierig of het interessant was om onze hypotheek tussentijds over te sluiten. Samen met de adviseur zijn we de diverse mogelijkheden gaan onderzoeken, met als eindresultaat dat wij naar volle tevredenheid een nieuwe hypotheek hebben afgesloten. Op alle vlakken een hypotheek welke in ons voordeel is. Wij zijn erg tevreden en bevelen van All 4 Finance te Alphen aan den Rijn aan!! Hij neemt ruim de tijd en legt alles perfect uit, echt super!!

goede adviseur

De adviseur heeft mij goed begeleid bij de aankoop van mijn huis en wat ook fijn was dat hij altijd tijd maakte voor vragen en duidelijke uitleg.

Prettige ervaring

De adviseur bleek een prettige gesprekspartner die helder en duidelijk onze mogelijkheden met ons doornam. Na elk deel van het gesprek volgde er een korte samenvatting van wat we besproken hadden. Ook in vervolggesprekken werd indien nodig het vorige gesprek nog even samen gevat. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Uiteindelijk zijn wij heel tevreden met het gegeven advies en de voor ons samengestelde hypotheek. De adviseur heeft ons goed ontzorgt, zeker een aanrader als je op zoek bent naar een hypotheek.

Wilhelminalaan 14

2405 ED ALPHEN AAN DEN RIJN

Over All4finance Hypotheken

All4finance is sinds 2008 gevestigd in Alphen aan den Rijn en in juli 2021 is onze tweede vestiging in Boskoop geopend. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de door klanten best beoordeelde hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn en omgeving. In 2013 zijn we uitgeroepen tot het beste kantoor van de regio door de beoordelingen op Independer en hebben we een award gewonnen. Dit is vooral te danken aan het feit dat we écht thuis zijn in persoonlijk advies. We hebben natuurlijk onze vakkunde en actuele kennis van financiële producten en de huizenmarkt, maar een financieel advies is alleen van waarde wanneer het volledig uitgaat van jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen & doelen voor komende jaren. Onze onafhankelijkheid van hypotheekverstrekkers en transparantie waar het onze aanpak en kosten voor onze dienstverlening betreft, zijn daarom zo waardevol. Alles draait namelijk om het écht verder of op weg helpen van onze klanten, met een aanpak die bij hen en hun toekomst past.