Top!

We hebben onze hypotheek laten verzorgen door Jean-Marin. Op advies van mijn ouders zijn we bij Van Emmerloot en Koole uitgekomen. Luistert goed naar je verhaal en komt met goede voorstellen inzake je hypotheek. Als starters hebben wij geen idee hoe de markt werkt. Jean-Marin heeft ons hierin goed geholpen.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Wederom een prima begeleiding met goed advies en resultaat.

In 2022 hebben wij via Sander en Jean-Marin onze hypotheek en verzekeringen voor onze nieuwe woning geregeld. Weliswaar aan de andere kant van Nederland maar omdat we toen nog in Zwijndrecht woonden een logische keuze. Nu hadden we voor de verbouwing een bouwdepot nodig, en het was niet meer dan logisch om wederom bij hun advies aan te vragen. Ook al is de afstand groot, met de digitale wereld van tegenwoordig is de afstand geen issue meer. Kort gezegd zijn we wederom zeer tevreden over onze contacten en het uiteindelijke resultaat. Het regelen van datgene wat nodig was bleek eigenlijk zeer eenvoudig, en de communicatie altijd helder wat van ons verwacht werd. Ook het adviesgesprek werd door ons als zeer prettig ervaren, ook al is het natuurlijk een wat minder beladen gesprek dan bij een hypotheek die nodig is voor de aankoop van een huis. Na het verkrijgen van het bouwdepot hebben we ook nog gesproken over het aanpassen van onze overlijdensrisicoverzekering, en ook deze is prima aangepast. Al met al dus weer een vlekkeloze gang van zaken, en we houden dan ook vanuit Limburg graag onze financiële zaken bij Jean-Marin en Sander!

Heel goed geholpen!

Wij zijn bij ze terecht gekomen omdat familie leden hier ook al bekend waren. We kochten ons eerste huis en hadden werkelijk waar geen idee wat er allemaal bij kwam kijken en wat er van ons verwacht werd. We zijn heel goed geholpen door Jean-Marin bij alle zaken rondom de hypotheek en alles wat bij het kopen van een huis komt kijken. Hij neemt echt de tijd voor je en legt alles rustig uit, zelfs al zou dit 3x opnieuw moeten. Sander heeft ons goed geholpen met de verzekeringen en alles duidelijk op een rijtje gezet voor ons. Hierdoor was alles al heel snel geregeld. Wij zijn heel erg tevreden over de hulp die we gekregen hebben en kunnen het iedereen aanraden om naar Emmerloot en Kolen te gaan!

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Uitstekend bereikbaar en snelle afhandeling

Soms denk je, waarom eigenlijk een tussenpersoon. Nou, hierom: Schade gereden, gebeld met de heer Koole, in korte tijd stond mijn auto bij het schadeherstelbedrijf. Dit had ik zelf niet voor elkaar gekregen! Twee weken na reparatie van mijn auto, was er toch iets niet goed hersteld. De heer Koole gebeld en binnen 1 dag was alles geregeld en afgehandeld.

Super fijn!

Heel blij met het proces waarbij ze bij elke stap ondersteunen. Dit is voor ons de eerste keer dat we een huis kopen, waarbij alles nieuw is. Ze nemen je stap voor stap mee in het proces en leggen alles heel helder uit. De heren zijn allebei goed bereikbaar en nemen de tijd voor je. Ze zijn ten alle tijden bereid je te helpen en met je mee te denken. Fijne en eerlijke communicatie, je weet meteen wat je kan verwachten. Daarnaast een fijne persoonlijke benadering.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Een vliegende start als starter

Als starter voelde ik mij nogal verloren op de huidige woningmarkt, totdat ik mij aan Jean-Marin en Sander wendde. Ik heb de dienstverlening van Sander en Jean-Marin als ontzettend prettig, flexibel en doelgericht ervaren. Door het geduld, kennis van de woningmarkt, flexibiliteit en vooral het proactief meedenken heb ik mijn zoektocht naar een woning kunnen succesvol kunnen afsluiten. Daarnaast is er ook goed rekening gehouden met mijn huidige situatie, wat ik persoonlijk als erg fijn heb ervaren. Niet geheel onbelangrijk is dat Jean-Marin en Sander ontzettend vriendelijk en benaderbaar zijn. Dat maakt de samenwerking nog prettiger. Kortom, ik kan Van Emmerloot & Koole financieel advies aan iederéén aanbevelen.

Topteam

Al vele jaren klant bij van Emmerloot en Koole voor hypotheek en verzekeringen (incl. schadeafwikkeling) en we zijn zeer tevreden over hen! Zeer service- en klantgericht. Ik zou dit bedrijf zeker een ieder aanbevelen!

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Schadeafwikkeling op verzekering

Ondertussen alweer mijn 4e huis geregeld met Jean-Marin en Sander. Goede service, korte lijntjes en altijd bereikbaar.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Van Emmeloord en Koole stellen niet teleur.

Mijn partner en ik hebben contact gezocht met Sander en Jean-Marin vanwege het feit dat zij meerdere vrienden van ons heel snel aan een woning zouden hebben geholpen. Niets is minder waar waar. Wij hebben binnen 2 maanden een woning gevonden en onze hypotheek rond gekregen. Ze geven inzichten aan starters en laten zien wat de beste opties zijn. Wij hadden geen idee van wat ons te wachten stond, maar door hun duidelijke communicatie en eerlijkheid hebben we dit zo snel kunnen regelen!

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Snelle communicatie en uitstekende service!

Korte lijntjes en persoonlijke aandacht. We zijn zowel op het gebied van aankoop als hypotheek meer dan uitstekend geholpen.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Goed advies in het belang van de klant

Goed advies met het oog ook op de toekomst gericht met diverse scenario’s bekeken.

Goed bedrijf

Wij zijn zeer goed geholpen door Van Emmerloot en Koole. Ze nemen de tijd voor je en hebben jaren ervaring.

beter kan niet

buiten gewoon geweldige begeleiding met onze hypotheek en verzekering realistisch en eerlijk

Goed en klantgericht advies

Door dit bedrijf is de aankoop van ons huis financieel en ook als aankoop adviseur heel goed ennsnel verlopen. Door de korte lijnen die het bedrijf aan houdt is het zeer prettig werken met van Emmerloot en Koole.

Altijd goed!

De mannen zijn al 20 jaar mijn hulp bij grote financiële vraagstukken. Altijd eerlijk en recht door zee. De place to be voor een goed financieel advies.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

altijd erg behulpzaam, en gaan altijd professioneel te werk!

Voor vragen en informatie kan ik altijd bij ze terecht en wordt ik fijn geholpen met de juiste wijzes

Professioneel en klantgericht geholpen

Na een schadegeval met onze bedrijfswagen zijn wij enorm vriendelijk professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk en ook de opvolging was erg fijn. Alomvattend kunnen wij spreken van een enorm goede service!

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Schadeafwikkeling op verzekering

Zoals altijd, meedenkend en eerlijk adviseren

Meermaals advies gehad, ook nu weer. Transparant, eerlijk, precies, meedenkend. Communicatie en bereikbaarheid dik in orde.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Deskundig, integer en betrouwbaar.

Prima advies en klantvriendelijke benadering

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Verzekering

Schademelding vlot en goed afgehandeld. Contact verloopt makkelijk en snel

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Schadeafwikkeling op verzekering

Fijne adviseurs met persoonlijke touch

Goede, duidelijke service

Wij zijn al jaren trouwe klanten bij Van Emmerloot&Koole. Zowel Sander als Jean-Marin voorzien je altijd van een goed en duidelijk advies. Als er wat geregeld moet worden, wordt dit nauwkeurig en snel gedaan.

• Voor welke dienst bent u bij ons geweest? Hypotheek

Service met oog voor detail

Ik heb al vele jaren een verzekering lopen via de heer Koole. Ik heb ook enkele keren hulp nodig gehad en daarbij is de heer Koole steeds vlot bereikbaar geweest en duidelijk geweest in het te volgen traject. Telkens werden problemen verholpen en dat door iemand die vertrouwen geeft en uitstraalt. Ik kan me geen betere verzekeraar wensen.

Zeer goed!!

Van het begin tot het einde zeer goed begeleid en een hele fijne samenwerking! Zou beide heren aan iedereen aanraden!

Alles perfect geregeld!!

Wij hebben een schoorsteen brand gehad. Ik kon sander in het weekend bereiken en dat is erg fijn als er zoiets gebeurd. Hij heeft gelijk de verzekering ingeschakeld. Ik ben gebeld voor een afspraak met de verzekeringsexpert en bij dit gesprek wou meneer Koole ook aanwezig zijn. Dit voelde heel persoonlijk. Alles is snel afgehandeld. Ik zou ze zeer zeker aanraden want alles wordt heel persoonlijk en vlot afgehandeld. Ik zit met al mijn verzekeringen bij van Emmerloot en Koole tevens hebben ze me ook geholpen aan een hypotheek! Ik zit hier al jaren en zeer tevreden! Bedankt voor alle hulp!

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.