Goed advies

Tweede keer dat ik me door deze heren laat helpen en wederom een fantastische service en goed advies. Dit keer was het noodzakelijk dat ik de hypotheek zeer snel rond moest krijgen en ze hebben me uitstekend geholpen binnen de tijd.

Heel goed en zeer uitgebreid advies gehad.

Ik kan dit kantoor 100% aanbevelen. Aangenaam gesprek, heel goed en professioneel advies gekregen. Alles is zeer goed afgehandeld. Echt tevreden met de kwaliteit van deze adviseurs.

Fantastisch advies gekregen

Na de 2e bezichtiging samen met*****, en de nodige informatie hebben wij heel vlot de koop kunnen sluiten van ons droomhuis.

Persoonlijk,duidelijk,professioneel

Wij hebben onlangs een ander huis aangekocht. Vrienden van ons raadde aan om hiervoor advies in te winnen bij van Emmerloot&Koole. Super blij zijn wij met deze tip. ***** vam Emmerloot heeft ons echt heel persoonlijk geholpen. Geen vraag is te gek, en hij nam overal de tijd voor. Daarnaast is hij heel kundig en heeft ons heel duidelijk en persoonlijk advies op maat gegeven. Een aanrader!

In goede handen!

Een eerste huis kopen is spannend. Voor ons geldt dat wij zelf weinig verdstand hebben van de zaken die hierbij komen kijken. We hebben een tijdje getwijfeld omdat een hypotheekadviseur behoorlijk wat kosten met zich mee brengt. Echter hebben wij geen seconde spijt gehad. We zijn goed geholpen. Alles werd goed uitgelegd in voor ons begrijpelijke taal en er werd tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden. Zeer te vrede zijn wij met ons nieuwe huis en alle hulp die wij van beide heren hebben gehad. Zeker een aanrader!

Uitstekend begeleid in ons aankooptraject

We zaten in een moeilijker traject, i.v.m. het aanvragen van de overlijdens-risico-verzekering. Zonder hun hulp had het absoluut langer geduurd of wellicht helemaal niet gelukt. Daarnaast goed begeleid bij de aankoop van het huis als het afsluiten van de hypotheek. Erg aan te bevelen.

Goed advies in een ontspannen sfeer

Goede gesprekken waarin alles goed uitgelegd is, en elke vraag netjes werd beantwoord. Heel fijn contact over de volgende stappen, en tijdens het wachten ook elke keer op de hoogte gesteld van de vorderingen. Echt een aanrader!!

Helder advies en vlotte communicatie

Voor de zoveelste keer nodig gehad. Na verzekeringen en een hypotheek nu voor een verhoging van de hypotheek. Alle complimenten weer!

Goed advies - denkt ook mee

Wij hebben ons hypotheek gesprek gehad bij de adviseur. Heeft er veel verstand van. Heeft ons een goed advies gegeven. Staat ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Professioneel, deskundig en begaan

Al voor de tweede keer mijn hypotheek afgesloten bij Van Emmerloot & Koole, omdat zij een goed en deskundig advies geven en daarnaast zeer vriendelijk en begaan zijn. Hebben hun zaakjes keurig op orde en nemen echt de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Ik zal ze zeker aanbevelen aan iedereen die een huis wil kopen!

Goede en leuke gesprekken

Gesprekken waren ontspannen, deskundig, begrijpelijk waarbij de nadruk op haalbaarheid hypotheek en kwaliteit leven lag.

Deskundig advies

Dit kantoor met vriendelijke, betrokken adviseurs is zeker een aanrader. Zowel van***** als van ***** deskundig advies gehad over de hypotheekkeuze en verzekeringen. Er wordt de tijd genomen om e.e.a. uit te leggen.

Uitgebreid, helder en goede aandacht

Recentelijk ons eerste huis gekocht met hun hulp. Gezien we vrijwel niks van hypotheken of verzekeringen afwisten, was het erg goed dat de adviseur de tijd nam om ieder aspect goed uit te leggen. Ze nemen echt de tijd voor je en geven goed advies.

Uiterst kundig en prettig om mee samen te werken

De adviseur heeft mij meer dan uitstekend geadviseerd en geholpen met met afsluiten van een hypotheek voor een 'nieuw' huis. Alle facetten danwel voor- en nadelen van diverse opties zijn besproken, en er wordt echt geluisterd naar je wensen. Uiterst benaderbaar en snelle terugkoppeling bij vragen, oftewel echt een 'club' met mensen die ik iedereen aan zou willen bevelen.

Onze eerste ervaring 9 jaar geleden, was zeer positief, daarom weer voor hen gekozen.Uitleg zeer begrijpelijk ga zo door.

Verkoop huis na hulp inkoop huis

De adviseur heeft ons geholpen met het aankopen van ons huis. Dit huis hebben we inmiddels verkocht met een hele mooie marge. Wij zijn ****** dankbaar voor het goede onderhandelen. Dhr Emmerloot heeft ons destijds perfect geholpen met onze hypotheek. Alles is ons altijd heel duidelijk gebleven. Tussentijds heeft de adviseur ons ook nog geholpen met wijzigingen. Kan niet anders zeggen dan dat wij DIK tevreden zijn.

Geweldige service

Erg goed geholpen 5 jaar geleden met de aankoop van ons eerste huis. Ook met verzekeringsvragen staan de heren altijd paraat en leggen het net zolang uit tot je het begrijpt. Helpen je waar zij kunnen en dat doen zij perfect en dat voor een eerlijke prijs. Bij deze heren durf ik gerust mijn persoonlijke gegevens af te geven. Want we weten dat het goed zit. Onlangs ook goed geholpen met het eventuele kopen van een ander huis. Zij stonden dan ook (ivm krappe tijd) direct voor ons klaar en werden daar telefonisch erg goed van op de hoogte gehouden. Ik ben een compleet leek wat financi�n aangaat, dus ben erg blij met hen. Kortom, zoek je iemand die je helpt met het kopen van een huis / financieel advies / verzekeringen.Zoek dan niet verder en neem contact met ze op.

Heel blij mee

Voor ons, oudere starters, was het een grote stap om een huis te kopen. Heel blij dat we voor deze hypotheekadviseurs hebben gekozen, het voelde vanaf het eerste moment goed. Een sterk punt is dat zij je het gevoel geven dat je heel belangrijk bent. Daarnaast zijn zij professioneel, geduldig, betrokken, denken mee en zijn goed bereikbaar.

Fantastische advies, goede uitleg!

Ze helpen je zeer goed, in begrijpelijke taal, ze staan altijd voor je klaar en passen de wensen aan wat hetbeste bij je past! Fijne mensen??

Als jonge starters zijn wij super geholpen. Alles werd tot in de details uitgelegd en uit handen genomen. Omdat we hun een bod hebben laten uitbrengen ook nog wat van de prijs af weten te krijgen en je staat een stuk sterker.

Van Emmerloot & Koole ontzorgt!

Met een deskundig advies, strakke planning, geduldige en vriendelijke uitleg en snelle verwerking ben ik zeer tevreden over Van Emmerloot & Koole

Super advies

Ze staan voor je klaar en regelen alles. Waardoor ze het erg makkelijk maken.

Duidelijk, deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

De adviseur neemt ruim de tijd om alles zeer duidelijk uit te leggen en geeft je goed advies in waar je over na moet denken, welke keuzes je nog moet maken en welke acties je nog moet ondernemen. Ondanks dat zaken soms iets onhandig verliepen, is het helemaal goed gekomen met mijn hypotheek. Ik zou hen zeker aanraden want ze nemen alles voor je uit handen, denken mee, zijn vriendelijk en komen betrouwbaar en deskundig over.

Persoonlijke service in het kwadraat

Via via zijn we terecht gekomen bij van Emmerloot & Koole. Dit omdat we verreweg niet te spreken waren over de breikbaarheid en behulpzaamheid van onze huidige hypotheekverstrekker.Vanaf het eerste moment dat we binnen stapte bij van Emmerloot & Koole zijn we positief verrast van de persoonlijke service en ervaring die het duo aanbied.De ene een kei in hypotheken, inschatten van persoonlijke situaties en alle regels die aanwezig zijn en continu veranderen in hypotheekland. De ander een ster in verzekeringen, communiceren met verzekeringsmaatschappijen en ook weer de persoonlijke match vinden die het beste past bij ons gezin.Kortom, we zijn blij dat we dit duo tegen gekomen zijn in een wereld van logge firma's met werknemers die absoluut geen service kunnen leveren. Wetende dat we op dit duo kunnen bouwen was voor ons ook een hele ontzorging in het proces van het aankopen van ons droomhuis. Bedankt mannen!

Geweldig mee gedacht

De mogelijkheden werden niet alleen onderzocht maar er werd duidelijk gezocht naar de beste wijze van financiering voor mij persoonlijk. Kwam heel betrouwbaar over. Vriendelijke behandeling en praktisch advies.

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.