Betrokken, vakkundig en sympathiek

Intake gesprek gehad n.a.v. advies van een vriendin die laaiend enthousiast was over hen. Ik moet zeggen; wat ze vertelde klopte als een bus. Ik was een tikkie aan de late kant met het maken van een afspraak maar ondanks hun drukte (op dat moment minstens 2 weken wachttijd) zorgde ze er toch voor dat ik terecht kon en namen vervolgens uitgebreid de tijd voor me. Wat mij voornamelijk opviel is dat ze niet enkel kijken naar het hier en nu maar ook wat je toekomstvisie is, betreft wonen en/of verhuizen en hoe re�el de kans is of je daar lang gaat wonen. Dit kan namelijk ook gevolgen hebben op je vervolghypotheek, iets waar andere adviseurs niet over begonnen waren.Een eventuele volgende keer zal ik weer bij hun aankloppen.

zeer tevreden

Erg goede hulp en ondersteuning gehad. Bij het kopen van mijn huis. Ik als starter heb hele duidelijke informatie verkregen. Ik zou ze zeker aanbeveling.

Simpelweg de beste keus!

Ze lopen werkelijk het vuur voor je uit de sloffen! Heel persoonlijk met hun adviezen en 100% betrouwbaar in hun werkwijze en service. Ze doen hun werk met zeer grote passie en accuratesse en ik kan een ieder, die financieel advies nodig heeft, van harte bij hen aanbevelen!

Goede betrokkenheid en uitstekende service

Deze heren hebben ons super geholpen. De persoonlijke benadering, hun kennis van zaken en de hoge service die is geboden, zijn zaken waar wij met volle tevredenheid op terugkijken.

De aanhouder wint

In mijn geval was het een langdurig traject geweest, met enkele tegenslagen. Telkens werd de moed niet opgegeven, dat resulteerde uiteindelijk in het gewenste resultaat. De adviseurs hebben puik werk geleverd!

Vakkundigheid op topniveau

De adviseur van Emmerloot heeft wederom de "beste" hypotheek voor ons geregeld voor de aanschaf van onze nieuwe woning. Als zelfstandig ondernemer is het niet zo gemakkelijk in deze tijd een hypotheek te krijgen. Dankzij de adviseur van Emmerloot en ***** hadden wij er het volste vertrouwen in, en terecht! Mede door hun vakkundigheid, klantvriendelijkheid en fijne communicatie. Bedankt mannen!! Hopelijk zien wij jullie een keer in onze nieuwe woning voor een toost!

knap staaltje topsport

Als ondernemer is het niet eenvoudig om een eerste hypotheek te krijgen, maar na veel omwegen en doorzettingsvermogen, krijgen we binnenkort de sleutel van ons zo gewilde huis.Jongens bedankt voor het regelen van de best mogelijke voorwaarden, en het meedenken over onze financi�le situatie!!!

Zorgeloos een hypotheek afgesloten!

Via vrienden terecht gekomen bij Van Emmerloot & Koole. Het zijn twee enthousiaste heren met passie voor hun vak, waarbij de klant centraal staat. Alle aspecten omtrent het afsluiten van een hypotheek worden behandeld en uitgelegd in jip-en-janneketaal. Ook hebben zij mij geheel begeleid en geholpen met het verlengen van het voorlopig koopcontract en het aanvragen van een Starters lening.Kortom: Dik tevreden en zeker aan te bevelen!

Effectiviteit en professionaliteit

Ik kom uit Spanje, en dankzij Van Emmerloot & Koole heb ik mijn eerste woning gekocht!. Zij hebben mij geweldig goed geholpen terwijl ik op zoek was naar de beste optie. De behandeling is uitstekend, professioneel, vriendelijk en persoonlijk. 100% aangeraden!

Los mejores!

Na een slechte ervaring gehad met andere hypotheekadviseur, ging ik naar de Van Emmerloot en Koole kantoor in Zwijndrecht.Vanaf het eerste moment Ben goed geholpen bij het aankopen van mijn woning, echt vriendelijk kantoor, ze kijken goed naar je mogelijkheden met prettig en duidelijk advies. Ik kom uit Spanje en zij kunnen ook goede Spaans spreken!

Mee denkers

Ben je opzoek naar een goede en transparante adviseur die niet alleen maar een hypotheek wilt afsluiten maar mee denkt met de huidige situatie en voor de toekomst, ben je hier aan het goede adres.Veel adviseurs gesproken tot dat we bij de adviseur terecht kwamen, goed gevoel gelijk en denkt niet in onmogelijkheden maar juist in mogelijkheden! Huidige woning hebben we nog niet verkocht maar wel onze droom huis gezien veel adviseurs vonden het lastig of onmogelijk maar de adviseur heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ook met zijn berekeningen en inzicht hebben we alles kunnen realiseren met een goed en ontzorgd gevoel kijken we naar onze toekomst. Wil je geen nummer zijn, het gevoel hebben dat het alleen om u gaat dan adviseer ik zeker Emmerloot aan! Bedankt ****!!

Persoonlijk, duidelijk, aandacht voor hun klant

Zeer prettig adviesbureau. Nemen uitgebreid de tijd om de klantsituatie in te schatten en een persoonlijke band te cre�ren. Zijn vlot in contact en denken graag mee met randzaken. Absolute aanrader!

Persoonlijke benadering, duidelijk advies

Via een collega terecht gekomen bij Van Emmerloot & Koole. Vanaf het eerste moment hebben wij ons op het gemak gevoeld. Ze zijn persoonlijk, geven een duidelijk advies en houden je goed op de hoogte. Wij zullen iedereen Van Emmerloot & Koole adviseren als het gaat om een advies en aankoop van een huis!

Fijn en duidelijk advies

Vriendelijk kantoor, ze kijken goed naar je mogelijkheden en eigen wensen. Erg prettig en duidelijk advies. Heel fijn om zo je huis te kopen

Persoonlijk advies op maat

Helder, eerlijk en duidelijk & persoonlijk advies op maat. Zeker een aanrader om eens vrijblijvend langs te gaan. Word goed naar jou persoonlijke relatie gekeken en advies gegeven.

Geadviseerd bij de aanschaf van een appartement

Van Emmerloot en Koole, 2 professionals die je van goed advies voorzien en waarbij niets te veel is. Advies op maat, goede heldere duidelijke uitleg en altijd bereid om je te woord te staan. In ieder geval 2 toppers die het waard zijn om ook dit jaar de award 2015 in ontvangst te nemen.

Geweldige mannen , zeer behulpzaam en vriendelijk

Van Emmerloot en Koole hebben ons geholpen met de koop van onze eerste woning. voor starters is het erg makkelijk te begrijpen als zij je wat uitleggen over de hypotheken enz.ze zijn altijd bereid om je te helpen en goed bereikbaar.wij hebben met heel veel plezier met deze adviseurs gewerkt. dankzij hen is onze koop een succes geworden.Heren bedankt!!!!!!!

betrokken en vakkundig advies

Bij van Emmerloot en Koole financieel advies hebben we voor onze eerste koopwoning advies op maat gekregen voor zowel onze hypotheek als onze verzekeringen. Ze nemen de tijd en leggen alles goed uit. Daarnaast konden we altijd bellen voor een adviesvraag. Als starter ben je hier aan het goede adres om een goed overwogen keuze te maken voor een hypotheek.

Kleinschalig en goeie service

Duidelijke uitleg en goeie service!! Zeer zeker aan te bevelen.

Prettige en vakkundige begeleiding

Het ori�nteren op en afsluiten van de hypotheek verliep voorspoedig. Ik ben goed ge�nformeerd over de mogelijkheden en tevreden met de afgesloten hypotheek. Door oorzaken, die bij de verkopende partij lagen werd het nog erg spannend of het passeren van de hypotheekakte bij de notaris op tijd kon plaatsvinden. In aanloop naar deze afspraak bij de notaris voelde ik me erg gesteund door de adviseur en ****, die vinger aan de pols hielden en mij geregeld op de hoogte brachten van de stand van zaken.Uiteindelijk kon de overdracht (net) op tijd plaatsvinden.

Toppers

als je een hypotheek of verzekering nodig hebt, ben je bij Van Emmerloot en Koole op het enige juiste adres. Ze geven je duidelijk advies en bieden je het product aan dat het best bij je past. als je een schadegeval hebt, regelen ze dit snel en vlekkeloos voor je. Als je je hypotheek(rente) wilt veranderen, begeleiden ze je stap voor stap. Helemaal top !!

Denken met je mee, snel en betrouwbaar

Wij zijn al jaren klant bij van Emmerloot en Koole en voor onze nieuwste hypotheek hebben zij binnen heel korte termijn een goed passende hypotheek geadviseerd en helpen afsluiten. Ze hebben ons stap voor stap begeleid bij het op orde brengen van de administratie die nodig was om voor ons als ondernemers een succesvolle aanvraag te doen. Je kunt altijd bij de heren terecht met vragen en ze geven je een duidelijk en eerlijk antwoord!

Goed advies, fijne samenwerking!

De adviseurs hebben prima werk verricht om onze hypotheek in de eindejaarsdrukte rond te krijgen. Denken goed mee met de klant. Zeker ook in situaties die minder standaard zijn.Stoppen niet met uitleggen totdat alle details helemaal helder zijn.AANRADER!

Great job!

Van Emmerloot en Koole hebben onze hypotheekaanvraag tot een goed einde gebracht ondanks een aantal flinke complicaties, waaronder het feit dat dit de aankoop van een tweede woning was zonder dat eerste woning verkocht was. Zeer prettig contact. Immer gerne wieder!

Super hulp gehad

Via een omweg een mooi huis kunnen kopen door deskundig advies. Verschillende mogelijkheden van kopen doorgelopen en uiteindelijk het beste advies gekregen. Van A tot Z geholpen met de koop.

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.