Prima service, alles prima voor ons geregeld.

Het een eerlijk en goed advies geeft en klopt wat er is besproken.

Goed advies. duidelijk en helder

Prima en snel advies. Duidelijk en helder. Voor de rest geen aan of opmerkingen.

Zeer bekwaam adviseurs kantoor.

Er wordt alles duidelijk en eerlijk uitgelegd, en naar de beste oplossing gezocht.

Duidelijk en eerlijk advies.

Van een hypotheekadviseur vind ik belangrijk dat degene duidelijk en eerlijk advies geeft voor jou situatie. Bij van Emmerloot en Koole heb ik dat duidelijke en eerlijke advies gekregen. Daardoor heb ik samen met hun een goede keus kunnen maken voor mijn hypotheek. Door deze positive ervaring met deze adviseurs heb ik ze al aantal keer aanbevolen bij vrienden en familie.

Hele eerlijke prijs & echt maatwerk!

Voor mijn nieuwe huis (als vorige huis) mijn hypotheek door dit kantoor laten regelen. Alles van hypotheek tot belastingteruggaaf voor je geregeld & alles in normale mensentaal rustig voor je uitgelegd. Zeer prettige adviseurs; Vriendelijk, eerlijk & met respect.G��n verrassingen achteraf & dus super tevreden over dit kantoor (ze leveren wat ze beloven).Bijdeze raad ik het dus een ieder aan om hier w�l zaken mee te doen!

Grote aandacht voor persoonlijke situatie.

Men gaat hier grondig te werk met de door jou gegeven informatie en wensen. Men neemt de tijd om alles goed toe te lichten, desnoods meerdere keren.Je voelt je gelijk op je gemak bij deze heren, ongedwongen sfeer, zeer persoonlijk.Alle voors en tegens worden besproken, met voorbeelden erbij. Je hebt hier echt het gevoel dat de heren het allerbeste me je voor hebben.

Zeer duidelijk, begrijpelijk advies.

Geen onduidelijkheden, geen valkuilen.Geen poespas verhaal, duidelijk advies.Op elke vraag een antwoord welke in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Niet begrepen? Leggen we het nog een keer uit!Als iets niet haalbaar is, een uitleg. Als iets wel haalbaar is, een duidelijke uitleg hoe alles in elkaar zit en wat de consequenties zijn van de gemaakte keuze. Geduld en persoonlijke betrokkenheid bij je financi�le situatie. Heel belangrijk: goede nazorg als er een beslissing is genomen. Altijd terecht voor vragen en advies. Hypotheek advies pas zeer goed bij je salaris. Ik heb nog steeds profijt van het advies van 5 jaar geleden!

Goede service en duidelijke uitleg.

Van Emmerloot en Koole zijn inhoudelijk sterk en weten lastige en moeilijke zaken op een heldere en duidelijke manier uit te leggen.

Advies op maat

*******heeft alle tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren en mij vervolgens advies op maat gegeven.

goed en duidelijk advies

Alles wordt op een goede,duidelijke manier uitgelegd,en je kan ze altijd bereiken voor goed advies.

Eerlijk en oprecht

Ik beveel dit kantoor aan omdat ik altijd kan bellen met vragen denken altijd mee naar een oplossing geven eerlijk en oprecht advies. Mag altijd binnen lopen op kantoor voor eventuele vragen.

Zeer betrouwbare adviezen en accurate afhandeling.

Ik kan het kantoor absoluut aanbevelen vanwege de overduidelijke expertise en de fijne, prettige benadering.

persoonlijk en duidelijk advies!

Bij de aankoop van ons eerste huis zijn we zo goed geholpen! Zonder hen was het ons waarschijnlijk niet gelukt! Ze staan altijd voor je klaar, alles wordt duidelijk en helder uitgelegd, en je wordt erg persoonlijk benaderd, wat voor ons een pre was. Je merkt dat ze echt het beste met je voor hebben en adviseren je dan ook de beste hypotheek afgestemd op je persoonlijke situatie. Namens ons bedank!t We kunnen van Emmerloot & Koole echt iedereen aanraden!

duidelijk, eerlijk en op maat advies

Op onze duidelijk gestelde wens werd meteen ingespeeld, zonder andere niets ter zake doende onderwerpen ook nog eens naar voren te brengen. To de point. Het was dan ook snel, goed en vakkundig geregeld.

Goed, betrouwbaar advies.

Van Emmerloot & Koole krijg je een heel obejectief advies . Daarnaast wrodt duidelijk uitgelegt wat de verschillende opties voor jou persoonlijk betekenen.

Helder, persoonlijk, afgewogen

Bij de aankoop van ons eerste huis duizelde het ons van alle hypotheekbegrippen. Van Emmerloot&Koole nemen de tijd, vragen door en komen met een heldere analyse welke keuzes wel en niet te maken op basis van onze situatie.

Zeer goed advies .

Zeer persoonlijk! Duidelijk uitleg, erg vriendelijk mensen, Nemen de tijd voor je . Kort om echt een aanrader.

Kundige en persoonlijke benadering

Het kantoor is kleinschalig. Grote deskundigheid aanwezig. Men krijgt een persoonlijke benadering: in de keuze van het product wordt een goede en verantwoorde aansluiting gezocht bij de individuele omstandigheden van client. Bij vragen van client, eenvoudig of lastig, is men geduldig en helder in uitleg en beantwoording. Adviseur is goed bereikbaar.

zeer deskundig

Nemen echt de tijd voor je en nemen je hele financiele plaatje op een begrijpende manier met je door.

duidelijk en persoonlijk

Toen wij voor het eerst bij hen binnen stapten was het gelijk vertrouwd, ze zijn duidelijk over wat er mogelijk is binnen je wensen. Ze spreken ons altijd bij de voornaam aan, maar dat komt ook wij in 2003 ook al bij hen geweest zijn. Ze helpen ons overal mee. Zoeken alles uit voor ons en bellen ons ook als er iets is of ons op de hoogte te houden. Dat persoonlijke contact vind ik erg prettig. Gewoon duidelijk tegenover elkaar en altijd eerlijk.Al met al twee goede adviseurs die weten waar ze mee bezig zijn en dat blijven continueren. Nu hebben ze weer voor ons de juiste hyptheek geregeld, gewoon omdat ze weten wat wij willen.

Geweldig, duidelijkheid, geduld!

Ik ben erg goed geholpen, ze zijn duidelijk, klantvriendelijk en rechtdoorzee! Precies zoals het hoort zijn!

Betrouwbare daadkrachtige partner

Ondertussen heb ik al meer dan 8 jaar advies van********** gekregen met betrekking tot mijn hypotheek en verzekeringen priv�. Sinds dit jaar staat ******* mij zakelijk gezien ook bij met al mijn verzekeringen als zelfstandig ondernemer en ook nu word alles weer perfect en snel geregeld. E�n telefoontje en mijn zakelijke auto was verzekerd, ��n telefoontje en een afspraak voor duidelijk en transparant advies is ingepland. Als ondernemer moet ik mij kunnen richten op mijn bedrijf. Het is dan ook fijn dat alles op zakelijk gebied ook gewoon in "Jip en Janneke taal" word uitgelegd en uitgebreid besproken. Al meer dan 8 jaar priv� en nu ook zakelijk zeer tevreden over de heren van Emmerloot en Koole!

Duidelijk, vriendelijk en ze nemen de tijd voor je

Je krijgt bij Van Emmerloot & Koole een duidelijk verhaal en je wordt er vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd om jouw verhaal, je situatie en je wensen te bespreken. Ze gaan voor je aan de slag en de volgende keer dat je langs gaat worden er al wat voorbeelden van (in ons geval) Hypotheken en dus het kostenplaatje gegeven om het verhaal nog wat te verduidelijken en je een beeld te geven van bijvoorbeeld je toekomstige maandlasten. De keus aan Hypotheekverstrekkers is bijzonder groot, dus iedereen kan hier met zijn of haar voorkeuren terecht. Wij hebben toen gekeken welke hypotheekverstrekker aan onze voorwaarden voldeed en tegelijkertijd het voordeligst was. Nadat we onze keus gemaakt hadden, is al het administratieve werk door onze adviseur verder afgehandeld. Dus dat was top geregeld! Al met al zijn wij zeer tevreden en zouden wij Van Emmerloot & Koole bij iedereen aanraden

Super goed advies.

Ik kan het kantoor aanbevelen aan starters, omdat alle informatie goed wordt uitgelegd. Er wordt naar je persoonlijke wensen geluisterd.

Helder en Eerlijk advies.

Ik ben nu al zo'n 8 jaar een zeer tevreden klant van Van Emmerloot en Koole. Hier krijg je een zeer persoonlijke behandeling die heel prettig aanvoelt. In deze periode heb ik twee maal een huis gekocht waarbij een duidelijke uitleg gegeven werd over de mogelijkheden die er waren. Intussen heb ik al mijn verzekeringen hier ook ondergebracht. Ze doen echt hun best om de klant een persoonsgericht advies te geven. Dit maak je zelden of nooit meer mee. Voor degene die op zoek is naar een eerlijk kantoor raadt ik aan om naar Van Emmerloot en Koole te gaan. Advies en info zijn altijd gratis. Doe er je voordeel mee.

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.