Perfect advies, heel klantvriendelijk.

Er wordt heel duidelijk en eerlijk advies gegeven zonder het eigen belang, lees eigen gewin, voorop te stellen. Verder trekken ze alle tijd uit om het allemaal uit te leggen.

Prima service en zeer duidelijke uitleg over de verschillende Hypotheek vormen.

Eerlijk en duidelijk advies.

Je krijgt een gevoel dat je er welkom bent met wat voor vraag dan ook. Er wordt een goed advies gegeven met duidelijke uitleg.

Top service!

Bij de aankoop van een nieuwe woning was de aankoop begeleiding zeer goed. Ook alle hypotheek vormen werden zeer duidelijk uitgelegd. Er word zeer veel tijd voor je genomen en een goed persoonlijk contact. Wij kunnen dit kantoor bij iedereen aanraden!

Vakbewame adviseurs die betrouwbaar advies geven.

Sinds een aantal jaren ben ik klant bij Van Emmerloot & Koole en dit bevalt mij uitstekend. Ze zijn beiden zeer klantvriendelijk en nemen uitgebreid de tijd voor je om je te voorzien van advies. Dit advies is altijd verantwoord en op jouw eisen en wensen toegespitst. Een echte aanrader voor iedereen die een hypotheek wilt afsluiten of overige financi�le zaken geregeld wilt hebben. Bedankt mannen voor jullie vakkundige advies en natuurlijk ook de nodige humor.

Duidelijke taal.

Twee jaar geleden met heren in contact gekomen voor aantal zaken na echtscheiding en in oktober van dit jaar voor oversluiten hypotheek,wordt ruim de tijd genomen om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen zodat een leek het ook begrijpt.Hebben me goed en snel en zeer vakkundig geholpen .Zal het kantoor aan iedereen aanbevelen,zeker als je houd van een persoonlijke benadering.Zal in de toekomst zeker weer terug komen.

Eerlijk, deskundig, vriendelijk en erg grappig! :)

Als je voor het eerst een huis gaat kopen is alles nieuw en onbegrijpelijk. Toch slaagt van Emmerloot en Koole er heel goed in om de situatie goed en w�l begrijpelijk uit te leggen! Met een paar gegevens kunnen zij precies uitzoeken wat het beste voor je is en waar je het meeste baat bij hebt voor de toekomst! Ook als het gaat om verzekeringen zoeken zij precies uit of je huidige situatie nog steeds gunstig voor je zijn en wanneer dit niet het geval is, zoeken zij een beter alternatief. Het overstappen hoef je zelf niet eens te regelen, dat doen zij voor jou! Nu weet ik ook dat dit hun werk is, maar de manier waarop je benaderd en geholpen wordt is erg fijn en betrouwbaar!Voor deze nieuwe en zeer belangrijke stap in mijn leven, ben ik blij dat ik van Emmerloot en Koole aanbevolen heb gekregen! Bedankt mannen!

2 hele leuke,spontane,keurige hypotheek boys !!

Wij zijn erg blij dat we voor deze jongens hebben gekozen...Ze hebben ons keer op keer goede, op een leuke moderne manier advies gegeven. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt je alles duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Afspraken en communicatie verliep erg goed. Bij deze willen we de heren nog maals bedanken voor hun advies,keuze's en luisterend oor.

Erg goed advies

Fijn om te merken dat er adviseurs zijn die duidelijk en zonder "addertjes onder het gras" een hypotheekadvies op maat kunnen aanbevelen zonder dwingend te zijn. We hebben de heren inmiddels in onze familie geadopteerd ;-)

Duidelijk en vriendelijk advies.

�n 2008 zijn wij bij deze mannen terecht gekomen. Wij zijn toen zeer goed geholpen. Deze mannen zijn vriendelijk, duidelijk en denken ook met je mee. Je gaat naar huis met een prettig gevoel, zonder er een vreemde smaak aan over te houden. Ik kan een ieder deze mannen aanbevelen voor een goed en duidelijk advies.

Super duidelijk advies, betrouwbaar en oprecht.

Dit is echt een topper, wij hebben in 2008 onze hypotheek afgesloten via van Emmerloot & Koole en zijn daar super tevreden over. Alle mogelijkheden worden bekeken en ze geven een duidelijk, oprecht en betrouwbaar advies. Ze halen alles uit de kast om je te helpen.

Voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

********** en ******* stellen je direct op je gemak. Ze kunnen de zeer droge stof ook in "Jip en Janneke" taal uitleggen, waardoor het voor een leek goed te begrijpen is. Ze kijken naar je persoonlijke (financiele) situatie en passen hierop de juiste hypotheek toe. Ook het verzekeringspakket is aan te raden, alles wordt hiervoor perfect geregeld. Naast alle droge stof is er voor een grapje ook altijd tijd!

Goed advies!

Dit kantoor kan ik van harte aanbevelen! Ze zijn professioneel, geduldig en erg behulpzaam. Je bent altijd welkom en zal hen daarom ook bij mijn vrienden aanbevelen.

Goed en eerlijk advies, niet rooskleurigerer.

Je kunt hier zeker naar toe. Er wordt duidelijk uitleg gegeven en als iets niet duidelijk is nemen ze alle tijd om dingen duidelijk te krijgen. Was ook bij andere adviseurs geweest, maar kreeg daar toch het gevoel dat het allemaal wel heel rooskleurig werd voorgespiegelt en nog niet helemaal klopte. Bij van Emmerloot en Koole had ik direkt het gevoel dat we wisten waarover ze spraken.

Eerlijk, persoonlijk en duidelijk advies !!

Wij zijn heel goed geholpen bij van Emmerloot & Koole, als starters wisten we niets van hypotheken af, Maar ze hebben de tijd voor ons genomen en alles goed uitgelegd ook al snapte we het de eerste of tweede keer het nog niet. Het is fijn dat ze de tijd nemen. Ook met de onderhandeling van de prijs van het huis was super, we hadden zelf niet het huis voor deze prijs kunnen kopen.Kortom duidelijke advies en betrokkenheid van deze twee heren !

Eerlijk vriendelijk betrouwbaar deskundig.

Echt een aanbeveling waard duidelijk advies word super goed geholpen en men houd zich aan zijn woord en denkt goed met je mee zijn super vriendelijk een echte aanrader zulke mensen als deze 2 mannen kom je niet snel ergens anders tegen.

Duidelijk en helder advies.

Na 4 hypotheekadviseurs te hebben gehad kwamen mijn vriend en ik uit via independer & advies vader bij Van Emmerloot & Koole. Wij wisten al precies wat wij wel en niet wilde, alleen een passend, duidelijk en helder advies bleef uit. Na een fijne betrouwbare eerste kennismakingsgesprek waren mijn vriend en ik er gelijk uit. Voor het onderbrengen van onze hypotheek en verzekeringen kiezen wij voor Van Emmerloot en Koole. Zij waren de eerste van de vier die een duidelijk onderscheid wist te vertellen van banksparen of een spaarhypotheek. Tot op heden hebben wij hier geen spijt van gehad en zijn het fijne heren om je verhaal kwijt te kunnen. De informele sfeer speelt hier zeker een grote rol in.

Betrouwbaar.

Dit kantoor is zeker aan te bevelen, beide adviseurs nemen alle tijd voor de klant en het advies is vakkundig en oprecht.

Heel deskundig, betrouwbaar, eerlijk, vriendelijk.

Wij kunnen Van Emmerloot en & Koole zeker aanbevelen. In deze tijd waar het afsluiten van een hypotheek zeker niet meer zo gemakkelijk gaat als voorheen hebben wij van ********** uitstekende informatie verkregen en hebben wij de beste hypotheek afgesloten voor onze situatie. Met heel onafhankelijk advies en zeer profesionele begeleiding en afhandeling. Alles is is keurig voor ons geregeld!! Tevens was de communicatie zeer prettig.

Eerlijk, vakbekwaam,betrouwbaar heel goed advies.

In juni 2007 hebben wij onze eerste woning gekocht. We zijn bij heel veel bekende adviseurs geweest en kregen daar geen prettig gevoel bij. Onze eerste indruk van van Emmerloot & Koole was gelijk goed. Wij als starters wisten niet wat er allemaal bij kwam kijken bij het kopen van een huis. Zij hebben ons overal meegeholpen en begeleid. Als we vragen hadden over de hypotheek of de verzekeringen konden we ze altijd bellen, en zelf nu als we nog vragen hebben over iets bellen we ze nog steeds! Wij hebben alle verzekeringen, hypotheek bij hun afgesloten. Wij raden ook iedereen van Emmerloot & Koole aan. Goede service, klantvriendelijk en een eerlijk advies.

Eerlijk en transparante adviseurs. !!!

Van Emmerloot en Koole, wat kunnen we daar over schrijven, of zeggen! Wij hadden van deze zeer bekwame en eerlijke adviseurs jaren eerder een hypotheek advies moeten hebben. Je wordt door deze 2 personen zeer vakundig en naar je eigen wensen het best geadviseerd. Van Emmerloot en Koole is aan te bevelen voor een ieder die een hypotheekadvies op een klantvriendelijke manier op maat wil. Geadviseerd in Mei 2010, bij oversluiten van een hypotheek

Goed en eerlijk advies.

Snelle afhandeling en wat ons betreft aan iedereen die hypotheek of verzekeringen moet regelen aan te bevelen. Wij zijn erg blij met ****** en ********* . We worden altijd goed geholpen en nog nooit problemen gehad in de 6,5 haar dat we onze hypotheek ne verzekeringen bij hen hebben geregeld. Top!

Zeer betrouwbaar, vakbekwaam en gastvrij!

Eind 2003 hebben ons eerste huis gekocht , de adviseurs hebben ons hierbij geweldig ondersteund. Op alle gebieden van een huis kopen en de daarbij liggende regelzaken zijn wij bijgestaan door deze experts!! De ervaring, kennis en oprechtheid is voor ons zeer belangrijk geweest. Het heeft ons die periode veel geholpen. Maar daar is het niet bij gebleven. In de afgelopen jaren veelvuldig contact gehouden, contacten over verzekeringen; informatie, afsluiten en beroep doen op verzekeringen, de adviseurs zijn altijd bereikbaar en nemen de tijd voor je!! Sleutelwoorden; Zeer betrouwbaar, vakbekwaam en uiterlijk gastvrij!!! Voor ons geen ander!!!Dus zeer aan te bevelen!!!

Heel erg vriendelijk en behulpzaam!

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat, ze erg behulpzaam zijn en als je iets niet snapt krijg je heel goed advies. Je kan ze altijd bellen en ze zijn bereikbaar voor je.

Betrouwbare adviseurs.

Deze adviseurs zijn oprecht in hun advies Beide hebben veel kennis van zaken en zoeken alles uit zodat de klanten tevreden de deur uit gaan. Zeer positief over deze 2 heren.

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.