Hypotheek advies

Wij zijn op zeer vriendelijke wijze voorzien van een deskundig advies wat betreft de hypotheek aanvraag.Emmerloot en Koole is een zeer betrouwbaar advies bureau en men doet er alles aan om de beste optie voor de klant te verwezenlijken.Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en men is zeer behulpzaam.Wij kunnen dit bureau van harte aanbevelen!

Prima en klantgericht

Deskundig advies , keuze uit diverse opties en ook mbt. andere financieringsmogelijkheden. Denkt mee met de klant binnen zijn mogelijkheden en de ondersteuning in het hele proces is prima verlopen.

Warm bad

Zeer goede ervaring met van Emmerloot & Koole. Ze nemen je zorgen weg en gunnen je echt het beste.

Vakmensen

Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij de twee heren, die me fantastisch hebben geholpen. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam, betrokken, ge�nteresseerd en bovenal zeer deskundig. Ze verstaan hun vak en hebben me stap voor stap vakkundig begeleid in het proces van het kopen van mijn eerste huis. Ik kan iedereen dit kantoor van harte aanbevelen.

Erg goed geholpen.

Er is ruim de tijdgenomen. Het hele proces is goed gecommuniceerd. Elk onderdeel van het proces werd duidelijk uitgelegd.

Zeer kundig advies

Wij zijn beide zzp'er dus het was geen kant-en-klare hypotheek, maar hij heeft ons steeds zeer volledig geadviseerd. Elke vraag die we hadden is beantwoord en ook toen het even spannend werd met deadlines wist hij het hoofd koel te houden en ons gerust te stellen. Gesprekken duurden zo lang als nodig was om ons op de hoogte te brengen van de verschillende mogelijkheden. Wij voelden ons klant, geen nummer. Bij een volgende hypotheek zouden we zeker naar terugkeren en raden anderen aan voor hen te kiezen!

Verwachtingen volledig overtroffen!

Wij blijven ons verbazen over de service en het meedenken met de klant! Dit is echt ongekend. Wij zijn al ruim 10 jaar klant en hebben nu voor de 3e keer een verandering van situatie. Deze keer was het een verhoging van hypotheek voor een verbouwing aan ons huis. Het juiste advies en snelheid van handelen blijft ons iedere keer weer verbazen, uiteraard in positive zin!! Onwijs bedankt weer heren!!

Uitstekende begeleiding bij hypotheekaanpassing

In verband een verbouwing aan ons huis (aanschaf nieuwe badkamer) advies gezocht bij het inmiddels vertrouwde adviesbureau Van Emmerloot & Koole in Zwijndrecht. Uitstekend geholpen, stap voor stap door het proces meegenomen met het oversluiten van onze hypotheek en kregen alles in (voor de leek) begrijpelijke taal uitgelegd. Topservice en zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar gedegen advies en een partij die adequaat en snel reageert.

Super!

Contact gehad met beide heren. Zeer goede ervaring! Er wordt goed gekeken en geluisterd naar je wensen. Alles in goed overleg. Ook word alles snel opgepakt. Zeer tevreden! :)

Een vriendelijk en deskundig team.

Een kleinschalig kantoor waar nog echt de tijd voor je (hypotheek vraagstuk) wordt genomen. Wij hadden direct een goed gevoel toen wij bij hen op kantoor aan tafel schoven. Vriendelijk, klantgericht, denken actief met je mee, duidelijke en snelle communicatie, zowel per mail als telefonisch. De manier van werken spreekt vertrouwen uit. Kortom een fijn kantoor om je hypotheek te regelen. Wij kunnen Van Emmerloot & Koole iedereen van harte aanraden.

Fantastisch stel mannen

Deze mensen zijn erg vriendelijk, duidelijk, en leggen alles heel goed uit. Ze hebben ons geweldig goed geholpen, en alles geregeld. Zonder deze kanjers hadden wij nooit dit appartement kunnen kopen. Maar ook voor andere zaken zoals verzekeringen enz. zijn ze goed, en je word altijd vriendelijk te woord gestaan.

Financieel advies

Ik kan dit kantoor aan iedereen aanbevelen omdat , 1] Zeer vriendelijk zijn2] Zeer behulpzaam3] Zeer deskundig4] Zeer betrokken 5] en alles tot in de puntjes goed voor je regelen en goede adviezen geven , kortom een topkantoor met topmensen.eerlijk en betrouwbaar.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Deze heren verstaan werkelijk hun vak, door de brede kennis en onafhankelijkheid zijn ze zeer flexibel in hypotheken en verzekeringen. Dit zijn fijne en betrouwbare mensen om mee te werken!

Duidelijk en eerlijk advies

Het voelde meteen vertrouwd en goed. Fijne duidelijke gesprekken.

Betrouwbaar, persoonlijk en zorgvuldig advies.

De afgelopen maanden ben ik door deze adviseurs begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning (zowel de aankoop van de woning als het organiseren van alle financi�n en nieuwe hypotheek). Zes jaar geleden hebben zij dit eveneens gedaan en ook dit keer ben ik zeer tevreden over het verloop en hun dienstverlening.Beiden zijn toegankelijk in het contact, zeer zorgvuldig in hun werk en hebben een persoonlijke benadering. Ik word goed op de hoogte gehouden van elke stap die gezet word, heb een duidelijke uitleg mogen ontvangen over de financien/hypotheekvormen enz. en er wordt veel tijd en ruimte uitgetrokken om alle scenario's goed in beeld te brengen en door te spreken. Er wordt goed gekeken wat passend is bij jou situatie, waarbij er reeel en eerlijk advies wordt uitgebracht. Zeker als je zelf niet voldoende thuis bent in al deze complexe zaken en regels is het erg prettig te weten dat dit professioneel en betrouwbaar opgepakt wordt!

Wederom gewoon goed geholpen

Mjjn vrouw en ik zijn al jaren klant bij dit kantoor en nog nooit spijt gehad. Een verhoging van onze hypotheek was de laatste reden om contact op te nemen met Van Emmerloot & Koole. Ook deze keer is dit weer keurig, snel en voorzien van een duidelijk advies geregeld.

Zeer klantgericht, vriendelijke service

Zeer goed advies, goed meegedacht met situatie. Beide adviseurs hebben me ontzettend geholpen.

Goed, uitgebreid en persoonlijk advies.

Op totaalniveau een uitgebreid advies gehad. Hierbij ook aandacht voor de persoonlijke situatie en wensen. Prijs- kwaliteitverhouding is super.

Betrouwbare en kundig advies

Advies gevraagd om verhoging van de hypotheek in te zetten voor aankoop in het buitenland. Zelfs in zijn vakantieperiode, actief meegewerkt om de financiering tijdig te realiseren. Een en ander is volgens afspraak gerealiseerd.

Goede persoonlijke service

Van Emmerloot en Koole hebben ons een advies op maat gegeven toegesneden op onze wensen voor de verbouwing. Dit hebben ze op een prettige en persoonlijke manier gedaan. Tevens hebben ze rekening gehouden met de bestaande hypotheek en de looptijd van de 2e hypotheek hier op aangepast. dit allemaal binnen onze mogelijkheden en budget.

Uitgebreid advies, ze nemen echt de tijd voor je, ook daarna kan je ze altijd bellen met vragen.

Persoonlijk en deskundig advies

Degelijk advies gekregen van Emmerloot & Koole; er wordt goed met je meegedacht en de tijd voor je genomen. Een prettig adres voor dergelijke zaken, ik zou het zeker aanbevelen!

Geen van 9 tot 5 mentaliteit, hard werkend.

Zowel beide adviseurs zijn beide erg vriendelijk. Je kan duidelijk merken dat zij zorg willen dragen voor de zaak en haar klanten. Zij zullen altijd klaar staan om advies te geven wanneer dit wordt gevraagd. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.

Ontzettend vriendelijk en zeer goed advies

Ze hebben echt heel erg goed de tijd voor je en zijn heel duidelijk. Regelen alles tot in de puntjes!

Goed, duidelijk en deskundig advies

Nemen ruim de tijd om alles goed uit te leggen. Altijd bereikbaar voor vragen, wat ook erg fijn is. Zal het kantoor zeker aanraden bij vrienden!

HA Lorentzstraat 4

3331EE ZWIJNDRECHT

078 610 57 32

Over Van Emmerloot & Koole financieel advies

Van Emmerloot & Koole is al meer dan 20 jaar een vertrouwd kantoor in de regio en weet uw wensen op een goede manier te vertalen naar het best passende advies. Mensen ervaren het contact en de service als persoonlijk en vertrouwelijk in een ongedwongen sfeer.