Goed, duidelijk en snel

Ik zal *** zeker aanbevelen omdat het een hoop werk scheelt. Hij regelt alles voor je, legt zaken goed en duidelijk uit. Hij is erg klantvriendelijk, denkt mee en is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Hij zorgt er voor dat je de hypotheek krijgt die voor jou het meest gunstig is.

Goede snelle service en communicatie.

Denk goed mee, de communicatie is snel en correct met kundig advies op maat.

Goed en Netjes voor elkaar

Ik kan dit kantoor aan beveled omdat:SnelCorrectNetjesGoed adviesInlevingsvermogen Meedenkend

Zeer deskundig advies op maat

Deskundig advies op maat. Bespreekt alle mogelijkheden. Bereikbaar buiten kantooruren. Ook in het weekend. Regelt alles, houdt je goed op de hoogte van de vorderingen tijdens het proces. Prettige communicatie. Prettig persoon, vertrouwd. Duidelijk informatie. Zorgt er voor dat alles vlug geregeld wordt. Zeer tevreden!

Zeer deskundig en proffesioneel

Als je nog twijfelt of je wel of niet een hypotheek adviseur moet inschakelen, twijfel dan niet langer, maar doe het! Het is bijna onmogelijk om zelf tot een goede keus te komen bij zoveel verschillende hypotheekverstrekkers. Daarbij wordt goed gekeken wat het beste bij mijn situatie past, tegen een zo gunstig mogelijke tarief en voorwaarden. De afhandeling en voorlichting was prettig, zeer deskundig en heel vlot.

Deskundig, betrouwbaar, enthousiast,

Zeer deskundige adviseur, die eerlijk en betrouwbaar advies heeft gegeven. Altijd bereikbaar voor vragen, en heeft ons goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

goed advies op maat.

goed advies op maat. duidelijke uitleg. helder overzicht voor de aan te leveren stukken. prettig persoonlijk contact.

Eerlijk, helder en Profesioneel

Wij hebben zeer prettige ervaringen met dit kantoor. ***** gaf ons op hele fijne manier advies. Eerlijk,meedenkend, helder, kundig en persoonlijk en geeft je een heel vertrouwd gevoel. Hij neemt je veel zaken uit handen, vooral omdat wij oorspronkelijk uit het buitenland komen is het voor ons allemaal zeer moeilijke materie. Hij zoekt naar de beste mogelijke oplossing. Doordat ik a meer dan 10 jaar een eigen bedrijf had en wij toe waren aan het kopen van onze 1e ( nieuwbouw) woning., heeft ***** zeer duidelijk uitgelegd en op papier gezet hoe het traject zou verlopen. Zelf hoe de te betalen termijnen. We hebben een zeer goed gevoel overgehouden aan de meerdere gesprekken en zullen dit kantoor dan ook zeker aanbevelen aan iedereen.

Gepast advies met zeer flexibele service!

Via via in contact gekomen met de adviseur. Door mijn werk ben ik op onregelmatige uren thuis. Desondanks is een afspraak met de adviseur zo gemaakt. De adviseur is altijd bereikbaar en komt bij je thuis wanneer het jou uitkomt. De adviseur zijn verhaal is duidelijk, concreet en overzichtelijk. Alle opties worden besproken en op deze manier wordt er een passende hypotheek gezocht. Vervolgens handelt de adviseur alles snel en zorgvuldig af.

Goed en duidelijk advies, vast afgesproken tarief

Kan ik zeker aanbevelen dit omdat alles zeer duidelijk is ,adviseur komt zijn afspraken na , geeft een duidelijke offerte af en bespreekt dit met je en houdt je tussentijds op de hoogte van de vorderingen

***** houdt de vaart erin!

Hij komt zijn afspraken na en zorgt dat alle benodigde advies en het vervolgtraject vlot verloopt. Houdt de vinger aan de pols en komt vlot met een antwoord wanneer je ergens een vraag over hebt.

Duidelijk, goed bereikbaar en snel geregeld

Snelle reactie op e-mail, goed bereikbaar via telefoon en duidelijk advies.

Snel, correct, vriendelijk, veel contact

Ik kan een ieder ***** aanraden als hypotheekadviseur. Als starter is het niet makkelijk om snel en simpel aan een hypotheek te komen maar ***** heeft dit voor ons voor elkaar gekregen. Gedurende een periode van +- 2 maanden 2 keukentafelgesprekken gehad waarbij hij bij ons thuis in Assen kwam. Dit was geen enkel probleem. Daarnaast erg veel telefonisch contact, om het kleinste dingetje konden we bellen en ***** hield ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Door goede tips en adviezen te geven over de documenten die we moesten aanleveren was de papierenwinkel al snel voor elkaar. ***** laat er geen gras over groeien, "We gaan dit huis even kopen" heeft hij enkele keren gezegd en dat is een goede omschrijving van zijn manier van werken. Ik vind het persoonlijk heerlijk!

Duidelijk advies

Alles besproken. Ook buitenkantooruren bereikbaar voor ons.

Uitstekend geregeld en advies

Ik kan dit kantoor en adviseur zekers aanraden alles goed en snel geregeld houd je overal van op de hoogte kijkt naar de laagste rente en kosten en houd dit nauwkeurig in de gaten .Duidelijke uitleg, loopt alles met je door,en neemt rustig de tijd overal voor.En geeft ook aan als er iets onduidelijk is je kan hem altijd bellen 24/7 zou ik haast zeggen.

Duidelijk adviea

Ik ben zeer vriendelijk behandeld. Alles is mijn duidelijk uitgelegd.Alle bedragen zijn we bij langs gelopen. Stap voor stap. Ben een heel tevreden klant. Ik raad hem zeker aan.

Helder en duidelijk advies

Duidelijk en helder uitgelegd voor onze nieuw te bouwen woning. Ik zal hem zeker aanbevelen.

duidelijk en helderadvies

Alles goed geregeld en goed uitgelegd, zelfs onze eerste hypotheek rente gemiddeld.

zorgvuldig en realistisch

adviseur is vriendelijk, deskundig, zorgvuldig en realistisch

Zeer klantgericht, deskundig en betrouwbaar

De adviseur hanteert een zeer persoonlijke benadering. Hij is zeer deskundig en leeft zich goed in jouw situatie. Daarnaast zorgt de adviseur ervoor dat het adviesgesprek op een aangename, ontspannen manier verloopt.

Uitsetekend advies!

Heel vriendelijk en rustige adviseur. Geeft tenminste een week bedenktijd voor de beoordeling van de offerte.Duidelijke uitleg over de gevraagde onderwerpen.

Aanrader voor iedereen die of een nieuw huis wil kopen of de hypotheek wil veranderen.

Bij het oversluiten van onze hypotheek heeft de adviseur ons goed geholpen. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en onze vragen goed beantwoord. Hij komt deskundig over en neemt de klant serieus.

zeer goed advies

zeer deskundig en uitgebreid advies, kan ik iedereen aanbevelen

Zeer goed en proffessioneel

Hij heeft goed advies ,veel aandacht voor de situatie en daarbij behorende advies

Oostindie 53

9354 TE Zevenhuizen

06 542 884 44

Over Wassink Advies en Consulting

Wassink Advies en Consulting bestaat 16 jaar ( vanaf 2007 ) Onafhankelijk Financieel Adviseur al meer dan 24 jaar. Onafhankelijk en daarnaast is mijn kantoor adviesvrij, wat betekent dat ik geen contracten hebben met financiële instellingen die mij verplichten bepaalde producten te adviseren. Erkend. Bij ons treft u uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs (EFA). Dat wil zeggen dat onze adviseurs een gedegen opleiding met goed gevolg hebben afgerond en bovendien hun kennis up-to-date houden. Regionaal. Met een kantoor in Zevenhuizen, provincie Groningen, staan ik met beide benen in de Groningse klei. Ik hou van een persoonlijke benadering en leg u alles graag uit in begrijpelijke taal. Aanbieders. Ik heb bijna alle aanbieders op het gebied van hypotheken in mijn pakket. Neem contact met ons op, we komen gewoon bij u thuis. We zijn zeven dagen per week bereikbaar, tot 21:30 uur. ( Let op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.)