Uitstekend geholpen!

Op zoek naar een lampje voor de helm, die jullie niet verkochten, zagen we mooie fietsen en kregen goede hulp en serieuze aandacht van een aardige student van de Rechtenfaculteit! Er werd een goede prijs geboden voor de oude fiets en zo ging ik met een nieuwe fiets de deur uit!

Goed advies over welke onderdelen te vervangen. Fijn om een vast onderhoudsschema te hebben want ik fiets dagelijks met mijn Scott MTB in de modder, dus alles slijt echt. Prettige mensen! Snelle service en goede afhandeling met SMS berichten en online betalen. ik was bang dat na de overname van BELGA door Broekhuis het onpersoonlijk zou worden, maar het blijft een top team!

Lang geleden dat ik zo goed ben geholpen

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Niet beroerd om een stapje extra voor je te doen. Dikke 10+ van mij. Thumbs up.

Heel goed geholpen

Mijn zoon heeft hier zijn eerste mountainbike gekocht. Heel goed geholpen. Het stuur en de zadelpen moesten iets worden ingekort en dit is echt heel snel gedaan. Van harte aanbevolen!

Goed geholpen

Ik ben voor onderhoud langs gegaan. Hierbij hebben ze mij goed op de hoogte gehouden. Top!

Zeer deskundig en klantgericht geholpen door Jan en Thomas ( zoals wij dat graag willen) . Netjes gebeld dat de fietsen klaar stonden. Bij aflevering netjes alles uitgelegd, dus een 10

Op een heel prettige manier geholpen bij het aanschaffen van nieuwe fietsen.

Vriendelijke ontvangst en deskundig geholpen waarbij ons alle ruimte werd gelaten voor de beslissing. Vervolgens in het onderhandelingsproces bij inruil van onze oude fietsen prima tot zaken gekomen.

Geweldig geholpen.

Ik heb een nieuwe racefiets gekocht en ben uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en kreeg goede uitleg over de fiets. Alles is gereed gemaakt en rijklaar.

Just excellent

They did everything perfectly

Prima uitleg over de verschillende fietshelmen.

Prima uitleg gekregen over de verschillende fietshelmen. Meisje (vrouw) wist zeker waar ze het over had en welke helm het beste bij mij zou passen. Zeer tevreden met een mooie en vooral veilige goed passende helm naar huis gegaan

Peter bedankt

Nadat ik 2019 al in Harkstede was geholpen, toch een keer in Groningen gekomen. Peter hielp mij uitstekend en gaf goed advies. Schijnt dat mij in 2019 de verkeerde maat fiets is verkocht. Daar waar ik maat 58 had moest ik een maat 62 hebben. Dit verklaarde ook mijn rug en nekklachten. Vind ik jammer dat ik verkeerd geïnformeerd ben destijds. Nu in Groningen een leuke fiets gekocht! Complimenten voor Peter!

Goede service en grote showroom

In de showroom heb ik veel verschillende fietsen kunnen bekijken en proberen. Uiteindelijk een fiets uit een ander filiaal besteld, en die was er al de volgende dag. Bij het bekijken ben ik goed geholpen en geïnformeerd over de fiets. Ook de gratis service beurt is heel fijn. Misschien zijn er online wel betere aanbiedingen te vinden, maar in gesprek met de verkoper was er toch wel wat mogelijk. Daarnaast wist ik zeker wat ik kocht en kon de fiets direct mee.

professioneel geholpen

Vakmensen met passie. Ik ben goed geholpen en waar nodig van een gedegen advies voorzien. Er werd geen haastklus van gemaakt.

Objectief maar vooral eerlijk !

Wij zijn op een zeer prettige en eerlijke manier geholpen met het uitzoeken van onze 2 E Bikes, zowel Kelly als Dion hebben ons heel goed voorgelicht ( vooral wat techniek betrof ) wat we beter wel en beter niet konden doen. Top !

All in all één beleving!!!

Ik ben ZEER tevreden over Broekhuis Fietsen Groningen. 5 uit 5 !! Vooropgesteld. Ik was niet bekend met Broekhuis - fietsen. Wel de naam Broekhuis in relatie tot autolease. Blijkt dezelfde organisatie te zijn. Ik was op zoek naar een nieuwe indoor trainer. Broekhuis blijkt in het noorden 1 zo niet DE winkelketen te zijn wat betreft een assortiment indoor trainers. Ik wist overigens precies wat ik nodig had. Vrijdag gebeld (prettig gesprek). Zaterdag meldde ik mij. De medewerker met wie ik gesproken had was ook aan het werk. Herinnerde zich heel goed het gesprek. Herinnerde scherp details (medewerker had dus geluisterd). Vervolgens de nieuwe trainer gekocht. Duhh denk je dan… Ik had mijn fiets bij me. In/met de verwachting dat ik deze een week kwijt zou zijn bood Broekhuis mij aan om de fiets meteen na te kijken en de aandrijflijn optimaal in/af te stellen tussen racefiets en indoor trainer. We zijn vervolgens het centrum van Groningen in gegaan zodat Broekhuis haar gang kon gaan. Bij terugkomst stond de fiets in de werkplaats uitgelijnd op de trainer te shinen. Vakkundig tekst en uitleg gekregen wat ze gedaan hadden en nog wat tips waarop te letten bij het installeren en in gebruik nemen. Na een cappuccino te hebben gedronken -> afgerekend. Heb de nieuwe trainer, materiaal (nieuwe ketting en tandwiel cassette) en een fractie arbeidsloon hoeven betalen. Niet onbelangrijk. Parkeren vlak voor de deur op het drukke Sont parkeerterrein. All in all één beleving!!!

Deskundig en persoonlijk advies

Een mountainbike gekocht bij Broekhuis Fietsen in Groningen. Zeer deskundige medewerkers, alle tijd voor een goed advies, alle wensen waren mogelijk, daarnaast goede prijzen. Zaak is zeer netjes, ruim assortiment en o.a. een schoon klantentoilet aanwezig, mogelijkheid bij onderhoud voor leenfiets, uitleg over onderhoud, hier moet je zijn.

Aan te raden

Onlangs heb ik bij Broekhuis Fietsen een fiets aangeschaft via FiscFree van mijn werk. Goed geholpen bij het uitzoeken van een fiets door een medewerker die de juiste kennis had. Ook bij het ophalen kreeg ik praktische info over mijn fiets waar ik zelf niet eens aan had gedacht, super! Vestiging in Groningen heeft een heel gemoedelijke sfeer, fijn geholpen.

Goed geholpen, goede fiets, juiste prijs

De titel zegt het allemaal. Mooie fiets aangekocht. Ik ben erg goed geholpen en goed geadviseerd. Wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst!

Klasse service, klaar terwijl ik wacht

Hadden wat problemen met ons kinderfiets (slag in het wiel) langs gegaan en ben meteen netjes geholpen en probleem is verholpen. Broekhuis Fietsen Groningen ga zo door

Goede plek om fiets te kopen

Wij zijn blij met de fiets, op de winkel werd dit voor ons besteld

vriendelijk en kundig

vriendelijk, denken mee met juiste keuze op basis van persoonlijke wensen. laagdrempelig. niet opdringerig. Mooie fietsen.

Een fijne ongedwongen sfeer, met goed advies!

Een fijne ongedwongen sfeer! Goed advies en proffesionele geholpen.

Vriendelijk personeel en top services!

Nu een half jaar geleden mijn gazelle fiets hier gekocht en een paar kleine mankementen ermee gehad, werd allemaal snel en binnen de garantie vergoed.

Goede hulp

Echt top service met aankoop info en afhalen. Allemaal toppers daar!

TOP SERVICE

gewoon top