Vriendelijk en goed geholpen met nieuwe mtb fietsschoenen, super tevreden mee
Jan, bedankt voor uw positieve review en mooie score! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met zowel onze service als de nieuwe MTB-fietsschoenen. Ons team doet altijd zijn best om klanten goed te adviseren, en het is fijn dat dit in uw geval zo gewaardeerd wordt. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel mooie fietsmomenten gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
In oktober vorig jaar een nieuwe mountainbike gekocht. Op dat moment goed geholpen en de fiets dezelfde dag nog opgehaald. Bij het naar huis fietsen vond ik al dat het voelde alsof het achterwiel een slag had. Maar ik dacht eerst maar op fietsen en komt bij de gratis 1e jaars beurt wel ter sprake. Dat klopt ik heb dit aangegeven en er zat een breuk in het canvas. Deze is ook netjes voor garantie vervangen. Tot zover het positieve. Toen ik gebeld tijdens de ondershoudsbeurt werd moesten er nog allerlei andere dingen vervangen worden. De cassette achter, de ketting en de remblokken achter waren allemaal al versleten. En dat na ongeveer 500km gefietst te hebben. Als ik internet mag geloven zouden de ketting en cassette rond de 3000km mee kunnen gaan.(afhankelijk natuurlijk van verschillende factoren) Ik heb nog geen 20% van deze afstand bereikt en ik onderhoud de fiets goed na elke rit maak hem schoon. Helaas weer een slechte ervaring bij Broekhuis. Opzoek naar een andere fietsenzaak in Groningen.
Beste Thomas, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. Op dit moment hebben wij u niet kunnen bereiken. Indien het u uitkomt, horen wij graag van u op een moment dat het voor u schikt. Update 04-02-2025: Wij zijn blij dat we gezamenlijk overleg hebben gehad en gaan ervan uit dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Op zoek naar een fiets voor mijn zoontje van 10 direct geholpen, geluisterd naar wat we ongeveer wilden en daarop met 2 goede opties gekomen waarvan het de laatste is geworden.
Beste Martijn, Wij bedanken u voor deze mooie review. Dat we u snel en goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste fiets voor uw zoontje is voor ons erg fijn om te zien! We zijn blij om te weten dat we naar uw wensen hebben geluisterd en u met een passende keuze hebben kunnen adviseren. Wij wensen uw zoontje veel plezier met zijn nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Inmiddels naast een gravelbike ook een mountainbike bij Broekhuis gekocht. Ook bij deze fiets werd alle tijd genomen om mij van advies te voorzien en mij uiteindelijk perfect op de fiets te zetten.
Beste Tom, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met zowel uw gravelbike als uw mountainbike. We zijn blij dat wij u hebben mogen voorzien van goed advies. Wij wensen u veel plezier met beide fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Vakkundig personeel.
Bedankt Martijn, voor het compliment. Fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ik omschreef wat ik nodig had en de medewerker raadde bepaalde duurdere fietsen af waar ik eventueel geïnteresseerd in was. En de fiets bevalt heel erg goed. Daarnaast een gratis slot gekregen en een gratis check/opknapbeurt.
Gerard, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat de fiets u zo goed bevalt. We vinden het belangrijk om onze klanten te adviseren over de beste opties, ook als dat betekent dat we een duurdere fiets afraden. Ook leuk te lezen dat de extra services, zoals het gratis slot en de check/opknapbeurt, bij u goed in de smaak is gevallen. Veel plezier met uw nieuwe fiets en de komende ritten! We staan altijd voor u klaar bij eventuele vragen, vervolgservice of toekomstige aankopen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Jammer dat we 2 week moesten wachten, maar voor de rest prima.
Beste Pieter, Bedankt voor uw positieve feedback over het overleg en de uitleg van Jan over de nieuwe fiets. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de informatie die gegeven is. Dat u heeft moeten wachten is altijd jammer, maar hopen dat het het wachten waard is geweest. Veel fietsplezier gewenst op uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Een proefrit gedaan, fiets stond al klaar. Verkoper heeft mij goed en vriendelijk geholpen.
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop en de service die u heeft ontvangen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ontzettend goed geholpen bij de keuze. En er is genoeg te kiezen. Maar vooral ook gastvrije en meedenkende medewerkers. Ontzettend goed en plezierig geholpen. Klasse.
Beste Ton, Hartelijk dank voor de mooie woorden! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen bij uw keuze. Graag staan wij een volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Mijn ervaring met Broekhuis was goed, bij binnenkomst in de winkel wordt je keurig met rust gelaten om je goed te kunnen oriënteren. En indien je advies nodig hebt kun je een medewerker lastig vallen. Echter is het advies om op minder drukke perioden de winkel te bezoeken anders bestaat het risico dat het wel even duurt voor je een medewerker spreekt. En mocht je een fiets hebben uitgekozen is het mogelijk in de winkel een testrit te maken, waarbij de medewerker je goed adviseert. In mijn geval had ik toch één maat groter frame nodig als aanbevolen door een andere fietsenmaker. Verder is het serviceplan ook zeer klantvriendelijk. Buiten mijn nieuwe aankoop gaat ook de 2e fiets mee in het serviceplan.
Erik bedankt dat u ons bezocht heeft en de moeite nam om deze positieve beoordeling achter te laten. We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent en de mogelijkheid heeft gehad om rustig te oriënteren in de winkel. We nemen uw tip over de drukte graag mee, zodat we kunnen blijven zorgen voor een vlotte en persoonlijke service. Fijn dat de testrit en het advies over het frame u hebben geholpen om de juiste keuze te maken. Daarnaast ook fijn te horen dat u erg tevreden bent met ons serviceplan. Veel plezier met uw nieuwe fiets en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Prettig en met een goed gevoel met aankoop het pand verlaten
Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze winkel en dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Het is geweldig te horen dat u de klantgerichte benadering, het advies en de algehele ervaring met ons heeft gewaardeerd. We streven er altijd naar om onze klanten een prettige en informatieve ervaring te bieden, en het doet ons plezier te weten dat u met een goed gevoel ons pand heeft verlaten. Veel plezier met uw nieuwe fiets en de komende fietstochten! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw behoefte hebben aan advies, dan staan we uiteraard voor u klaar. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Prettig
Beste Roy, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Veel mooie fietsmomenten gewenst. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
We hebben een nieuwe fiets gekocht voor onze dochter. De medewerker was heel behulpzaam en vriendelijk en nam alle tijd voor ons. We werden ook goed geholpen met de oude fiets, en mijn dochter is heel blij met haar nieuwe fiets! Prima ervaring, zeker een aanrader.
Meelad bedankt voor deze mooie beoordeling en delen van jullie positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe fiets voor jullie dochter en de service die we hebben geleverd. Het is fijn om te lezen dat mijn collega jullie goed en naar volle tevredenheid heeft geholpen. We hopen dat jullie dochter veel plezier zal hebben van haar nieuwe fiets en jullie vanaf de zijlijn hiervan kunnen genieten. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke Groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ook tijd voor technische vragen door de werkplaats. Gebruiksaanwijzing volledig.
Arjan bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te horen dat u vakkundig en plezierig geholpen bent! Wij streven er voortdurend naar om een positieve en behulpzame service te bieden, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Uw opmerking bevestigt dat we in dit opzicht de juiste richting volgen. Dank u wel voor de positieve feedback en veel mooie fietsmomenten gewenst. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Wij hebben een goede ervaring bij broekhuis. Goede uitleg over het product. Eerlijk en open over verschillende dingen.
Bedankt Eppie, voor deze positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hebben gehad bij ons in Groningen! We hopen dat jullie volop plezier hebben van jullie aankoop en staan altijd klaar voor eventuele vragen. Veel fietsplezier gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Een fijne fiets gekocht. Wel wat technische snufjes waarover ik bij aanschaf te weinig informatie heb gekregen. Dat had ik zelf ook kunnen vragen, hoor! Met name de aanschaf van een verzekering en GPS tracker is een forse uitgave er over heen! Bij de (eerst) volgende servicebeurt kan/ mag ik natuurlijk ook alles vragen. Keurig een lijst met servicebeurten gekregen. Al met al best tevreden.
Lammert bedankt dat u ons bezocht heeft en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn te horen dat u al met al tevreden bent over uw nieuwe fiets. Gefeliciteerd met uw aankoop! Mocht u bij de eerst volgende servicebeurt nog vragen hebben over uw nieuwe fiets schroom niet deze te stellen. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. De volgende keer staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Fijne communicatie over de (on)mogelijkheden. Goede service bij aflevering. Blij met mijn gravekbike!
Bedankt Karin! Het is altijd prettig om te lezen dat iemand erg tevreden is. Fijn dat de communicatie helder was over wat wel en niet mogelijk was, en dat de service bij de aflevering naar wens was. Gefeliciteerd met met uw nieuwe gravelbike en veel fietsplezier gewenst. Bedankt voor uw keuze en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goed op hoogte gehouden van proces en reparatie uitstekend uitgevoerd
Bedankt voor uw mooie beoordeling Jeannet! Erg fijn dat u de tijd wilde nemen voor het beoordelen van onze service en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Mooie fiets aangeschaft en duidelijke uitleg gekregen over het gebruik ervan. Veel expertise en verschillende modellen om te testen. Alle tijd in de winkel om fietsen te testen en afstellingen te verstellen.
Beste Nienke, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Het klinkt dat u bij de aanschaf van uw mountainbike een prettige ervaring heeft gehad. Fijn dat te vernemen. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers en heel veel mooie fietsmomenten gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ik heb een Giant Revolt 0 gekocht. Daar ben ik eerlijk en professioneel geholpen. Geen verkoop praatjes, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Ook tijdens het ophalen wordt er ruim de tijd genomen om de fiets, fiets klaar te maken en uitleg gegeven.
Beste Arjan, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en dit mooie cijfer. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent tijdens de aankoop van uw Giant Revolt O tot aan de aflevering toe. Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets en veel veilige en plezierige fietsmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Vriendelijke ontvangst. Professioneel gehandeld.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Mooie fietsmomenten en veel veilige kilometers gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Jan is ervaren en klantgericht, geeft goed gevoel
Beste Michel, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn dat u wederom gekozen heeft voor ons en dat u naar volle tevredenheid geholpen bent door onze collega Jan. Ik zal zorgen dat hij deze leuke review te lezen krijgt. Naast veel veilige kilometers ook heel veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Medewerkers met liefde voor de fiets. Transparant in communicatie.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
In het verleden (Belga) hier onze fietsen naar tevredenheid gekocht, maar helaas deze keer een domper. Voor mijzelf een prachtige Sparta E-bike aangeschaft en bij het ophalen bleek de accu afdekplaat er niet mooi op te zitten. Volgens de verkoper kon dit niet anders waarop ik heb aangegeven dit niet te accepteren. Na een kort bezoek aan de werkplaats is besloten een nieuwe afdekkap te bestellen. Ik vroeg de desbetreffende verkoper ook nog even naar wat info over de Bosch display waar de trip, range en totaal afstanden af te lezen zijn. Dit was op dit type display niet mogelijk. Thuis via internet opgezocht en via de - knop ingedrukt houden kwam ik in het menu??? Thuis de accu eruit gehaald voor het opladen....blijkt er een boutje te ontbreken (heeft er overigens wel gezeten) en er zit na 20 km fietsen al speling op de balhoofd? Hier een melding van gemaakt en kon gelukkig direct terecht voor het oplossen van deze problemen. Na mijn bezoek waarbij ik overigens keurig werd geholpen door de werkplaats medewerkers Andre en Raymond weer op weg naar huis. Bij aankomst thuis was de speling op het balhoofd weer terug en bleek ook het boutje nog te ontbreken? Toen was ik alle vertrouwen wel kwijt in de fiets en helaas een aantal medewerkers. Ook wilde mijn vrouw tegelijk een bepaalde fiets kopen maar daar moest eerst achteraan gebeld worden in verband met voorraad. Na 2 weken nog niets gehoord, dus heeft mijn vrouw elders de fiets aangeschaft. Een gemiste kans! Jammer want zo kennen wij (Belga) niet. Moet wel zeggen dat ze mijn fiets zonder enige moeite hebben terug genomen en de betaling spoedig hebben teruggestort. Ik hoop dat sommige verkoopmedewerkers wat proactiever te werk gaan en navraag doen als ze iets niet weten ipv zeggen dat het niet kan!
Beste Dennis, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Dat dit uw ervaring is geweest vinden wij vervelend om te lezen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen en hebben een prettig gesprek met u gehad. Wij waarderen de heldere feedback die u ons heeft gegeven en hopen u in de toekomst als klant weer te mogen verwelkomen bij ons in Groningen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Had binnen 1 jaar een defecte accu . Is opgestuurd, na een half jaar kwamen ze er achter dat ie niet meer te repareren was. 1 maand later een nieuwe accu gekregen. Zijn we ruim een half jaar later.
Beste Bjorn, Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen, bedankt voor dit gesprek en de feedback die u ons heeft gegeven. We zijn blij om te horen dat de oplossing naar tevredenheid is. Veel mooie en fijne kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Sontplein 3 b
9723 BZ Groningen