Vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijk en goed geholpen met nieuwe mtb fietsschoenen, super tevreden mee

Niet tevreden.

In oktober vorig jaar een nieuwe mountainbike gekocht. Op dat moment goed geholpen en de fiets dezelfde dag nog opgehaald. Bij het naar huis fietsen vond ik al dat het voelde alsof het achterwiel een slag had. Maar ik dacht eerst maar op fietsen en komt bij de gratis 1e jaars beurt wel ter sprake. Dat klopt ik heb dit aangegeven en er zat een breuk in het canvas. Deze is ook netjes voor garantie vervangen. Tot zover het positieve. Toen ik gebeld tijdens de ondershoudsbeurt werd moesten er nog allerlei andere dingen vervangen worden. De cassette achter, de ketting en de remblokken achter waren allemaal al versleten. En dat na ongeveer 500km gefietst te hebben. Als ik internet mag geloven zouden de ketting en cassette rond de 3000km mee kunnen gaan.(afhankelijk natuurlijk van verschillende factoren) Ik heb nog geen 20% van deze afstand bereikt en ik onderhoud de fiets goed na elke rit maak hem schoon. Helaas weer een slechte ervaring bij Broekhuis. Opzoek naar een andere fietsenzaak in Groningen.

Vlot geholpen, goede keuze!

Op zoek naar een fiets voor mijn zoontje van 10 direct geholpen, geluisterd naar wat we ongeveer wilden en daarop met 2 goede opties gekomen waarvan het de laatste is geworden.

Heel tevreden

Inmiddels naast een gravelbike ook een mountainbike bij Broekhuis gekocht. Ook bij deze fiets werd alle tijd genomen om mij van advies te voorzien en mij uiteindelijk perfect op de fiets te zetten.

Prima geholpen.

Vakkundig personeel.

Uitstekend geholpen

Ik omschreef wat ik nodig had en de medewerker raadde bepaalde duurdere fietsen af waar ik eventueel geïnteresseerd in was. En de fiets bevalt heel erg goed. Daarnaast een gratis slot gekregen en een gratis check/opknapbeurt.

Prima overleg en uitleg van Jan, over de nieuwe fiets

Jammer dat we 2 week moesten wachten, maar voor de rest prima.

Eerste keer in deze winkel een fiets gekocht, super geregeld.

Een proefrit gedaan, fiets stond al klaar. Verkoper heeft mij goed en vriendelijk geholpen.

Ruime keuze en erg bevlogen meedenkers!

Ontzettend goed geholpen bij de keuze. En er is genoeg te kiezen. Maar vooral ook gastvrije en meedenkende medewerkers. Ontzettend goed en plezierig geholpen. Klasse.

Deskundig

Mijn ervaring met Broekhuis was goed, bij binnenkomst in de winkel wordt je keurig met rust gelaten om je goed te kunnen oriënteren. En indien je advies nodig hebt kun je een medewerker lastig vallen. Echter is het advies om op minder drukke perioden de winkel te bezoeken anders bestaat het risico dat het wel even duurt voor je een medewerker spreekt. En mocht je een fiets hebben uitgekozen is het mogelijk in de winkel een testrit te maken, waarbij de medewerker je goed adviseert. In mijn geval had ik toch één maat groter frame nodig als aanbevolen door een andere fietsenmaker. Verder is het serviceplan ook zeer klantvriendelijk. Buiten mijn nieuwe aankoop gaat ook de 2e fiets mee in het serviceplan.

Klantgericht, alle tijd en goed advies

Prettig en met een goed gevoel met aankoop het pand verlaten

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel

Prettig

Goed geholpen, 10/10

We hebben een nieuwe fiets gekocht voor onze dochter. De medewerker was heel behulpzaam en vriendelijk en nam alle tijd voor ons. We werden ook goed geholpen met de oude fiets, en mijn dochter is heel blij met haar nieuwe fiets! Prima ervaring, zeker een aanrader.

Vakkundig en plezierig geholpen

Ook tijd voor technische vragen door de werkplaats. Gebruiksaanwijzing volledig.

Heel goed uitleg over alles wat wij vroegen

Wij hebben een goede ervaring bij broekhuis. Goede uitleg over het product. Eerlijk en open over verschillende dingen.

netjes

Een fijne fiets gekocht. Wel wat technische snufjes waarover ik bij aanschaf te weinig informatie heb gekregen. Dat had ik zelf ook kunnen vragen, hoor! Met name de aanschaf van een verzekering en GPS tracker is een forse uitgave er over heen! Bij de (eerst) volgende servicebeurt kan/ mag ik natuurlijk ook alles vragen. Keurig een lijst met servicebeurten gekregen. Al met al best tevreden.

Professioneel advies

Fijne communicatie over de (on)mogelijkheden. Goede service bij aflevering. Blij met mijn gravekbike!

Goede service & communicatie

Goed op hoogte gehouden van proces en reparatie uitstekend uitgevoerd

Veel expertise op het gebied van mountainbikes

Mooie fiets aangeschaft en duidelijke uitleg gekregen over het gebruik ervan. Veel expertise en verschillende modellen om te testen. Alle tijd in de winkel om fietsen te testen en afstellingen te verstellen.

Ik ben professioneel geholpen.

Ik heb een Giant Revolt 0 gekocht. Daar ben ik eerlijk en professioneel geholpen. Geen verkoop praatjes, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Ook tijdens het ophalen wordt er ruim de tijd genomen om de fiets, fiets klaar te maken en uitleg gegeven.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke ontvangst. Professioneel gehandeld.

Opnieuw Klasse

Jan is ervaren en klantgericht, geeft goed gevoel

Zeer deskundig advies

Medewerkers met liefde voor de fiets. Transparant in communicatie.

Helaas een teleurstelling.

In het verleden (Belga) hier onze fietsen naar tevredenheid gekocht, maar helaas deze keer een domper. Voor mijzelf een prachtige Sparta E-bike aangeschaft en bij het ophalen bleek de accu afdekplaat er niet mooi op te zitten. Volgens de verkoper kon dit niet anders waarop ik heb aangegeven dit niet te accepteren. Na een kort bezoek aan de werkplaats is besloten een nieuwe afdekkap te bestellen. Ik vroeg de desbetreffende verkoper ook nog even naar wat info over de Bosch display waar de trip, range en totaal afstanden af te lezen zijn. Dit was op dit type display niet mogelijk. Thuis via internet opgezocht en via de - knop ingedrukt houden kwam ik in het menu??? Thuis de accu eruit gehaald voor het opladen....blijkt er een boutje te ontbreken (heeft er overigens wel gezeten) en er zit na 20 km fietsen al speling op de balhoofd? Hier een melding van gemaakt en kon gelukkig direct terecht voor het oplossen van deze problemen. Na mijn bezoek waarbij ik overigens keurig werd geholpen door de werkplaats medewerkers Andre en Raymond weer op weg naar huis. Bij aankomst thuis was de speling op het balhoofd weer terug en bleek ook het boutje nog te ontbreken? Toen was ik alle vertrouwen wel kwijt in de fiets en helaas een aantal medewerkers. Ook wilde mijn vrouw tegelijk een bepaalde fiets kopen maar daar moest eerst achteraan gebeld worden in verband met voorraad. Na 2 weken nog niets gehoord, dus heeft mijn vrouw elders de fiets aangeschaft. Een gemiste kans! Jammer want zo kennen wij (Belga) niet. Moet wel zeggen dat ze mijn fiets zonder enige moeite hebben terug genomen en de betaling spoedig hebben teruggestort. Ik hoop dat sommige verkoopmedewerkers wat proactiever te werk gaan en navraag doen als ze iets niet weten ipv zeggen dat het niet kan!

Slechte sercive

Had binnen 1 jaar een defecte accu . Is opgestuurd, na een half jaar kwamen ze er achter dat ie niet meer te repareren was. 1 maand later een nieuwe accu gekregen. Zijn we ruim een half jaar later.

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen