Prima in orde

Heel tevreden met de aankoop

De ervaringen zijn zeer positief.

We zijn op een hele prettige wijze geholpen door Jan Moerman bij de aanschaf van 2 elektrische fietsen.

Goede service, erg tevreden

Werd prima geholpen door de medewerkers. Was naar iets anders opzoek dan wat er in de schappen lag, gelukkig hadden ze dat achter. Helemaal tevreden :)

Goede service en denken met je mee.

Nieuwe fiets, afmonteren niet oké

Binnen 3 km viel er een trapper van mijn net opgehaalde nieuwe Cube fiets. Gelukkig geen val gemaakt. Accu gaat heel moeilijk uit de buis. Afspraak dat er bij de eerste servicebeurt iets aan gedaan zal worden.

Goed en professioneel geholpen

Voor het eerste een "beginners" racefiets gekocht, ik ben professioneel en goed geholpen. Voelde dat de verkoper begreep wat ik wilde zonder een fiets aan te bieden die veel duurder was die niet bij mijn wens aansloot.

Uitstekende service

Vriendelijk personeel

Vakkundig

Ben bij broekhuis goed ontvangen ruim aanbod geholpen door een vakkundige verkoper. Was leuk om er een fiets te kopen Een puntje van kritiek mag geen naam hebben maar normaal wordt er bij aflevering van een racefiets bidonhouder geplaatst. Maar voor de volgende fiets zou ik zo weer bij broekhuis kopen

Fijne winkel, ruime keuze en zeer deskundig personeel. Ben niet eerder zo snel, zo goed op een racefiets gezet. Echt een aanrader.

Goede service en prettige winkel

Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen. Hebben aandacht voor jou en de fiets!

Ik heb daar een nieuwe ebike gekocht. Prima!

Alles prima!

Goed, snel en behulpzaam geholpen

Voor nieuwe racefietsschoenen was het even kijken in de winkel waar het was door het grote assortiment. Snel en behulpzaam geholpen. Naast het uitgestalde assortiment kwam ze met meer opties. Prima schoenen van bontdrager gevonden tegen goede prijs.

Klantgericht met een grote “K”

Ontzettend prettig personeel. Klantgericht en kundig. Gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt en gekeken naar wat bij je past. Goede adviezen. Geen gehaast wat ook erg fijn is. Daarnaast ook ruimte voor gewoon een gezellige gesprek. Echt een fijn bedrijf met een goede kwaliteit en variëteit aan fietsen.

Uitstekende beleving

Erg fijn geholpen door Kelly tijdens de aflevering van de nieuwe Gazelle ebike.

Hadt een klacht met mijn display van bosch veel vocht bosch deed er zelf niks aan Broekhuis fietsen heeft het op gelost met een nieuwe display een goede service en toppers van mensen ga zo door !!!!

Vriendelijke mensen die ook erg veel kennis hebben over wat ze verkopen!

Ik ben door een uiterst vriendelijke jongen geholpen, die veel kennis had over de te verkopen artikelen. Ik ben ook zeer blij met mijn nieuwe aankoop!

Prettige service!

Ook al is het een grote winkel, ik voelde me zeer goed geholpen, met persoonlijke aandacht waarbij er veel tijd voor me werd genomen. Ik ben zeer blij met m’n aanschaf en vertrouw erop dat ik altijd bij Broekhuis terecht kan mocht er iets met m’n fiets zijn!

Goed en vriendelijk geholpen!

Heb mijn eerste e-bike gekocht bij Broekhuis Groningen. Ben goed geholpen door zeer vriendelijk personeel! Kon uitgebreide fietsen testen en kreeg goede adviezen en informatie!

Prima afhandeling

Vlotte en nette afhandeling van het plaatsen van nagezonden standaards op onze twee nieuwe fietsen.

Enorme goede service

De desbetreffende verkoper dacht enorm goed mee en dit heeft geresulteerd in het aanschaffen van een mooie racefiets!

Super service

Fiets gekocht die op de site goedkoper bleek te zijn dan de winkelprijs, na 1 mailtje het verschil terug gekregen.

Tevreden

Ik werd bij Broekhuis vlot en uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe gravelbike. Kon er verschillende uitproberen op het fietsrondje in de zaak. Na de koop zijn de zaken die ik er bij kocht (pedalen, bel, tassen) er vlot opgezet en na twee dagen kon ik de complete fiets ophalen. Super. Ik ben tevreden met mijn fiets. Verbeterpunten zouden kunnen zijn: 1) Geef een goed gebruiksaanwijzing mee, bijvoorbeeld voor het onderhoud van de tubeless banden 2) Geef voor losse onderdelen, de gebruiksaanwijzing en dergelijke, een mooi doosje mee voor in de kast in plaats van een papieren tas. 3) Ook zou als giveaway bijvoorbeeld een paar nieuwe 'Broekhuis' bidons mooi zijn. Maakt het net af.

Duidelijke informatie gekregen bij het uitzoeken van een gravel bike. . Ruim de tijd gekregen om diverse fietsen uit te proberen . Bij het ophalen van de fiets uitstekend geholpen , fiets rijklaar gemaakt . Kortom uitstekende service , zeer klantvriendelijk !

Zeer goede service

Mijn vraag naar een nieuwe accu voor mijn E-mtb werd super goed opgepakt door de medewerker. Bestellen verliep prima. De opvolging dat de accu binnen was verliep prima. Ik ben super goed geholpen!

Goede service en goede uitleg van de fiets

Ik was bij broekhuis in de zaak om een nieuwe fiets en ben enorm geholpen met een uitgebreide uitleg van de twee fietsen en wat het best was.. daarna de fiets besteld. Hopen dat hij er snel is zodat ik hem goed kan uitproberen

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen