Mijn nieuwe Cube racefiets rijdt geweldig.
Bedankt Rob, voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo tevreden bent over de Cube racefiets. Nog meer mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goed duidelijk uitleg en advies gekregen over de fietsen. Vriendelijk personeel. Groot aanbod aan fietsen.
Bedankt Aydrey, voor het delen van uw ervaring. We zijn blij om te zien dat u naar volle tevredenheid bent geholpen bij ons in Groningen. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Wij waren opzoek naar een elektrische fiets bij broekhuis en werden direct goed geholpen en daardoor een fiets kunnen kiezen
Beste Bart, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn om te zien dat u zo goed bent geholpen en dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ik ben 2x bij Broekhuis geweest ivm garantie. Ze hebben het uitstekend opgelost. Monteur is eerste keerden half uur bezig geweest. De tweede keer ruim 1 uur. Maar toen was het probleem opgelost. Uitstekend.
Bedankt Geert, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Mooie aanbieding een electrische fiets gekocht. Na diefstal van fiets goed en snel geregeld met de verzekering. Netjes en snel weer een andere fiets ontvangen.
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Heel goed geholpen door verschillende medewerkers: goed advies en zeer vriendelijk
Bedankt voor uw review! We zijn blij u te hebben mogen voorzien van onze service. Graag staan wij weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ben goed geholpen en geïnformeerd bij het kopen van mijn nieuwe fiets. En als ik vragen heb helpen ze graag.
Beste Edwin, Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Het doet ons goed te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Kwam voor inruil 1 jr oude E-Bike. Jannheeft alle tijd genomen om mij uiteindelijk tevreden de winkel te verlaten
Beste Michael, Dank voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Goede ervaring bij aanschaf van fiets. Slechts 4 sterren om dat het bedrijf tot 2x toe telefonisch niet bereikbaar was
Beste Peter, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij willen u feliciteren met uw aankoop en bedanken voor uw feedback. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Altijd goede service
Beste Jennie, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ik heb een super mooie fiets ontvangen. Echter had ik een bidon erbij besteld en deze bleek achteraf niet leverbaar te zijn. Hier moest ik alleen zelf achteraan om daar achter te komen. Graag had ik dit van hun zelf gehoord.
Beste Jorien, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Wij willen u veel rijplezier wensen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ze zijn zeer vriendelijke
Beste Djemai, Bedankt voor uw positieve review en de mooie 9. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Snelle reactie van de monteur, die direct in actie kwam. Behulpzaam en goed geïnformeerd. Fijn om.zo direct en persoonlijk geholpen te worden. Bedankt.
Bedankt Joke, voor deze mooie en complimenteuze beoordeling. Het doet ons goed te zien dat u zo goed geholpen bent. Graag zien wij u de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Uitstekende ervaring met verkoper Erik Delger, alle gemaakte afspraken nagekomen, als zeer prettig ervaren.
Bedankt Eric, voor uw review. Het doet ons goed om te zien dat de ervaring die u met onze collega heeft gehad uitstekend is geweest! Wij wensen u vee rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Atb gekocht en zeer goed geholpen echt een aanrader
Hartelijk bedankt Jan, voor het delen van uw ervaring. Dat u zeer goed geholpen bent en u Broekhuis aanraadt doet ons erg goed om te zien. Wij wensen u mooie kilometers toe en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Mooi geslaagd met 2 goed voorlichte mountainbike door hulp van Peter. Bedankt!
Bedankt Sander, voor het delen van uw positieve ervaring. Dat u goed geholpen bent door onze collega is voor ons heel fijn om te zien, daar doen we het voor! Wij staan graag weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Snelle service en goede adviezen Personeel met kennis
Bedankt Fatih, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
De deskundigheid van de mensen van de werkplaats is super. Ik had al een tijd last van een veel te snel leeglopende Di2 schakelbatterij. Opgelost. En: de nieuwe remblokken waren even ingeremd, dat rijdt echt super. Ze grijpen lekker agressief aan nu.
Bedankt Marnix, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verholpen. Veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Het enige wat ontbrak was de goede lader voor de fiets ( verkeerde werd meegegeven)
Beste Anneke, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons, dank hiervoor. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Bij de vestiging in Groningen ben ik erg prettig geholpen door een medewerker. Ik keek eerst wat rond nadat m’n oog was gevallen op een hele mooie fiets heeft de medewerker mij eerlijk en zeer prettig geholpen. Doordat de vestiging Groningen aan het verbouwen is had een een hele mooie fiets met een hele mooie korting. 2 dagen later heb ik de fiets opgehaald en ook toen ben ik zeer prettig geholpen met accessoires voor de desbetreffende fiets en deze zijn gelijk gemonteerd op de fiets. Kortom prettig winkel met kundig en vriendelijke personeel.
Beste Marcel, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Het doet ons goed te zien dat u geslaagd bent bij ons in Groningen. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Ik ben goed geholpen en ze namen ruim de tijd om mij te helpen. Ben zeer tevreden
Bedankt Daniël, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Fijne hulp op de juiste afstemming
Dank u wel voor het delen van uw positie ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Groningen
Sontplein 3 b
9723 BZ Groningen