Efficiënt en informatief

Mijn nieuwe Cube racefiets rijdt geweldig.

Goed geholpen

Goed duidelijk uitleg en advies gekregen over de fietsen. Vriendelijk personeel. Groot aanbod aan fietsen.

Netjes en goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe fiets

Wij waren opzoek naar een elektrische fiets bij broekhuis en werden direct goed geholpen en daardoor een fiets kunnen kiezen

de garantieservice is uitstekend

Ik ben 2x bij Broekhuis geweest ivm garantie. Ze hebben het uitstekend opgelost. Monteur is eerste keerden half uur bezig geweest. De tweede keer ruim 1 uur. Maar toen was het probleem opgelost. Uitstekend.

Goede ervaring snel geregeld!

Mooie aanbieding een electrische fiets gekocht. Na diefstal van fiets goed en snel geregeld met de verzekering. Netjes en snel weer een andere fiets ontvangen.

Zeer goed geholpen

Heel goed geholpen door verschillende medewerkers: goed advies en zeer vriendelijk

Klantvriendelijk en goede service

Ben goed geholpen en geïnformeerd bij het kopen van mijn nieuwe fiets. En als ik vragen heb helpen ze graag.

Jan is een kundige, eerlijke en prettige medewerker

Kwam voor inruil 1 jr oude E-Bike. Jannheeft alle tijd genomen om mij uiteindelijk tevreden de winkel te verlaten

op plezierige manier deskundig geholpen

Goede ervaring bij aanschaf van fiets. Slechts 4 sterren om dat het bedrijf tot 2x toe telefonisch niet bereikbaar was

Altijd goede service

spoedig

Ik heb een super mooie fiets ontvangen. Echter had ik een bidon erbij besteld en deze bleek achteraf niet leverbaar te zijn. Hier moest ik alleen zelf achteraan om daar achter te komen. Graag had ik dit van hun zelf gehoord.

Ze zijn zeer vriendelijke

Ze zijn zeer vriendelijke

Snel, deskundig, eerlijk, behulpzaam

Snelle reactie van de monteur, die direct in actie kwam. Behulpzaam en goed geïnformeerd. Fijn om.zo direct en persoonlijk geholpen te worden. Bedankt.

Uitstekende ervaring met verkoper Erik Delger, alle gemaakte afspraken nagekomen, als zeer prettig ervaren.

Top service,fijn personeel

Atb gekocht en zeer goed geholpen echt een aanrader

Goed geholpen

Mooi geslaagd met 2 goed voorlichte mountainbike door hulp van Peter. Bedankt!

Snelle service en goede adviezen

Snelle service en goede adviezen Personeel met kennis

Alles verholpen en zeer tevreden

De deskundigheid van de mensen van de werkplaats is super. Ik had al een tijd last van een veel te snel leeglopende Di2 schakelbatterij. Opgelost. En: de nieuwe remblokken waren even ingeremd, dat rijdt echt super. Ze grijpen lekker agressief aan nu.

Het enige wat ontbrak was de goede lader voor de fiets ( verkeerde werd meegegeven)

Vriendelijke personeel met verstand van zaken

Bij de vestiging in Groningen ben ik erg prettig geholpen door een medewerker. Ik keek eerst wat rond nadat m’n oog was gevallen op een hele mooie fiets heeft de medewerker mij eerlijk en zeer prettig geholpen. Doordat de vestiging Groningen aan het verbouwen is had een een hele mooie fiets met een hele mooie korting. 2 dagen later heb ik de fiets opgehaald en ook toen ben ik zeer prettig geholpen met accessoires voor de desbetreffende fiets en deze zijn gelijk gemonteerd op de fiets. Kortom prettig winkel met kundig en vriendelijke personeel.

Goeie tips en informatie

Ik ben goed geholpen en ze namen ruim de tijd om mij te helpen. Ben zeer tevreden

Prima service, snel geregeld.

Fijne hulp op de juiste afstemming

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen