Prima service en advies voor mijn niet mtb. Ze zijn hier erg kundig op dit gebied.
Beste Dirk Pieter, Bedankt voor positieve feedback! Het doet ons goed om te zien dat u tevreden bent met de service en het advies dat u heeft ontvangen. Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Fijne ontvangst. Na de reparaties uitstekende uitleg van wat er allemaal aangepast, gerepareerd is. Fiets rijdt weer als nieuw. Bedankt!
Beste Jan, Bedankt voor uw review en de mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat u een fijne ontvangst had en dat de uitleg over de reparaties duidelijk was. Fijn dat uw fiets weer als nieuw rijdt! Wij wensen u veel mooie fietsritten toe en staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zeer goed advies gehad toen ik mijn wensen kenbaar had gemaakt Een meting gedaan voor het juist afstellen van mijn fiets en ook zeer behulpzaam bij het uitzoeken van accessoires zoals een fietscomputer etc.etc Bij het afhalen uitleg gehad m.b.t. allerlei functies op de fiets, en nu wachten op mooi fiets weer.
beste Aris, Wij bedanken u voor uw positieve beoordeling! Dat u zo tevreden bent met het advies en de service die u heeft ontvangen bij het afstellen van uw fiets en het uitzoeken van accessoires, doet ons goed om te zien! Het is fijn om te weten dat u goed bent geholpen en dat u duidelijk uitleg heeft gekregen over de functies van uw fiets. We hopen dat het mooie weer snel komt, zodat u volop kunt genieten van uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Werd prima en vriendelijk geholpen door de medewerker
Beste Gert, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen bent door mijn collega. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezierige fietsmomenten gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zeer behulpzaam op alle gebied..
Wat een prachtige woorden, dankjewel Otto! Het doet ons veel plezier te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Veel veilige en plezierige fietsmomenten gewenst. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Goed geholpen. Prima service.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en deze mooie score Yvonne! Fijn om te horen dat u zowel tevreden als goed geholpen bent. Daar doen we het voor. Veel mooie fietsmomenten en graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Al jaren goed geholpen. Niet goedkoop maar wel fijne service en aardige kerels! Snappen wat je precies wilt No nonsense winkel✅ Deskundig✅ Groeten koos
Bedankt voor uw review, Koos! Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring en uw waardering voor de deskundigheid en service die u heeft ontvangen. Veel veilige kilometers en mooie fietsmomenten gewenst. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd. Prima service.
Beste Jaap, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor deze mooie score. Wat fijn te lezen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega's. Dit is natuurlijk waarvoor we het doen. Veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zeer kundig en klantvriendelijk
Beste Carin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Bij aankoop van een gebruikte race-fiets prettig geholpen
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dat u prettig geholpen bent bij de aankoop van uw race fiets is voor ons erg fijn om te zien. Wij wensen u veel mooie kilometers en fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zowel voor onderhoud van de racefiets, een nieuwe racefiets en aanschaf andere benodigdheden tot op heden (sinds 2013) altijd goed en vakkundig geholpen.
Beste Kevin, Hartelijk dank voor uw complimenteuze beoordeling en dit mooie cijfer. Wat fijn te lezen dat u in alle opzichten zo tevreden bent over ons team. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer, dan staan weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Ik heb zeer goede ervaring met Broekhuis Harkstede, had een mtb fiets in een andere Broekhuis vestiging gekocht. Men vertelde bij de aankoop in de andere vestiging na een stukje gefietst te hebben dat alle persoonlijke instellingen goed waren. Mij daar geen zorgen hoefde te maken. Na enige tijd gefietst te hebben, kreeg ik last in mijn onderrug. Ben met de fiets voor onderhoud naar de vestiging geweest waar ik deze gekocht heb. Men kon echter de bepaalde zaken niet gereed krijgen en werd doorverwezen naar Harkstede. Ben met deze klacht naar Broekhuis Harkstede gegaan. Bij Broekhuis Harkstede heeft men direct metingen gedaan en meerdere aanpassingen uitgevoerd, perfect! Echt super service!!!
Beste Gerard, Bedankt voor dit mooie cijfer en voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat wij u alsnog met onze deskundigheid weer snel op weg hebben kunnen helpen om weer veel plezierige fietsmomenten te maken. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Fijne mensen, altijd aardig en goed geholpen.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw review. Dat u altijd goed en vlot geholpen wordt bij ons in Harkstede is voor ons erg fijn om te zien, daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Betrokken medewerkers luisteren goed naar wat je wilt, geven enthousiast en deskundig advies en schuwen niet nadelen van een bepaalde keuze te benoemen. Vervolgens voeren ze je beslissing uit alsof ze zelf gebruik van zouden gaan maken.
Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat u het contact met onze collega's als zeer prettig heeft ervaren. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Goed advies bij de keuze van onderdelen voor mijn mountainbike.
Bedankt Martijn, voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u goed bent geadviseerd bij de onderdelen voor uw mountainbike. Bij vragen of hulp staan we een volgende keer graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Ik was heel toevallig dicht in de buurt van Broekhuis toen mijn band van mijn racefiets lek raakte. De reserveband die ik bij me had bleek ook lek. Toen ben ik op blote voeten naar Broekhuis gelopen en zij hebben mij meteen geholpen. Na 20 minuten en 2 nieuwe buitenbanden en 2 nieuwe binnenbanden was ik weer onderweg! Bedankt Broekhuis Harkstede:-)
Beste Marc, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat we u met 2 nieuwe binnen en buitenbanden weer snel op weg hebben kunnen helpen. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Ik werd goed geholpen zowel met de fiets als met de wieler kleding. De fietsketting was ideaal om te constateren of de fiets de goede maat had. De fiets werd verder piekfijn afgeleverd, met een goed onderhouds plan.
Beste Joop, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn te lezen dat u vanaf het contactmoment tot aan de aflevering zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige fietsmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
MTB rem probleem, achterwiel. Tevens scheur achterwiel (carbonwiel) geconstateerd. Prima voorstellen hoe dit op te lossen.
Beste Willem, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst op uw MTB. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Ik bracht mijn racefiets voor vervanging van wat onderdelen (ketting, cassette, stuurlint en remblokjes). Daar kwam het advies van een nieuw buitenblad bij plus ‘alles even nalopen’. Het werk is prima uitgevoerd, echt vakwerk, maar ik schrok wel van de forse totaalkosten (meer dan 600 euro). Beter is het om vooraf een prijsopgave te hebben, dat voorkomt dit soort onaangename verrassingen.
Beste Jan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons en zullen wij intern bespreken. Wij hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen bij ons in Harkstede. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
het bestelde Rotor-blad bleek na afhalen niet ovaal te zijn, gelukkig geen probleem, er zou gezorgd voor zo spoedig mogelijk een goed exemplaar, zegen ruste er niet op, het nieuw bestelde wél ovale kettingblad was nu weer niet de juiste uitvoering, poging drie werd 14 dagen geleden ondernomen, (mailtechnische) navraag afgelopen zaterdag hoe het ermee stond leverde alleen maar een out-of-office reply (tijdens werktijd), het mail-verzoek daarna om bevestiging van ontvangst van deze laatste mail blijft totnutoe uit, lastig/vervelend
Beste Klaas, Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het vervelend om te zien dat dit uw ervaring is. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen en bedanken u voor dit gesprek. Zoals besproken hoort u meteen van ons op het moment dat het juiste onderdeel binnen is. Update 02-09-2024: Wij hebben het juiste onderdeel aan u geleverd en een repartie uitgevoerd. Wij zien u graag een volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Contact met steeds het zelfde team geeft vertrouwen.
Bedankt Bert, voor uw mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag zien wij u de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Mijn ervaring met broekhuis in Harkstede is top. Er werken vakmensen die tijd voor je hebben en je op de hoogte brengen wat ze aan reparaties hebben gedaan, ✅
Beste Johan, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
De verkoper neemt alle tijd voor zijn klant. Allerlei fietsen geprobeerd, wat veel tijd in beslag nam echter maakte dit niets uit. Daarnaast werd er veel tijd genomen voor het juist afstellen van de racefiets dus top!
Beste Jordy, Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe racefiets na 35 jaar niet sportief gefietst te hebben. Een “one-stop-shop” voor alles op sportief fiets gebied, van fiets tot veiligheids middelen tot kleding.
Wij bedanken u voor het delen van uw positieve ervaring. Dat u onze service als vakkundig en enthousiast omschrijft is voor ons fijn om te zien, wat een mooi compliment! Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar en wensen u fijne kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Werd snel en correct geholpen. Kreeg uitleg waar ik om vroeg.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Dat u snel en correct geholpen bent en de uitleg heeft gekregen waar u om vroeg, is voor ons fijn om te zien. Daar doen we het voor! Wij staan graag weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede