Snel geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets. Snelle levering. En ondanks een administratieve fout goed geholpen door Ruud, dank!
Beste Gaby, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en dit mooie cijfer. We zijn blij te horen dat u vlot geholpen bent bij het uitzoeken van de juiste fiets en dat de levering naar wens is verlopen. Het is altijd fijn als dingen snel goedkomen en in uw geval het ontstane foutje netjes is verholpen door mijn collega Ruud. Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets en veel plezier de komende fietstochten. We staan graag voor u klaar voor eventuele vragen of vervolgservice. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij het oriënteren naar twee nieuwe elektrische fietsen super goed geholpen. Mogelijkheid om de fiets aldaar te proberen en vandaar de keuze gemaakt. Broekhuis Limmen is echt een aanrader
Bas bedankt voor jullie complimenteuze beoordeling en deze mooie score! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn zowel tijdens de aankoop als daarna. Gefeliciteerd met jullie nieuwe elektrische fietsen en hopen dat jullie er veel plezier van zullen hebben de komende ritten. Bedankt voor jullie enthousiaste aanbeveling en graag tot ziens bij ons in Limmen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goed advies nemen de tijd bij aanschaf nieuwe fiets.
Wendy bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen bij aanschaf van uw fiets. Gefeliciteerd met uw nieuwe tweewieler en veel mooie fietsmomenten gewenst. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goed geholpen door kundige mensen, en altijd persoonlijke aandacht
Cees bedankt voor deze mooie review. Fijn te horen dat u naar volle tevredenheid geholpen bent. Dit is natuurlijk waarvoor we het doen. Veel plezier met uw fiets en de komende fietstochten! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Verkoper nam alle tijd voor informatie en instructie.
Beste Stef, Bedankt dat u ons bezocht en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn te horen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega. Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets en veel mooie fietsmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prima en deskundig geholpen bij de keuze en aanschaf van mijn nieuwe Trek Madone. Door de bikefitter op maat gemaakt en de fiets rijd top. Helemaal tevreden.
Wat een mooie review Jan. Bedankt hiervoor! Wat fijn om te lezen dat u bij ons in de winkel zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw nieuwe Trek Madone. Daarnaast door de bikefitter op maat is gemaakt waardoor u het meeste uit uw nieuwe racefiets kunt halen en zorgt dat de fiets perfect aansluit bij uw lichaam en rijstijl. Gefeliciteerd en veel plezier met uw nieuwe racefiets en de komende ritten! Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik heb een nieuwe racefiets gekocht bij Broekhuis Limmen. De verkoper was vriendelijk en gaf je het gevoel dat je rustig rond kon kijken en proefrijden. Daarnaast reageert hij ook snel op E-mails. Enige punt was dat de DI2 niet geladen was tijdens proefrit. Ging mij vooral om de zithouding op de fiets, dus niet zo belangrijk. Ben blij met mijn nieuwe fiets.
Sander bedankt dat u ons bezocht heeft en de moeite nam om deze mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad bij ons in de winkel en dat u naar tevredenheid bent geholpen. Bedankt voor het delen van het enige puntje van opbouwende kritiek. Dat is een aandachtspunt voor ons. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel mooie en veilige kilometers gewenst met uw nieuwe racefiets! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Vlotte hulp en prima werk geleverd
Beste Jan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de hulp en het geleverde werk! Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
kom al jaren eerst bij Kroone Liefting nu verder als Broekhuis zelfde werknemers nieuw leidinggevende peter er zijn altijd verbeter punten maar daar zijn ze goed mee bezig o ja waar gewerkt word vallen spaanders dus dat komt in elk bedrijf voor bespreek het met elkaar om beter te worden broekhuis fietsen voor mij betrouwbaar om weer mijn fiets daar te kopen
Wat een mooie review Cees. Bedankt hiervoor! Erg fijn om te lezen dat u altijd zo prettig geholpen wordt door mijn collega Robert. Ik zal deze review naar hem doorsturen. Mooi uw positieve ervaring met onze winkel in Limmen te lezen en hun toewijding om te verbeteren waardeert! Veel mooie fietsmomenten gewenst. Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij hebben 3 kalkhoff fietsen gekocht. Vanaf de 1e contacten tot aan de levering perfect geholpen. Zijn zeer tevreden over dit filiaal.
Wat een mooie review John. Bedankt hiervoor! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de service en levering van jullie Kalkhoff fietsen!. En prettig te horen dat jullie vanaf het eerste contactmoment tot aan de aflevering zo goed geholpen zijn. Veel plezier met jullie aankoop en veel veilige en plezierige fietsmomenten gewenst. Bedankt voor jullie keuze en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mijn dochter en ik zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van de juiste fiets en fiets kleding
Beste Wim, Bedankt dat u samen met uw dochter ons bezocht heeft en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Dit waarderen wij altijd enorm. Wat fijn dat u beiden naar volle tevredenheid geholpen zijn door mijn collega. Leuk te lezen dat jullie alle twee zijn geslaagd voor zowel een fiets als passende fietskleding. Veel plezier met jullie aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mijn electrische fiets Riese & Muler had een onderhoudsbeurt nodig waarbij onder andere de aandrijfriem en 2 tandwielen moesten worden vervangen. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt. De reparatie zou 2 weken na het maken van de afspraak plaats vinden en ik heb mijn fiets op woensdagochtend 9 oktober gebracht. Ik werd woensdagmiddag gebeld dat de reparatie noet kon worden afgemaakt omdat er een onserdeel niet voorradig was. Dat bevreemde mij omdat de afspraak al 2 eeken daarvoor was gemaakt. De levering van het onderdeel kon wel 2 tot 3 weken duren. Ik vroeg daarom tot die tijd gewoon van mijn fiets gebruik te maken maar dat ging helaas niet omdat de fiets gedemonteerd in de werkplaats stond. Uiteindelijk kreeg ik op 24 oktober de melding dat mijn fiets klaar was en kon worden opgehaald. Het heeft even geduurd maar hij fietst weer fantastisch. Arjan Lute, Castricum
Beste Arjan, Erg fijn dat u de tijd wilde nemen voor het beoordelen van onze service. We begrijpen dat het vervelend voor u is dat de reparatie wat langer op zich liet wachten ivm levertijd van een onderdeel waarvan u had verwacht dat deze al tijdens de gemaakte afspraak zou zijn besteld. Excuses hiervoor. Het is fijn om te horen dat uw Riese & Müller nu weer fantastisch fietst en u nu weer helemaal tevreden bent. Heel veel fietsplezier gewenst en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik ging om een canondale mountainbike maar was er niet in m’n maat Maar met deskundig advies van de verkoper kwamen we op een cube uit, prima fiets en met een leuke korting mee genomen
Beste John, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Fijn te lezen dat onze collega u als alternatief een passende Cube fiets heeft kunnen aanbieden waarvoor u uiteindelijk heeft gekozen tegen een leuke prijs. Veel veilige kilometers en veel mooie Cube fietsmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer, dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
je wordt op een uitermate vriendelijke manier geholpen, klant staat voorop. En als het dan toch een keertje fout gaat wordt dat adequaat verholpen. Men denkt mee als er een probleem met de fiets is en zoekt net zolang tot de malheur gevonden is.
Bedankt voor deze mooie review en het mooie cijfer. Wat fijn te lezen dat u naar volle tevredenheid geholpen bent. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Vakkundig servicebeurt uitgevoerd door deskundige ATB- en Racefietsmonteur
Beste René, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en voor dit mooie cijfer. Wat fijn te lezen dat de servicebeurt aan uw fiets naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Veel tijd gekregen om proefrit te doen op twee fietsen maat XL-L stonden beide klaar.
Beste Cees, Bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van deze beoordeling. Fijn dat bij aankomst de gewenste fietsen rijklaar stonden om een proefrit te maken en dat u hierin een keuze heeft kunnen maken. Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets en veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Namen alle tijd om je te adviseren en drongen niets op, een prachtige fiets rijker
Beste Joke, Bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie review. Wat fijn te lezen dat alles bij de aankoop van uw fiets naar volle tevredenheid is verlopen. Gefeliciteerd met uw prachtige fiets en veel veilige en plezierige fietskilometers gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Opzoek naar een set Cube E-bikes kwamen we bij Ruud uit. Gebeld of de fietsen in de gewenste maat op voorraad waren. Dat waren ze en toen we aankwamen stonden ze al netjes klaar voor in de showroom. Na een proefrit hebben we uiteindelijk een paar nieuwe fietsen besteld en deze zijn binnen een maand aan ons afgeleverd! we zijn er erg blij mee en ook erg blij met de behandeling in Limmen!
Beste Arnoud, Hartelijk dank voor jullie bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat jullie vanaf het eerste contactmoment tot aan de aflevering van de fietsen zo prettig geholpen zijn door onze collega Ruud. Ik zal zorgen dat hij deze leuke review te lezen krijgt. Gefeliciteerd met jullie aankoop en veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer, dan staan we weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Toen we voor de fiets gingen kijken duurde het eindeloos lang voordat we werden geholpen, ondanks dat wij de enige klanten waren en er drie man personeel liep….. we wilden net vertrekken toen er een verkoper kwam, die heeft ons fijn geholpen en dus toch een fiets gekocht. Ophalen verliep ook prima, leuke man die ons hielp. Toen al snel bleek dat het slot haperde, werd deze direct vervangen. Kortom, tevreden, maar een fietsenwinkel is geen kledingwinkel, dus een klant snel aanspreken lijkt me niet verkeerd.
Beste Ada, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn te lezen dat u prettig geholpen bent en gefeliciteerd met uw aankoop. Dank u wel voor het punt van opbouwende kritiek. Dit is voor ons een aandachtspunt dat we intern zullen oppakken. Wij wensen u veilige kilometers en veel fietsplezier. De volgende keer staan we direct voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prima leenfiets gehad ! In eerste instantie goede communicatie dat het tijdje zou duren.. Daarna hoorde ik niets, moest zelf bellen en zou teruggebeld worden, helaas steeds niet. Na boos worden en dreigen werd er werk van gemaakt en kreeg ik mijn fiets na bijna 2 maanden terug ! Heb er verder geen woord meer over vuil gemaakt maar ben niet tevreden over de hele situatie. Het enige was, ik kreeg mijn fiets vlak voordat we 2 maanden naar Spanje gingen weer terug. Daarbij voor een fiets van geen 4 jaar is een prijs €300,- ook geen fijn gevoel.
Beste Els, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het vervelend om te zien dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen en bedanken u voor het prettige gesprek. Wij staan in de toekomst graag voor u klaar en wensen u een mooie vakantie toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mijn fiets weggebracht voor onderhoud. Na 1.5uur wachten in de winkel kwam het verhaal dat er een fabrieksfout in de naaf van het voorwiel zat. Dit moet gerepareerd moet worden. Er zou contact opgenomen worden met Cube. Zelf meermaals moeten bellen wat de stand van zaken is, waar telkens beloofd werd dat ik terug gebeld zou worden op afgesproken data. Gebeurde nooit. Uiteindelijk zelf naar de winkel gegaan om een update te vragen. Bleek dat er gesteggel was tussen Cube en Shimano. Wiel vergeten op te sturen, wat ook weer de nodige tijd kostte. Het probleem is na ruim 2 maanden opgelost door een wiel uit een andere vestiging te halen. Bij ophalen fiets spreek ik mijn ongenoegen uit over het niet hebben van mijn fiets gedurende 2 maanden in de zomer, waarbij ik te horen krijg “soms hebben mensen hun fiets 6 of 9 maanden niet…” Al klachtenformulier ingevuld maar nooit iets van vernomen.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend dat dit uw ervaring is geweest. Wij hebben contact met u opgenomen, helaas hebben we u niet kunnen bereiken. Bij gelegenheid zien wij graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
We kwamen op aanraden van familie bij Broekhuis in Limmen. In de winkel zijn we goed geholpen door Wesley, hij had verstand van zaken en heeft ons goed geadviseerd. De fietsen zijn besteld en 2 weken later bezorgd. Helaas ontbrak er een slot, deze is per post na gezonden. Daarna kwam ik er achter dat er een onderdeel van mijn oplader ontbrak, deze is ook nagezonden. We hoorden maar niets over de fietsverzekering en na wat mailverkeer bleek dat er iets was misgegaan met de verzekering. Ook dit is goedgekomen, maar best wel wat foutjes dus:-( Om positief af te sluiten de fietsen zijn mooi en rijden heerlijk:-)
Beste Sandra, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat vervelend dat bij de aflevering van de fietsen niet alles naar tevredenheid is verlopen. Ons excuses daarvoor. De puntjes van kritiek over uw ervaring over de aflevering is voor ons een aandachtspunt dat we intern zullen oppakken. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
De medewerker heeft mij vakkundig geholpen de juiste racefiets te kopen. Bij afleveren een en al behulpzaamheid bij het monteren van klikpedalen en bidonhouders.
Beste Leo, Gefeliciteerd met uw nieuwe racefiets! Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel fietsplezier en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fiets met elektronische storing en voorvork storing. Fiets kan opgehaald worden. Oeps niet klaar dus weer terug naar huis. Fiets klaar elektronische storing verholpen, voorvork storing oeps niks aan gedaan. Weer voor niks gereden dus weer naar huis. Fiets klaar heen gereden blijkt elektronische storing terug te zijn. Voorvork?? Oh ja daar was ook wat mee. De nieuwe is nog niet binnen. Weer voor niks gereden. Krijgen een telefoontje dat er een nieuwe zadelpen binnen is dus de fiets kan gebracht worden. Hij staat nig steeds in Limmen. Oh???. Kortom 3 keer voor niks vanuit Hoorn naar Limmen gereden. Vertrouwen in jullie winkel is helemaal weg.
Beste Marcel, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn momenteel met u in contact om te kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Meerdere fietsen gekocht bij deze zaak, voorheen Kroone en Liefting. Ik maak ook regelmatig gebruik van de werkplaats voor (kleine) reparaties of onderhoud. Opnieuw prima geholpen afgelopen week.
Beste Mike, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over ons team. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen