Wordt hier zeer goed geholpen. Denken met je mee. En zijn transparant
Beste Frank, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! We zijn ontzettend blij om te zien dat u zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om een goede ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we daarin geslaagd zijn. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Heb de fiets als personeelslid van Broekhuis in Limmen gekocht en omdat ik in Utrecht woon is hij keurig afgeleverd in Bilthoven de eerste kilometers zitten er al op hij rijdt fantastisch
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te zien dat u zo goed geholpen bent en dat de fiets naar wens is afgeleverd in Bilthoven. We zijn blij dat de eerste kilometers al zo goed bevallen en dat de fiets fantastisch rijdt. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Er is mij een racefiets geadviseerd gebaseerd op mijn leeftijd, verwacht gebruik en budget. Door de ruime collectie bleef er dan ook nog wat te kiezen wat ik mooi vindt. Afhalen van de fiets verliep iets rommelig maar uiteindelijk is alles gelukt. Had ruim de tijd genomen voor het ophalen.
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw bericht en de feedback die u met ons heeft gedeeld. We zijn blij te horen dat het advies over de racefiets goed bij uw verwachtingen en budget past, en dat u uiteindelijk een fiets heeft gevonden die u mooi vindt. Wat betreft het afhalen van de fiets, bieden wij onze excuses aan voor de rommeligheid die u heeft ervaren. We streven er altijd naar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en nemen uw opmerkingen serieus om onze service verder te verbeteren. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe fiets en staan altijd voor u klaar voor verdere vragen of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Zeer ruime sortering fietsen en accessoires, geen opdringerige verkopers. Werkplaats met aandacht voor onderhoud en reparatie.
Beste Hans, Bedankt voor uw review! Het is voor ons fijn om te zien dat u de ruime sortering fietsen en accessoires waardeert, en dat onze benadering van verkoop en service u is bevallen. Daarnaast zijn we blij dat u ook tevreden bent over onze werkplaats en de zorg die we besteden aan onderhoud en reparaties. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij hebben hier al meerdere fietsen gekocht en komen hier al vele jaren naar volle tevredenheid. Naam is onlangs veranderd maar de service is nog steeds prima. Behalve een prima service is het ook een mooie zaak met een heel groot assortiment aan fietsen en allerlei toebehoren
Bedankt voor uw review! We zijn ontzettend blij om te zien dat u al vele jaren bij ons komt en altijd tevreden bent met de service. We blijven ons uiterste best doen om u ook in de toekomst de beste service en producten te bieden. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Gastvrij ontvangen door Broekhuis Limmen. De nieuwe fiets is netjes afgeleverd en direct juist afgesteld. Hartelijk bedankt!
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u gastvrij ontvangen bent en dat de aflevering van uw nieuwe fiets naar wens is verlopen. Fijn dat alles goed is afgesteld en u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
De Trek fiets, die ik wilde stond in een ander filiaal. Deze werd overgebracht naar het filiaal het dichtst bij onze woonplaats. Na een belletje: De fiets staat hier kon ik deze ophalen. Ben heel blij met de fiets.
Bedankt voor uw positieve feedback, Helie. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en dat u de gewenste Trek fiets snel heeft kunnen ophalen. Fijn dat alles goed geregeld was en we hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe fiets! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Veel mooie fietsmomenten en kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Al jaren klant ( voorheen Kroone Liefting) meerdere fietsen en toebehoren gekocht. Altijd goed en vakkundig geholpen
Beste hans, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al jaren een tevreden klant bent en dat we u steeds goed hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste fietsen en accessoires. We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We blijven ons best doen om de service hoog te houden en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Sinds een paar weken rijd ik op mijn nieuwe fiets. Zelf op de site van Broekhuis al een voorselectie gemaakt (handige site met slim filtersysteem!) en toen in de winkel goed geadviseerd. Daarna soepel en snel de aanschaf geregeld. Op verzoek werd de fiets ook nog eens snel rijklaar gemaakt. Dank voor de goede service. Ik ben er heel blij mee.
Beste Wolter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met zowel het advies als de service bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. We zijn blij dat onze website en het filtersysteem u goed geholpen hebben bij het maken van uw keuze, en dat we u verder in de winkel goed hebben kunnen adviseren. Ook fijn om te lezen dat de aflevering snel en soepel is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe fiets en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Had een probleem met mij. Kiox 300, Boschmotor stond op lock. Dennis heeft vakkundig van alles getest nagekeken en vervolgens de juiste diagnose gesteld en gerepareerd en heeft ook aansluitend de jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd , prima service
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie beoordeling en score! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat mijn collega Dennis het probleem met de Kiox 300 en Boschmotor vakkundig heeft opgelost. We streven er altijd naar om de beste service te leveren, en het is goed om te weten dat u tevreden bent met zowel de diagnose als de onderhoudsbeurt. Ik zal zorgen dat Dennis deze review te lezen krijgt. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
mooie zaak , fijne mensen, gewoon zo als t hoort !
Beste Ray, Bedankt voor deze mooie woorden! We zijn blij dat u onze winkel en de service als prettig heeft ervaren. Uw feedback betekent veel voor ons. Graag staan we bij een volgend bezoek weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik kwam voor het afstellen van de ketting, maar bleek heel veel meer aan de hand. Kon gelukkig meteen gebeuren. Koste wel wat, maar goed uitgevoerd.
Beste Marcel, Bedankt voor uw review. Het doet ons goed om te zien dat we u snel hebben kunnen helpen, ook al bleek er meer aan de hand te zijn dan alleen het afstellen van de ketting. We doen altijd ons best om alle werkzaamheden goed uit te voeren, zodat u weer veilig en met plezier kunt rijden. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Veel mooie kilometers gewenst, graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
2x voor een nieuw fiets geweest. Een elektrische en annaloge. Vol op keus in merk / type en maat. Ongedwongen advies op basis van de plussen en minnen van de fietsen. Geen "Verkooppraatjes" . Proefrondjes binnen en buiten. Goed afgeleverd en goede nazorg als t om garantie perikelen gaat of de reguliere onderhouds beurt. (Een ster niet want er moet ruimte zijn voor perfectie)
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn ontzettend blij te horen dat u op alle fronten een dikke voldoende heeft gegeven voor onze service. We waarderen het dat u ruimte laat voor verbetering en blijven werken aan het leveren van een nog betere ervaring. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Zij hebben alles keurig voor mij geregeld met de verzekering.
Beste Gerdien, Wat vervelend om te lezen dat uw fiets is gestolen. We zijn blij te vernemen dat u bij ons terecht kunt voor een nieuwe fiets en dat wij u hebben kunnen helpen met de afhandeling van de verzekering. Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Snel geholpen bij het uitzoeken van de juiste fiets. Snelle levering. En ondanks een administratieve fout goed geholpen door Ruud, dank!
Beste Gaby, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en dit mooie cijfer. We zijn blij te horen dat u vlot geholpen bent bij het uitzoeken van de juiste fiets en dat de levering naar wens is verlopen. Het is altijd fijn als dingen snel goedkomen en in uw geval het ontstane foutje netjes is verholpen door mijn collega Ruud. Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets en veel plezier de komende fietstochten. We staan graag voor u klaar voor eventuele vragen of vervolgservice. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij het oriënteren naar twee nieuwe elektrische fietsen super goed geholpen. Mogelijkheid om de fiets aldaar te proberen en vandaar de keuze gemaakt. Broekhuis Limmen is echt een aanrader
Bas bedankt voor jullie complimenteuze beoordeling en deze mooie score! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn zowel tijdens de aankoop als daarna. Gefeliciteerd met jullie nieuwe elektrische fietsen en hopen dat jullie er veel plezier van zullen hebben de komende ritten. Bedankt voor jullie enthousiaste aanbeveling en graag tot ziens bij ons in Limmen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goed advies nemen de tijd bij aanschaf nieuwe fiets.
Wendy bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen bij aanschaf van uw fiets. Gefeliciteerd met uw nieuwe tweewieler en veel mooie fietsmomenten gewenst. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goed geholpen door kundige mensen, en altijd persoonlijke aandacht
Cees bedankt voor deze mooie review. Fijn te horen dat u naar volle tevredenheid geholpen bent. Dit is natuurlijk waarvoor we het doen. Veel plezier met uw fiets en de komende fietstochten! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Verkoper nam alle tijd voor informatie en instructie.
Beste Stef, Bedankt dat u ons bezocht en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn te horen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega. Gefeliciteerd met uw nieuwe fiets en veel mooie fietsmomenten gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prima en deskundig geholpen bij de keuze en aanschaf van mijn nieuwe Trek Madone. Door de bikefitter op maat gemaakt en de fiets rijd top. Helemaal tevreden.
Wat een mooie review Jan. Bedankt hiervoor! Wat fijn om te lezen dat u bij ons in de winkel zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw nieuwe Trek Madone. Daarnaast door de bikefitter op maat is gemaakt waardoor u het meeste uit uw nieuwe racefiets kunt halen en zorgt dat de fiets perfect aansluit bij uw lichaam en rijstijl. Gefeliciteerd en veel plezier met uw nieuwe racefiets en de komende ritten! Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik heb een nieuwe racefiets gekocht bij Broekhuis Limmen. De verkoper was vriendelijk en gaf je het gevoel dat je rustig rond kon kijken en proefrijden. Daarnaast reageert hij ook snel op E-mails. Enige punt was dat de DI2 niet geladen was tijdens proefrit. Ging mij vooral om de zithouding op de fiets, dus niet zo belangrijk. Ben blij met mijn nieuwe fiets.
Sander bedankt dat u ons bezocht heeft en de moeite nam om deze mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad bij ons in de winkel en dat u naar tevredenheid bent geholpen. Bedankt voor het delen van het enige puntje van opbouwende kritiek. Dat is een aandachtspunt voor ons. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel mooie en veilige kilometers gewenst met uw nieuwe racefiets! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Vlotte hulp en prima werk geleverd
Beste Jan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de hulp en het geleverde werk! Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
kom al jaren eerst bij Kroone Liefting nu verder als Broekhuis zelfde werknemers nieuw leidinggevende peter er zijn altijd verbeter punten maar daar zijn ze goed mee bezig o ja waar gewerkt word vallen spaanders dus dat komt in elk bedrijf voor bespreek het met elkaar om beter te worden broekhuis fietsen voor mij betrouwbaar om weer mijn fiets daar te kopen
Wat een mooie review Cees. Bedankt hiervoor! Erg fijn om te lezen dat u altijd zo prettig geholpen wordt door mijn collega Robert. Ik zal deze review naar hem doorsturen. Mooi uw positieve ervaring met onze winkel in Limmen te lezen en hun toewijding om te verbeteren waardeert! Veel mooie fietsmomenten gewenst. Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij hebben 3 kalkhoff fietsen gekocht. Vanaf de 1e contacten tot aan de levering perfect geholpen. Zijn zeer tevreden over dit filiaal.
Wat een mooie review John. Bedankt hiervoor! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de service en levering van jullie Kalkhoff fietsen!. En prettig te horen dat jullie vanaf het eerste contactmoment tot aan de aflevering zo goed geholpen zijn. Veel plezier met jullie aankoop en veel veilige en plezierige fietsmomenten gewenst. Bedankt voor jullie keuze en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mijn dochter en ik zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van de juiste fiets en fiets kleding
Beste Wim, Bedankt dat u samen met uw dochter ons bezocht heeft en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Dit waarderen wij altijd enorm. Wat fijn dat u beiden naar volle tevredenheid geholpen zijn door mijn collega. Leuk te lezen dat jullie alle twee zijn geslaagd voor zowel een fiets als passende fietskleding. Veel plezier met jullie aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen