Hele prettige locatie en medewerkers. Rustig winkelen en professionele en eerlijke informatie verkregen. Cube fiets model 2025 (80 Bosch en 800 accu), fietst zeer comfortabel en relaxed.
Beste Hans, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te zien dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad! We zijn blij dat de locatie en onze medewerkers bijgedragen hebben aan een prettige winkelervaring, en dat u de informatie die u kreeg als professioneel en eerlijk heeft ervaren. Het is geweldig dat uw Cube fiets model 2025 zo comfortabel en relaxed fietst! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij aankomst in uw zaak ben ik correct naar de juiste afdeling verwezen. Daar was iemand, ( naam vergeten), die me goed van advies heeft gediend. Hij vertelde bepaalde dingen waar ik niet aan had gedacht en die wel degelijk belangrijk waren. Ook fijn was, dat ik bij aankoop mijn elektrische fiets mocht inleveren tegen een bedrag. Ben twee keer terug geweest voor wisseling van zadel en ben goed en snel geholpen. En ook goed advies bij aanschaf van een fietsbroek.
Beste Gerdien, Hartelijk dank voor uw positieve bericht. We zijn blij te horen dat u snel en adequaat geholpen bent tijdens uw bezoek aan onze zaak. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent over het advies dat u hebt ontvangen en dat dit u geholpen heeft bij uw keuze. We vinden het ook fijn om te horen dat het inleveren van uw elektrische fiets en de aankoop van uw nieuwe fiets zo goed zijn verlopen. We hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen voor verdere aankopen of service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Toen mijn nieuwe fiets binnen was duurde het zeker nog een maand voordat hij klaar was. Regelmatig gebeld, het was elke keer weer een ander verhaal waardoor de fiets nog niet af was. Dat was als we contact kregen, want ook vaak niet teruggebeld. Uiteindelijk kon ik dan mijn fiets ophalen, maar toen hadden ze het stuur nog niet aangepast en geen bikefit geregeld. Uiteindelijk kreeg ik de volgende dag alsnog de bikefit, een nieuw/passend stuur en een nieuw zadel van Broekhuis. Superblij met mijn nieuwe fiets, maar de weg er naartoe vond ik echt niet oké.
Beste Miranda, Bedankt voor het delen van uw ervaring en het contact dat we hebben gehad naar aanleiding van uw review. We vinden het vervelend om te zien dat de communicatie niet zoals verwacht was en dat er vertragingen waren bij het gereedmaken van uw fiets. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor ogen hebben. Het is fijn om te weten dat u nu blij bent met uw nieuwe fiets en dat we uiteindelijk de nodige aanpassingen hebben kunnen doen, zoals de bikefit, het stuur en het zadel. We wensen u veel plezier met uw fiets. Wanneer u ons nodig heeft, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Kon binnen twee weken geholpen worden voor een nieuwe naaf van mijn Eclipse C380 .Dit was garantie werk top.
Beste Cor, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze monteurs naar uw tevredenheid hebben gewerkt en dat we u snel hebben kunnen helpen met de vervanging van de naaf van uw Eclipse C380 onder garantie. Mochten wij een volgende keer iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Heb onze ervaringen met medewerkers van het team in Limmen naar volle gelegenheid wederzijds gedeeld en afgerond.
Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. Wij waarderen het dat u de gelegenheid heeft genomen om uw ervaringen met ons team te delen. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren, en uw input helpt ons daarbij. Mocht er nog iets zijn waar wij u verder mee kunnen helpen of als u aanvullende opmerkingen heeft, dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mijn tweede service beurt was even schrikken scheurtjes in de velg maar alles weer keurig opgelost prima service top
Beste Lies, Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. We vinden het fijn om te horen dat de scheurtjes in de velg inmiddels naar tevredenheid zijn opgelost en dat u de service als top heeft ervaren. Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Na een wat rottige start ben ik uitstekend met een betere fiets geholpen. Juist doordat ze fouten corrigeren is mijn vertrouwen toegenomen in deze winkel.
Beste Casper, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat, ondanks de moeilijke start, u nu tevreden bent met uw nieuwe fiets en de service die u heeft ontvangen. We doen altijd ons best om te leren van onze fouten en te zorgen voor een betere klantbeleving. Uw vertrouwen in onze winkel betekent veel voor ons, en we zijn blij dat we dit hebben kunnen herstellen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Deze zaak heeft een groot assortiment fietsen. Goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe E-bike.
Beste Nico, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te zien dat u goed geholpen bent bij de aanschaf van uw nieuwe E-bike en dat ons assortiment en deskundige advies aan uw verwachtingen voldoen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe fiets en staan uiteraard klaar voor toekomstige vragen of service. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij hebben twee elektrische fietsen gekocht. Om tot een voor ons passende fiets gekomen hebben we goed advies ontvangen en zijn voor en nadelen van de verschillende modellen benoemd. Na enkele modellen te hebben geprobeerd zijn we tot een keuze gekomen. We zijn vriendelijk geholpen en zijn blij met onze fietsen
Beste Jaco, Van harte gefeliciteerd met de twee nieuwe fietsen! Wij zijn blij dat we u goed hebben kunnen adviseren en u tot een mooie keuze bent gekomen. Wij wensen u veel fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Zaterdag brak er een spaak, kon mijn fiets meteen brengen, en de volgende werkdag al weer snel gereed!
Beste Paul, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Niets was er te veel
Beste Frans, Bedankt voor het compliment. We zijn blij te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen. Graag zien we u een volgende keer bij ons in Limmen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
nemen alle tijd voor je goede uitleg vriendelijk personeel
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te zien dat u zo tevreden bent met de tijd en aandacht die we voor u hebben genomen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Geweldig geholpen en goede uitleg gekregen…. daarom hebben we onze fietsen drager bij jullie gekocht!
Bedankt Peter, voor uw mooie review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Veel plezier met de nieuwe fietsendrager! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Sterker nog, de medewerkers waren meer dan geweldig. De winkel is groot. De gastvrijheid van de koffie is iets moois.
Bedankt voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. We zijn ontzettend blij om te horen dat onze medewerkers een uitstekende indruk op u hebben gemaakt en dat de winkel en de gastvrijheid van onze koffie naar wens waren. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik had op eind van de woensdagmiddag flinke panne met mijn elektrische fiets. (Ketting gebroken en voorblad van Bosch motor krom). Heb meteen gebeld en kon de fiets de volgende morgen al brengen en was eind van de middag alweer klaar. Perfect gerepareerd en de fiets rijdt weer als een zonnetje.
Beste Richard, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. Mochten we een volgende keer iets voor u kunnen betekenen, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wordt hier zeer goed geholpen. Denken met je mee. En zijn transparant
Beste Frank, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! We zijn ontzettend blij om te zien dat u zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om een goede ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we daarin geslaagd zijn. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Heb de fiets als personeelslid van Broekhuis in Limmen gekocht en omdat ik in Utrecht woon is hij keurig afgeleverd in Bilthoven de eerste kilometers zitten er al op hij rijdt fantastisch
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te zien dat u zo goed geholpen bent en dat de fiets naar wens is afgeleverd in Bilthoven. We zijn blij dat de eerste kilometers al zo goed bevallen en dat de fiets fantastisch rijdt. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Er is mij een racefiets geadviseerd gebaseerd op mijn leeftijd, verwacht gebruik en budget. Door de ruime collectie bleef er dan ook nog wat te kiezen wat ik mooi vindt. Afhalen van de fiets verliep iets rommelig maar uiteindelijk is alles gelukt. Had ruim de tijd genomen voor het ophalen.
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw bericht en de feedback die u met ons heeft gedeeld. We zijn blij te horen dat het advies over de racefiets goed bij uw verwachtingen en budget past, en dat u uiteindelijk een fiets heeft gevonden die u mooi vindt. Wat betreft het afhalen van de fiets, bieden wij onze excuses aan voor de rommeligheid die u heeft ervaren. We streven er altijd naar om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en nemen uw opmerkingen serieus om onze service verder te verbeteren. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe fiets en staan altijd voor u klaar voor verdere vragen of ondersteuning. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Zeer ruime sortering fietsen en accessoires, geen opdringerige verkopers. Werkplaats met aandacht voor onderhoud en reparatie.
Beste Hans, Bedankt voor uw review! Het is voor ons fijn om te zien dat u de ruime sortering fietsen en accessoires waardeert, en dat onze benadering van verkoop en service u is bevallen. Daarnaast zijn we blij dat u ook tevreden bent over onze werkplaats en de zorg die we besteden aan onderhoud en reparaties. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij hebben hier al meerdere fietsen gekocht en komen hier al vele jaren naar volle tevredenheid. Naam is onlangs veranderd maar de service is nog steeds prima. Behalve een prima service is het ook een mooie zaak met een heel groot assortiment aan fietsen en allerlei toebehoren
Bedankt voor uw review! We zijn ontzettend blij om te zien dat u al vele jaren bij ons komt en altijd tevreden bent met de service. We blijven ons uiterste best doen om u ook in de toekomst de beste service en producten te bieden. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Gastvrij ontvangen door Broekhuis Limmen. De nieuwe fiets is netjes afgeleverd en direct juist afgesteld. Hartelijk bedankt!
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u gastvrij ontvangen bent en dat de aflevering van uw nieuwe fiets naar wens is verlopen. Fijn dat alles goed is afgesteld en u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
De Trek fiets, die ik wilde stond in een ander filiaal. Deze werd overgebracht naar het filiaal het dichtst bij onze woonplaats. Na een belletje: De fiets staat hier kon ik deze ophalen. Ben heel blij met de fiets.
Bedankt voor uw positieve feedback, Helie. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en dat u de gewenste Trek fiets snel heeft kunnen ophalen. Fijn dat alles goed geregeld was en we hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe fiets! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Veel mooie fietsmomenten en kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Al jaren klant ( voorheen Kroone Liefting) meerdere fietsen en toebehoren gekocht. Altijd goed en vakkundig geholpen
Beste hans, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al jaren een tevreden klant bent en dat we u steeds goed hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste fietsen en accessoires. We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We blijven ons best doen om de service hoog te houden en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Sinds een paar weken rijd ik op mijn nieuwe fiets. Zelf op de site van Broekhuis al een voorselectie gemaakt (handige site met slim filtersysteem!) en toen in de winkel goed geadviseerd. Daarna soepel en snel de aanschaf geregeld. Op verzoek werd de fiets ook nog eens snel rijklaar gemaakt. Dank voor de goede service. Ik ben er heel blij mee.
Beste Wolter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met zowel het advies als de service bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. We zijn blij dat onze website en het filtersysteem u goed geholpen hebben bij het maken van uw keuze, en dat we u verder in de winkel goed hebben kunnen adviseren. Ook fijn om te lezen dat de aflevering snel en soepel is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe fiets en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Had een probleem met mij. Kiox 300, Boschmotor stond op lock. Dennis heeft vakkundig van alles getest nagekeken en vervolgens de juiste diagnose gesteld en gerepareerd en heeft ook aansluitend de jaarlijkse onderhoudsbeurt uitgevoerd , prima service
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie beoordeling en score! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat mijn collega Dennis het probleem met de Kiox 300 en Boschmotor vakkundig heeft opgelost. We streven er altijd naar om de beste service te leveren, en het is goed om te weten dat u tevreden bent met zowel de diagnose als de onderhoudsbeurt. Ik zal zorgen dat Dennis deze review te lezen krijgt. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen