Je wordt goed en vriendelijk geholpen en ze denken goed met je mee
Bedankt Anneke, voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wel 14 dagen gewacht op de fiets maar het was het wachten waard.
Beste Hans, Gefeliciteerd met uw nieuwe MTB. Goed om te lezen dat het het wachten meer dan waard is geweest. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Via marktplaats op een advertentie terechtgekomen voor Gazelle Makki accessoires. Uiteindelijk een mooie setprijs gekregen waardoor we het hele pakket accessoires hebben gekocht ipv een klein deel. Snel verzonden en keurig verpakt geleverd gekregen.
Beste Mark, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat de bestelling naar volle tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Op basis van deze review gebeld, en er zijn beloftes gedaan het te verbeteren en een kleine compensatie. De review blijft zoals deze is, de parktijk zal leren of het beter gaat worden. Omdat Broekhuis vraagt de review te herzien (wat in mijn ogen niet kan, gebeurd is gebeurd). Deze aanvulling. En een ½ sterretje erbij om dat ze mij in ieder geval hebben gebeld. Een mooie nieuwe Koga F3 gekocht. Keurig op tijd gekeverd, maar : - koplamp verstellen moest ik om vragen - bijkomende producten (kettingslot) weinig advies of opties aangeboden. Moest aan alles zelf denken - bij thuiskomst blijken paar bouten van het stuur niet goed aangedraaid. Kortom, waar zijn de echt betrokken mensen gebleven en de persoonlijke aandacht. Zeker als je hier al jaren vaste klant bent
Beste Arjen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Bedankt voor het gesprek dat wij met u hebben gehad. Wij wensen u veel rijplezier en zien u graag een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Originele beoordeling
Ik ging kijken voor een nieuwe racefiets, de medewerker die mij hielp was zeer behulpzaam en had verstand van zaken. Dit gaf mij een een goed gevoel. Ik zou zeker hier weer naar terug komen.
Bedankt Dominique, voor uw review. Dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden doet ons erg goed, wat fijn dat u zeker weer bij ons terugkomt. Graag tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Nieuwe voorvork voor mijn Van Nicholasfiets besteld. Binnen één week was hij binnen en hebben zij hem gemonteerd, en dit in het hoogseizoen. Pure klasse!
Beste Cees, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Het doet ons goed om te zien dat wij u snel hebben kunnen voorzien van de nieuwe voorvork. Mooie kilometers geweest en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Top service en vriendelijk
Beste Murat, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Keurig geholpen door een medewerker met kennis en inlevingsvermogen in wat voor een fiets ik zocht.
Bedankt Felipe, voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij de verkoop prima advies gekregen, er werd goed gekeken naar de juiste maat voor mij. Achteraf nog alle documentatie en onderhoud set gekregen. Vanaf nu genieten van mijn nieuwe fiets!
Beste Frank, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn om te lezen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is geregeld. Inderdaad lekker genieten van uw nieuwe fiets, veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Originele beoordeling
Ik heb een Koga fiets gekocht bij Broekhuis Fietsen Limmen voor € 1845,-, tijdens de aankoop ging het prima, er werd aandachtig gekeken of de fiets qua maat bij mij past enz, top advies gekregen. De aflevering was helaas een ander verhaal, op de afgesproken dag en tijd was mijn fiets niet klaar of ze konden hem niet vinden, en heb ik staan 20 minuten staan wachten. Daarnaast werd er geen enkele uitleg gegeven over het onderhoud van de speciale riem ( in plaats van een ketting ) er werd geen service beurt aangeboden, das vreemd want mijn vriendin koopt een zelfde fiets maar dan dames uitvoering bij Axel Noort in Broek op Langedijk en daar zitten 3 service beurten bij in. Er werd geen verzekering aangeboden, en er zat geen enkel boekje bij met garantie voorwaarden en of verdere uitleg over de fiets, terwijl dat er wel bij hoort te zitten lijkt mij, achteraf had ik hier meteen over moeten beginnen, echter was ik verrast en had inmiddels ook haast gekregen i.v.m. mijn werk.
Goede uitleg over de fiets die ik bij broekhuis heb gekocht…
Beste Leo, Gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn dat u van de gewenste informatie bent voorzien. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Hallo mijn nieuwe fiets kwam uit de showroom. Zou voor me klaar gemaakt worden, om volgens afspraak op te halen. Daar bleek het stuur en zadel scheef te staan, en op de terug fiets reis ratelt de voor derailleur bij de drie zwaarste versnellingen. ik heb het idee dat er geen na controle is geweest. wel is de nieuwe snelheidsmeter ter plekke gemonteerd. ik ga er van uit dat bij de eerste service beurt, de voor derailleur goed afgesteld gaat worden.
Beste Harry, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Wij zien u graag bij het volgende bezoek en staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Helaas tegen sluitingstijd door drukte in het verkeer aangekomen bij Broekhuis Limmen, ”kom binnen geen probleem” volgens het personeel en mocht zelfs nog een proefrit maken op een door mij snel uitgekozen fiets,echter mede door het tijdstip dit niet gedaan maar daarom toch een fiets gekocht , nu een week verder en al heerlijk een dagje gefietst op mijn nieuwe door Broekhuis geleverde fiets, chapo voor Broekhuis Limmen top.
Beste Rob, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Goed om te zien dat u een fiets heeft gevonden naar al uw wensen. Veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Slecht meedenken om een oplossing te vinden. Laksheid en zeer weinig service. Niet terugbellen na een aantal beloftes. Na de overname merk ik dat de baas niet meer in de winkel loopt. Slechte zaak. Vrienden merken exact hetzelfde. Jammer.
Beste Ron, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend dat dit uw ervaring is geweest. Graag komen wij met u in contact. Helaas is het tot op heden niet gelukt om u te bereiken. Bij gelegenheid zien wij graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij de aanschaf van een fiets voor mijn vrouw deskundig en geduldig geholpen door de medewerker op de racefiets afdeling. Zij had al iets in d'r hoofd en heeft uiteindelijk toch het advies opgevolgd van de verkoper. Aangezien zij een beginnend fietser is heeft zij een gravelbike aangeschaft. Ondanks dat de levertijd een paar weken zou duren heeft Broekhuis zijn best gedaan en de fiets binnen twee dagen afgeleverd, top service!
Beste Maurice, Hartelijk dank voor deze mooie review. Het doet ons goed te zien dat u en uw vraag van goede service zijn voorzien, daar doen we het voor. Wij wensen uw vrouw veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik had de keuze gemaakt voor een Cube mtb. Ter plekke fiets getest. Alleen wilde ik een andere kleur frame. Die is besteld en die was binnen een week binnen. Allerlei kleine dingen werden gelijk geregeld. (Bel, pedalen)
Gefeliciteerd met uw aankoop Sandra! Fijn om te lezen dat alles snel en naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Sportieve gravelbike waarbij eerste afgelegde afstanden over diverse paden/ondergronden challenging, robuust en comfortabel tegelijk zijn.
Beste Dirk, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gravelbike. Nog veel mooie ritten gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij aflevering kon niemand mij zeggen wat de verhoudingen waren van de tandwielen voor en casette achter. Zit dus ook geen specifieke documenten bij fiets. Dus ik moet ze tellen. Normaal 2/3 servicebeurten, nu niet duidelijk voir mij. Verder zeer vriendelijk personeel en dus communicatie.
Beste Tomas, Bedankt voor uw beoordelingen en uw feedback. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Wij zijn met u in contact geweest, bedankt voor dit prettige gesprek. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bij de bestelling van mijn fiets duidelijk aangegeven dat er een kinderzitje achter op moet. Bij het leveren van de fiets was dit bij niemand bekend. Tevens de vraag of er überhaupt een kinderzitje achterop de Koga paste. Vervolgens vertelde de ene verkoper een heel ander verhaal als de ander. Een collega van de verkoper had het over een aanpassingen aan de bagagedrager etc. Eindstand heeft het afhalen van de fiets meer dan 2,5 uur in beslag genomen. Echter moet ik terug komen want het AXA slot werkt ook niet goed. Ronduit knullig en jammer.
Beste Mauro, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend dat dit uw ervaring is geweest naar aanleiding van uw aankoop. Wij hebben contact met u opgenomen en uw ervaring besproken, bedankt voor dit fijne gesprek. Veel rijplezier gewenst en hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wederom zeer netjes geholpen ! Er word gebeld als onderdelen op zich laten wachten en de kosten vielen wederom erg mee. Uitsluitend goede ervaringen gehad met broekhuis
Beste Guido, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent, daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer en dan zullen we weer voor u klaarstaan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Hele fijne fiets. Heb alleen meerdere malen moeten bellen om te vragen wanneer ik hem kon ophalen ( was drie weekend gezegd) en voelde mij na vier weken aan het lijntje gehouden, omdat ik steeds terug kreeg dat het fietspad nog geen akkoord zou hebben gegeven. Maar heb eerder het idee dat ze mijn fiets vergeten waren in te plannen ( hoorde nl een medewerker nog net tegen degene die ik aan de telefoon had zeggen) zeg maar dat de monteur op vakantie is. Heb liever dat er gewoon eerlijk wordt gezegd wat er aan de hand is. Beetje jammer, maar verder met ophalen te vreden
Beste Monique, Hartelijk bedankt voor uw review, uw feedback is voor ons heel waardevol. We zijn blij om te zien dat u tevreden bent over uw fiets, deze heel fijn vindt. Wij wensen u fijne kilometers en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Van een van onze e-bikes moest de motor vervangen worden. Zeer klantvriendelijk geholpen. Alleen moesten we terug voor de verlichting die het niet deed. Maar dat werd snel en kundig hersteld.
Bedankt Adri, voor het delen van uw ervaring bij ons in Limmen. Het doet ons goed om te zien dat naar volle tevredenheid bent geholpen, fijn dat de verlichting snel en kundig voor u hersteld kon worden. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Altijd vriendelijk en word altijd goed geholpen.
Bedankt Johan, voor deze mooie woorden. Dat u altijd vriendelijk en goed geholpen wordt is voor ons erg fijn om te zien, daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik had een mooie fiets uitgezocht en moest er wel even op wachten. Maar ja het is druk in het hoogseizoen. De fiets was netjes volgens afspraak klaar. Er zat nog een kraakje in en de versnelling moest nog een beetje bijgesteld. Kan gebeuren. Werd snel opgelost, nu is alles perfect. Prima service en ze doen wat ze zeggen.
Beste André, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en voor uw geduld! Fijn om te lezen dat we alles naar tevredenheid konden oplossen. Wij wensen u prettige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fijn om de fiets voor mijn zoon lokaal in een echte winkel te kopen. Ik ben goed geadviseerd. De fiets was net zo duur als elders op het internet, dat is positief. Het enige waar ik kritisch op ben is de levertijd. Die was in eerste instantie al langer dan elders, maar werd ook zonder bericht met 3 weken overschreden. Ik moest daar zelf achteraan. De aflevering van de fiets verliep daarna wel weer heel fijn. Als met al dus een positieve ervaring.
Beste Francien, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en de gegeven feedback. Wij zijn momenteel intern hard bezig om de levertijden te verkorten, maar nog belangrijker, onze klanten pro actief te informeren. Dit om te zorgen dat het gehele proces positief verloopt. Wij wensen uw zoon veel plezier met de nieuwe fiets, graag tot ziens bij de eerste servicebeurt! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij zijn zeer goed geholpen en hebben een eerlijk advies gekregen over de aan te schaffen fiets. Verkoper was er niet op uit om de duurste fiets te verkopen luisterde goed naar de wens en verwacht gebruik. Uiteindelijk wel een duurde versie aangeschaft op eigen inzicht
Beste Menno, Bedankt voor uw review. Dat u zeer goed geholpen bent en eerlijk advies heeft gekregen, is voor ons fijn om te zien. Wij wensen u veel mooie kilometers toe en staan graag de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen