Is goed

Je wordt goed en vriendelijk geholpen en ze denken goed met je mee

Prima geholpen door Ray bij de aanschaf van een nieuwe MTB

Wel 14 dagen gewacht op de fiets maar het was het wachten waard.

Snel zaken gedaan voor mooie prijs

Via marktplaats op een advertentie terechtgekomen voor Gazelle Makki accessoires. Uiteindelijk een mooie setprijs gekregen waardoor we het hele pakket accessoires hebben gekocht ipv een klein deel. Snel verzonden en keurig verpakt geleverd gekregen.

Slechte afleverservice

Op basis van deze review gebeld, en er zijn beloftes gedaan het te verbeteren en een kleine compensatie. De review blijft zoals deze is, de parktijk zal leren of het beter gaat worden. Omdat Broekhuis vraagt de review te herzien (wat in mijn ogen niet kan, gebeurd is gebeurd). Deze aanvulling. En een ½ sterretje erbij om dat ze mij in ieder geval hebben gebeld. Een mooie nieuwe Koga F3 gekocht. Keurig op tijd gekeverd, maar : - koplamp verstellen moest ik om vragen - bijkomende producten (kettingslot) weinig advies of opties aangeboden. Moest aan alles zelf denken - bij thuiskomst blijken paar bouten van het stuur niet goed aangedraaid. Kortom, waar zijn de echt betrokken mensen gebleven en de persoonlijke aandacht. Zeker als je hier al jaren vaste klant bent

Wat een top winkel

Ik ging kijken voor een nieuwe racefiets, de medewerker die mij hielp was zeer behulpzaam en had verstand van zaken. Dit gaf mij een een goed gevoel. Ik zou zeker hier weer naar terug komen.

prachtige zaak, zeer goede service

Nieuwe voorvork voor mijn Van Nicholasfiets besteld. Binnen één week was hij binnen en hebben zij hem gemonteerd, en dit in het hoogseizoen. Pure klasse!

Top service en vriendelijk

Keurig geholpen door een medewerker met kennis en inlevingsvermogen in wat voor een fiets ik zocht.

verkoop en verdere aflevering en afhandeling prima.

Bij de verkoop prima advies gekregen, er werd goed gekeken naar de juiste maat voor mij. Achteraf nog alle documentatie en onderhoud set gekregen. Vanaf nu genieten van mijn nieuwe fiets!

Mooie zaak

Goede uitleg over de fiets die ik bij broekhuis heb gekocht…

positief, maar een steekje laten vallen

Hallo mijn nieuwe fiets kwam uit de showroom. Zou voor me klaar gemaakt worden, om volgens afspraak op te halen. Daar bleek het stuur en zadel scheef te staan, en op de terug fiets reis ratelt de voor derailleur bij de drie zwaarste versnellingen. ik heb het idee dat er geen na controle is geweest. wel is de nieuwe snelheidsmeter ter plekke gemonteerd. ik ga er van uit dat bij de eerste service beurt, de voor derailleur goed afgesteld gaat worden.

Gewoonweg “fietsen met een lach”

Helaas tegen sluitingstijd door drukte in het verkeer aangekomen bij Broekhuis Limmen, ”kom binnen geen probleem” volgens het personeel en mocht zelfs nog een proefrit maken op een door mij snel uitgekozen fiets,echter mede door het tijdstip dit niet gedaan maar daarom toch een fiets gekocht , nu een week verder en al heerlijk een dagje gefietst op mijn nieuwe door Broekhuis geleverde fiets, chapo voor Broekhuis Limmen top.

Slecht

Slecht meedenken om een oplossing te vinden. Laksheid en zeer weinig service. Niet terugbellen na een aantal beloftes. Na de overname merk ik dat de baas niet meer in de winkel loopt. Slechte zaak. Vrienden merken exact hetzelfde. Jammer.

Prima service door deskundig personeel

Bij de aanschaf van een fiets voor mijn vrouw deskundig en geduldig geholpen door de medewerker op de racefiets afdeling. Zij had al iets in d'r hoofd en heeft uiteindelijk toch het advies opgevolgd van de verkoper. Aangezien zij een beginnend fietser is heeft zij een gravelbike aangeschaft. Ondanks dat de levertijd een paar weken zou duren heeft Broekhuis zijn best gedaan en de fiets binnen twee dagen afgeleverd, top service!

Bestelde fiets snel beschikbaar.

Ik had de keuze gemaakt voor een Cube mtb. Ter plekke fiets getest. Alleen wilde ik een andere kleur frame. Die is besteld en die was binnen een week binnen. Allerlei kleine dingen werden gelijk geregeld. (Bel, pedalen)

Koga Gravelbike Colmera

Sportieve gravelbike waarbij eerste afgelegde afstanden over diverse paden/ondergronden challenging, robuust en comfortabel tegelijk zijn.

Prima communicatie en service wel twee opmerkingen

Bij aflevering kon niemand mij zeggen wat de verhoudingen waren van de tandwielen voor en casette achter. Zit dus ook geen specifieke documenten bij fiets. Dus ik moet ze tellen. Normaal 2/3 servicebeurten, nu niet duidelijk voir mij. Verder zeer vriendelijk personeel en dus communicatie.

knullig

Bij de bestelling van mijn fiets duidelijk aangegeven dat er een kinderzitje achter op moet. Bij het leveren van de fiets was dit bij niemand bekend. Tevens de vraag of er überhaupt een kinderzitje achterop de Koga paste. Vervolgens vertelde de ene verkoper een heel ander verhaal als de ander. Een collega van de verkoper had het over een aanpassingen aan de bagagedrager etc. Eindstand heeft het afhalen van de fiets meer dan 2,5 uur in beslag genomen. Echter moet ik terug komen want het AXA slot werkt ook niet goed. Ronduit knullig en jammer.

Fantastisch

Wederom zeer netjes geholpen ! Er word gebeld als onderdelen op zich laten wachten en de kosten vielen wederom erg mee. Uitsluitend goede ervaringen gehad met broekhuis

Mooie fiets

Hele fijne fiets. Heb alleen meerdere malen moeten bellen om te vragen wanneer ik hem kon ophalen ( was drie weekend gezegd) en voelde mij na vier weken aan het lijntje gehouden, omdat ik steeds terug kreeg dat het fietspad nog geen akkoord zou hebben gegeven. Maar heb eerder het idee dat ze mijn fiets vergeten waren in te plannen ( hoorde nl een medewerker nog net tegen degene die ik aan de telefoon had zeggen) zeg maar dat de monteur op vakantie is. Heb liever dat er gewoon eerlijk wordt gezegd wat er aan de hand is. Beetje jammer, maar verder met ophalen te vreden

Zeer klantvriendelijk

Van een van onze e-bikes moest de motor vervangen worden. Zeer klantvriendelijk geholpen. Alleen moesten we terug voor de verlichting die het niet deed. Maar dat werd snel en kundig hersteld.

Top service

Altijd vriendelijk en word altijd goed geholpen.

Alles komt in orde!

Ik had een mooie fiets uitgezocht en moest er wel even op wachten. Maar ja het is druk in het hoogseizoen. De fiets was netjes volgens afspraak klaar. Er zat nog een kraakje in en de versnelling moest nog een beetje bijgesteld. Kan gebeuren. Werd snel opgelost, nu is alles perfect. Prima service en ze doen wat ze zeggen.

Mooie fiets, lange levertijd

Fijn om de fiets voor mijn zoon lokaal in een echte winkel te kopen. Ik ben goed geadviseerd. De fiets was net zo duur als elders op het internet, dat is positief. Het enige waar ik kritisch op ben is de levertijd. Die was in eerste instantie al langer dan elders, maar werd ook zonder bericht met 3 weken overschreden. Ik moest daar zelf achteraan. De aflevering van de fiets verliep daarna wel weer heel fijn. Als met al dus een positieve ervaring.

Goed en netjes geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen en hebben een eerlijk advies gekregen over de aan te schaffen fiets. Verkoper was er niet op uit om de duurste fiets te verkopen luisterde goed naar de wens en verwacht gebruik. Uiteindelijk wel een duurde versie aangeschaft op eigen inzicht

Rijksweg 137

1906 BG Limmen