Goede en deskundige begeleiding van Peter Hofstede

niet gedaan wat ik gevraagd heb

in de opdracht geschreven dat er een slag in het wiel zit. bij het afleveren van de fiets aangegeven dat de handrem rammelt en dat er verder gekeken moet worden of er nog andere gebreken zijn omdat het wiel is geraakt door een auto bij een aanrijding. Met deze mondelinge toevoeging is niets gedaan. De slag is uit het wiel maar de handgreep rammelt nog steeds en de bevestiging van het spatbord is defect. De automobilist heeft intussen de rekening vergoed aan mij dus ik kan geen 2e meer sturen. Ik kreeg als reactie op bovenstaande ervaring een telefoontje met het voorstel om alsnog de reparatie kosteloos te doen. Dit voorstel aangenomen en alles is keurig netjes geregeld. Dus uiteindelijk eind goed al goed Toch een goede zaak dat er wat met je review wordt gedaan

Prima geholpen goeie uitleg en hele goeie service ben er heel blij mee

Topfiets en uitstekende service

Hele ervaring was goed. Enige probleempje dat er was is uitstekend opgelost. Erg tevreden!

Goed geholpen

Mooie zaak veel keus

goed geholpen

Kwaliteit en zeer vriendelijk

Alles wordt netjes geregeld en men doet geen overbodige reparaties Ik ben een zeer tevreden klant die altijd vriendelijk geholpen wordt

Goed geholpen aanschaf fietsendrager.

Snelle reactie op mijn mail. Na telefonisch overleg afgesproken dat ik het kwam ophalen op een bepaalde datum. Bij aankomst bleek er niets apart gelegd. Gelukkig hadden ze het op voorraad. Verder goed geholpen door het winkelpersoneel. Heel vriendelijk en duidelijk uitleg gekregen over de fietsendrager. Mooie winkel.

uitstekend

advies ,service alles gewoon goed !

Fijn te woord gestaan en prima geholpen.

Fijne winkel en super geholpen door vriendelijk personeel.

Topbedrijf

Wij zijn al jaren klant en altijd tevreden. Goede service. Makkelijk om een afspraak te maken. Kundige monteurs en...vriendelijk

Deskundige duidelijk advies en service.

Werden vriendelijk geholpen en met aandacht en tijd geadviseerd wat de uiteindelijke keuze makkelijk maakte. Ook de levering verliep soepel.

Zeer goed geholpen

Uitstekende service, en snelle levering van de bestelde onderdelen!!!

Goed geholpen

Heel goed geholpen met goed advies en een mooie E-Bike gekocht

Fijne winkel, prima service mooie fietsen

Prima ervaring en mooie fiets. Ivm overjarig model moest de fiets nagekeken worden. Fiets onder het stof afgeleverd en wel drie keer terug voor kapotte zadelpen constructie (zadel verschoof telkens). Prima opgelost door de mensen van Broekhof. Tip.. een aflevering van een fiets onder het stof is geen groot probleem.. het is druk bij jullie maar maakt koopervaring wel beter :-). op naar veel fijne kilometers.. herbert dekkers

Een geweldige fietsenzaak waar ze nog weten wat service is.

Een nieuwe fiets gekocht doordat de verkoper goed geluisterd had wat ik wilde, en daar een goed advies op gegeven heeft. De aflevering was ook in een tijdsbestek zoals was aangegeven met de daarbij nodige tijd voor afstelling en uitleg. Gewoon zoals het hoort.

Goede service en accuraat

Te druk misschien meer personeel.

Probleem met de fietstas die we uitgezocht hadden was er niet meer na 2wkn. maar het werd wel gelijk opgelost.

Top service

Fiets computer was stuk, nieuwe op gezet. Geen kosten ivm 2 jaar garantie

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Goed geholpen om juiste keuze te maken bij de aankoop van mijn nieuwe e-bike.

Uitstekende zaak

Ik kwam een half uur voor sluitingstijd op een zaterdag een nieuwe fiets uitzoeken. Er werd nog alle tijd voor me genomen. Ik wilde de fiets heel graag in de meivakantie gaan gebruiken voor een lange fietstocht. Gewoonlijk zou de levering een kleine 4 weken duren, maar Maaike zou haar best voor me doen. En ja hoor ... na een goede 2 weken kreeg ik al een mailtje dat de fiets er was. En hij fietst ook nog eens heerlijk!

Werkplaats mensen ok

De werkplaats is telefonisch zeer slecht te bereiken

Goed en vriendelijk geholpen

Mijn e-bike had storing en dat is onder garantie verholpen.

Wet van Murphy was van toepassing

Kwam fiets brengen voor service beurt- zeer geschrokken van wat er allemaal niet in orde zou zijn. Ook de daarmede verbonden kosten vielen enorm tegen. ook monteur sprak van " Murphy". Wel aangenaam getroffen door de coulance en goede service en begrip werkplaats.

Prima winkel met Prima sevice

2 elektrische fietsen afgelopen jaren. Nu in onderhoud en bij een defect alles onder garantie vervangen. Monteurs zijn vaklui.

Rijksweg 137

1906 BG Limmen