Goede en deskundige begeleiding van Peter Hofstede
Hartelijk bedankt Peter, voor dit mooie compliment. Dat u goed en deskundig geholpen bent is voor ons fijn om te zien. Wij staan graag weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
in de opdracht geschreven dat er een slag in het wiel zit. bij het afleveren van de fiets aangegeven dat de handrem rammelt en dat er verder gekeken moet worden of er nog andere gebreken zijn omdat het wiel is geraakt door een auto bij een aanrijding. Met deze mondelinge toevoeging is niets gedaan. De slag is uit het wiel maar de handgreep rammelt nog steeds en de bevestiging van het spatbord is defect. De automobilist heeft intussen de rekening vergoed aan mij dus ik kan geen 2e meer sturen. Ik kreeg als reactie op bovenstaande ervaring een telefoontje met het voorstel om alsnog de reparatie kosteloos te doen. Dit voorstel aangenomen en alles is keurig netjes geregeld. Dus uiteindelijk eind goed al goed Toch een goede zaak dat er wat met je review wordt gedaan
Beste Martin, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Inmiddels hebben wij de reparatie naar wens en tevredenheid voor u uitgevoerd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Originele beoordeling
in de opdracht geschreven dat er een slag in het wiel zit. bij het afleveren van de fiets aangegeven dat de handrem rammelt en dat er verder gekeken moet worden of er nog andere gebreken zijn omdat het wiel is geraakt door een auto bij een aanrijding. Met deze mondelinge toevoeging is niets gedaan. De slag is uit het wiel maar de handgreep rammelt nog steeds en de bevestiging van het spatbord is defect. De automobilist heeft intussen de rekening vergoed aan mij dus ik kan geen 2e meer sturen. slechte zaak.
Prima geholpen goeie uitleg en hele goeie service ben er heel blij mee
Bedankt Lies, voor uw review. Wat fijn om te zien dat u heel blij bent met de service die wij aanbieden, daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Hele ervaring was goed. Enige probleempje dat er was is uitstekend opgelost. Erg tevreden!
Bedankt Roderick, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over de service. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mooie zaak veel keus
Bedankt Hans, voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn om te zien dat u goed geholpen bent, daar doen we het voor! Graag staan wij weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft, tot dan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Bedankt Fred, voor uw positieve review. Fijn dat u zo goed geholpen bent. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Alles wordt netjes geregeld en men doet geen overbodige reparaties Ik ben een zeer tevreden klant die altijd vriendelijk geholpen wordt
Beste Cees, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Snelle reactie op mijn mail. Na telefonisch overleg afgesproken dat ik het kwam ophalen op een bepaalde datum. Bij aankomst bleek er niets apart gelegd. Gelukkig hadden ze het op voorraad. Verder goed geholpen door het winkelpersoneel. Heel vriendelijk en duidelijk uitleg gekregen over de fietsendrager. Mooie winkel.
Beste Nicole, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te zien dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
advies ,service alles gewoon goed !
Bedankt Ben, voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fijne winkel en super geholpen door vriendelijk personeel.
Beste Jelle, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Wij zijn al jaren klant en altijd tevreden. Goede service. Makkelijk om een afspraak te maken. Kundige monteurs en...vriendelijk
Bedankt Joke, voor deze mooie review! Het doet ons goed te zien dat u al jaren zo tevreden bent over de service. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Werden vriendelijk geholpen en met aandacht en tijd geadviseerd wat de uiteindelijke keuze makkelijk maakte. Ook de levering verliep soepel.
Beste Patricia, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn dat u zo goed geholpen bent en alles naar tevredenheid is verlopen. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Uitstekende service, en snelle levering van de bestelde onderdelen!!!
Beste Marco, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Heel goed geholpen met goed advies en een mooie E-Bike gekocht
Beste Richard, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe E-Bike. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Prima ervaring en mooie fiets. Ivm overjarig model moest de fiets nagekeken worden. Fiets onder het stof afgeleverd en wel drie keer terug voor kapotte zadelpen constructie (zadel verschoof telkens). Prima opgelost door de mensen van Broekhof. Tip.. een aflevering van een fiets onder het stof is geen groot probleem.. het is druk bij jullie maar maakt koopervaring wel beter :-). op naar veel fijne kilometers.. herbert dekkers
Beste Herbert, Wij bedanken u voor uw bezoek en het invullen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons erg waardevol! Wij wensen u mooie en fijne kilometers toe en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Een nieuwe fiets gekocht doordat de verkoper goed geluisterd had wat ik wilde, en daar een goed advies op gegeven heeft. De aflevering was ook in een tijdsbestek zoals was aangegeven met de daarbij nodige tijd voor afstelling en uitleg. Gewoon zoals het hoort.
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goede service en accuraat
Bedankt Mike, voor uw mooie beoordeling. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Probleem met de fietstas die we uitgezocht hadden was er niet meer na 2wkn. maar het werd wel gelijk opgelost.
Beste Diana, Bedankt voor uw beoordeling. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Fiets computer was stuk, nieuwe op gezet. Geen kosten ivm 2 jaar garantie
Bedankt Corina, voor uw positieve review en de mooie 10! Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Goed geholpen om juiste keuze te maken bij de aankoop van mijn nieuwe e-bike.
Beste Koos, Gefeliciteerd met uw nieuwe E-Bike! Het doet ons goed te zien dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Ik kwam een half uur voor sluitingstijd op een zaterdag een nieuwe fiets uitzoeken. Er werd nog alle tijd voor me genomen. Ik wilde de fiets heel graag in de meivakantie gaan gebruiken voor een lange fietstocht. Gewoonlijk zou de levering een kleine 4 weken duren, maar Maaike zou haar best voor me doen. En ja hoor ... na een goede 2 weken kreeg ik al een mailtje dat de fiets er was. En hij fietst ook nog eens heerlijk!
Hartelijk bedankt Angela, voor het delen van uw positieve ervaring bij ons in Limmen. We zijn blij om te zien dat het is gelukt om uw fiets te leveren voor de Mei vakantie zodat u de mooie lange fietstochten heeft kunnen maken en hiervan heeft kunnen genieten. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij weer voor u klaarstaan, graag tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
De werkplaats is telefonisch zeer slecht te bereiken
Wij bedanken u voor uw review, uw feedback is voor ons heel waardevol. We doen ons best u naar volle tevredenheid van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Mijn e-bike had storing en dat is onder garantie verholpen.
Bedankt Aad, voor uw positieve review! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
Kwam fiets brengen voor service beurt- zeer geschrokken van wat er allemaal niet in orde zou zijn. Ook de daarmede verbonden kosten vielen enorm tegen. ook monteur sprak van " Murphy". Wel aangenaam getroffen door de coulance en goede service en begrip werkplaats.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed dat we met u mee hebben mogen denken. Mocht u ons een volgende keer nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen
2 elektrische fietsen afgelopen jaren. Nu in onderhoud en bij een defect alles onder garantie vervangen. Monteurs zijn vaklui.
Beste René, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen