Duidelijke uitleg over wat er gedaan moest worden. Haal en breng service goed uitgevoerd, Erg tevreden.

Geweldige service

Helemaal tevreden

Netjes geholpen.

Nette auto’s en goede service

Een netto auto gekocht voor een redelijke prijs. De aftersale service is goed; men (m.n. Jarno) neemt alle tijd om het scherm en andere bedieningsapparatuur goed uit te leggen.

Prima!

Wij waren al langere tijd op zoek naar een recente Citroën C5 Aircross Hybride. Hiervoor de afgelopen maanden diverse dealers bezocht en verschillende exemplaren bekeken in diverse invoeringen. Zeer toevallig kwamen wij een zeer aparte kleur tegen (oranje metallic - Volcano Red officieel) bij Broekhuis Citroën/Peugeot te Ede. Na een afspraak voor een proefrit die vlekkeloos verliep, gelijk maar besloten de auto te kopen. Ontvangst was erg prettig, afspraken verliepen volgens planning, van begin tot einde (aankoop) ging alles van een leien dakje. Ook het ophalen van de auto was een feestje en ging gepaard met een kleine ceremonie, erg leuk! De "junior" verkoper was ook buitengewoon prettig in de omgang. Mocht er weer een Citroën volgen na deze, gaan wij nu eerst te rade bij deze garage. Ondertussen ook maar besloten onze andere Citroëns hier in onderhoud te geven.

Aflevering kan beter.

Aflevering Citroën had beter gekund, was bij aflevering nog niet klaar, en moest nog afgewerkt (lak bijtippen) worden. Ook lach er nog een ligblikje in en waren de roosters bij de achter passagiers nog niet schoon, zelfs smerig te noemen, het leek wel schimmel. Ook ontbreekt de afdekplaat van de koelbox. Wat er nog meer ontbreekt, dat zal de toekomst leren? Het is nu nog te vroeg om een algehele oordeel te kunnen geven.

Prima garage, goede service

Voor de eerste keer de auto gebracht voor beurt en APK. Vooraf werd handelwijze en aanpak toegelicht en een onduidelijkheid over een afspraak met de vorige (ook Broekhuizen) vestiging werd netjes uitgezocht. Bij ophalen bleek de auto ook nog eens gewassen.

Uistekend

Service gezicht, behulpzaam en kwaliteit

Gespreken met Philippe waren goed en deskundig. Aflevering van de Auto was prima. Al met al tevreden. puntje wil ik wel benoemen. De Peugeot is op 29 augustus geleverd een week later krijg ik onderstaande mail van Broekhuis, dat best zuur! Extra voordeel bij aankoop van een Broekhuis occasion

Geweldig!

Leuk bedrijf, netjes, aandacht voor de klant en goede service. Voor ons een nieuw adres voor onderhoud van onze auto

Perfecte service

Top verkopers en vaak mensen in de werkplaats. Altijd goed geholpen en aanrader voor iedereen

Prima geholpen. Communicatie kon iets beter.

Prima geholpen. Helaas werkte de site van de RDW niet. Hierdoor moest ik nog een keer terugkomen om de auto af te melden voor de APK. Daar kan natuurlijk niemand iets aan doen. Alleen de communicatie hierover had beter gekund. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Geweldig !

Auto werd opgehaald omdat wij ons vergist hadden in de datum . Het onderhoud werd besproken en de volgende dag werd de auto weer terug gebracht. Dit is echt een fantastische service.

Uitstekende service, zeer vriendelijk en bekwaam personeel

De afspraak voor een onderhoudsbeurt voor mijn Citroën C5 was snel gemaakt. Op mijn verzoek werd de beurt gelijk uitgevoerd en kon ik er op wachten. Prima koffie. Vóór extra handelingen werden uitgevoerd werd mijn toestemming gevraagd. Auto werd gewassen en van binnen schoongemaakt voordat het werd afgeleverd. Zeer tevreden.

Prima overleg en afhandeling

Goed vooraf overleg over kosten en noodzakelijkheid.

reparatie duurde langer dan verwacht

Het begon al met de uitnodiging die ik van Broekhuis centraal kreeg. Zomercheck. Kreeg een keuze voor werkplaats afspraak, maar daar stond geen zomercheck in om aan te kruisen. Gebeld met de garage, dan moest ik toch gewoon "seizoenscheck" onder overige schrijven. Begrip voor dat ik dat onhandige communicatie vond, werd afgedaan als, dat wordt door Broekhuis centraal gedaan en daar hebben wij geen invloed op. En daar kon ik het mee doen. Was ongelukkig over deze manier van afhandelen, en triest als Broekhuis centraal dus nooit de feedback krijgen dat ze de klantreis op deze manier wel een reis vol hobbels maken. Uiteindelijk een afspraak gemaakt, aangegeven dat het rubber van de rechter achter portier stuk was. Geen probleem, men keek wel wat er stuk was en men kon gedurende dag nieuwe onderdelen bestellen. Werd dezelfde dag geleverd. Ook gebeld over een defecte parkeerhulp. Zou men ook naar kijken. De beurt is uitgevoerd, censor van de parkeerhulp is vervangen, maar helaas was er geen spuitbusje met de kleur blauw, dus die is nog steeds wit. Ook een deurrubber was niet aanwezig. Zou wel vier dagen duren. Nu 5 degen later nog niets gehoord. Zal zelf even bellen. Misschien kan het er nog in worden gezet voor vakantie... Onder de streep, is er ruimte voor verbetering.

Dankjewel Erik van Dijk, voor de geweldige service! In 1 woord TOP!

Vanmorgen mijn auto laten checken bij Broekhuis garage. De monteur, Erik van Dijk, nam volop de tijd om te achterhalen waar het euvel zat, terwijl hij heel erg druk was. Daarnaast checkte hij gelijk even de bandenspanning en heeft hij de olie ververst als extra service. Ik kom al jaren bij Broekhuis garage en ben zeer te spreken over hun expertise! Ik zal ze zeker aanbevelen!!

Mooie auto, perfecte service

De auto stond in de volle spots in de showroom en ik was direct verliefd. Mede omdat de kleur en gereden kilometers, mij aanstond en het eveneens een sportieve uitvoering was. Bij het ophalen van de auto stond deze a.h.w. verpakt als cadeau wat verrassend overkwam. De aflevering was perfect, leuk en vriendelijk. En de op- en aanmerkingen werden moeiteloos beantwoord en of opgelost. Ik hoop met deze auto nog veel rijplezier te mogen ontvangen. Dank u wel Broekhuis voor de goede begeleiding en aflevering. Weer een tevreden klant.

Zeer net en goed geholpen

We werden zeer net ontvangen en konden rustig rond kijken Kregen netjes een kopje koffie en werden zeer goed en vriendelijk geholpen

Nette en snelle service

Zeer behulpzamen verkoper, alleen jammer dat niet alle puntjes waren hersteld voor aankoop voertuig. Wordt alsnog snel afgehandeld!

Ontvangst, uitleg en proefrit prima verzorgd!

Goed gevoel bij de aanschaf van de auto zoals boven omschreven. Wat wij echter zwaar vonden tegenvallen is dat wanneer je zo’n grote aanschaf doet er niets geregeld kan worden qua korting. Om precies te zijn NUL euro. Daar waar andere garages wel korting geven. Een reden om naar een andere garage te gaan Was een grote teleurstelling, let wel we hadden niets in te leveren, dus die zorg had Peugeot niet HEEL JAMMER!!!!!!

Vriendelijk

Fijne ontvangst, vriendelijk personeel en goed geholpen.

Ik ben altijd naar tevredenheid behandeld. TOP

Hele fijne garage, je wordt goed behandeld door het personeel.

Perfect geholpen. Zeer kundig en vooral vriendelijk

De storing is prima verholpen en ook de afhandeling is zeer klantvriendelijk

Vriendelijk behandelt

Goed en netjes behandeld bij het kopen van de auto Helaas de auto niet uitgezogen bij aflevering Voor de rest alles netjes

Keesomstraat 20

6716 AB Ede