op een zeer goede manier onderhoud gepleegd met goed overleg

zie boven

Meesterschap is vakmanschap!

Wij kunnen met een gerust gevoel de auto uit handen geven als er gesleuteld moet worden. Meesterschap is VAKMANSCHAP bij Broekhuis.

Netjes geholpen

Prima garage

Boven verwachting snel geholpen

Mijn auto was half juli gestrand in Italie. Men heeft wekenlang geprobeerd om deze in Italie te laten repareren. Men kon geen reparateur vinden. Uiteindelijk is mijn auto ruim 6 weken later gerepatrieerd naar Nederland. Ik was al bij Broekhuis langsgeweest om dit aan te kondigen maar de komst was onvoorspelbaar. Men vertelde dat de planning erg vol was. Binnen een week na aankomst bij Broekhuis was de grote reparatie, een beurt en de APK uitgevoerd. Veel veel veel sneller dan mijn verwachting was. Een mooie afsluiting van dit hoofdstuk.

Snelle, professionele hulp

Twee dagen voor vertrek naar het buitenland is onze auto nog helemaal nagekeken en hersteld waar dat nodig was. Top!

Tevreden

Erg tevreden over de communicatie, service en onderhoud van mijn auto.

Prima aandacht voor de klant - ik (wij) dus!

Het kopen van een auto voelde als een klein feestje. Vriendelijk geholpen en het was zelfs een beetje gezellig. Raar om te zeggen eigenlijk, maar zo voelde het wel degelijk. Ondanks dat we niet in de buurt van Ede wonen, zal ik bij een volgende aankoop van een auto weer 's op de website kijken. Maar dat zal hopelijk nog wel even duren... ;-)

duidelijk informerend en mooi op tijd, vervangende auto mee

Duidelijk. Prijs service beurt vooraf.

Mijn eerste ervaring met Broekhuis was excellent! Duim en een pluim!

Dit was de eerste keer dat de auto de jaarbeurt kreeg bij Broekhuis na overname van de garage van Buurman Versteeg. Ik kan alleen maar vol lof over hen zijn. De uitleg was prima. Men hield zich aan de afspraken. Bovendien kreeg ik de auto netjes schoon terug! Ik ben over hun werkwijze en de omgang met klanten meer dan tevreden ! ! Nogmaals een duim en een pluim!

Goed geholpen

Nemen de tijd

Zowel de verkoop als aankoop op een fijne manier geregeld.

+ Geen agressieve van verkoper. Rustig rond kunnen kijken. Nemen de tijd voor je onder het genot van een kopje koffie.

Servicegericht

Prima geholpen met de aanschaf van een andere auto, duidelijkheid en geen poes pas eromheen, ook de afhandeling lekker vlot en duidelijk.

Geweldig geholpen door Philippe

De verkoper was erg behulpzaam, wist veel te vertellen over de auto. En heeft alles behoorlijk snel in orde gemaakt.

Betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Onlangs hier een Peugeot occasion gekocht. Auto werd netjes afgeleverd inclusief nieuwe banden en een halve tank benzine. Alles volgens afspraak. Goeie prijs voor inruil auto gekregen. Top bedrijf !

Gewoon goed geholpen!

Geen flauwekul, gewoon goed en correct.

netjes en correct geholpen

netjes en correct alles afgehandeld

Goede afwerking en afhandeling

Zie boven

Fijne duidelijke service.

Als de auto bekeken is wordt er gebeld met de bevindingen. Fijn overleg gehad.

Niet tevreden

Na meer dan 40 jaar ‘klant’ Thuisgekomen een melding over ‘bandenspanning en resetten’ Hoezo! Dit is niet qua service wat ik gewend ben. Niet onze job, wij moeten vanuit Arnhem terug….. Beetje mierenneuken… extra tijd … benzine kosten ??? Vriendelijke dame.. we kunnen een afspraak maken… natuurlijk… duh!!! Moet niet erger worden PS Broekhuis heeft hierna excuses en extra service aangeboden Voordeel van de twijfel……

Op een prettige, deskundige, klantvriendelijke manier zijn we heel ed geholpen met onze peugeot 108!

We zijn goed geholpen en geïnformeerd over de auto's waar we interesse in hadden. Dit ging op een ontspannen, prettige manier, wat bij ons past! Proefrit in 2 verschillende auto's ging makkelijk en ontspannen. We kregen voldoende tijd om in de 2 auto's te rijden. We kregen de ruimte om er nog een nachtje over te slapen en de dag erna hebben we de koop ondertekend. Door de deskundige, betrouwbare en persoonlijke manier van ons helpen, hadden we een goed gevoel over 1 auto in het bijzonder. Zonder twijfel zijn we tot de aankoop overgegaan! Het ophalen van de auto was ook weer een bijzonder, mooi moment! We zijn nog steeds super blij met het advies en de mogelijkheid om de peugeot 108 te kopen!!

Fouten maken mag

Ik had een sleutel besteld bij Broekhuis. Daar is het een en ander bij mis gegaan. Toen ik dat meldde is daar uiterst zorgvuldig mee omgegaan. Ze hebben echt laten zien dat ze met de klant willen mee denken. Mocht u bij dit bedrijf tegen iets aanlopen? Melden, ze gaan er juist mee om. Fouten kan, de oplossing zegt hoe een bedrijf echt is.

uitstekend terug gekoppeld over de te verrichten werkzaamheden.

zie boven

Het was gewoon zo als het hoort !

Goede ontvangst en snelle afhandeling .

Afspraak maken goed geregeld. Daadwerkelijk onderhoud volgens afspraak

Alles verliep prima. Wel is get heen en weer gemail verwarrend in die zin dat t niet helder is wanneer de auto klaar is.

Keesomstraat 20

6716 AB Ede