helemaal goed

Prima te woord gestaan en geholpen

Onderhoud goed uitgevoerd, administratie minder.

Bij eerste afspraak wist niemand dat ik ingepland stond, dus weer naar huis en een nieuwe afspraak gemaakt, tweede afspraak ging wel goed.

prima service en vriendelijke benadering

onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd

Contact goed, Service en Rekening matig

Het contact met de receptie was prima, overleg over kosten en uitvoering prima. Wat ik heel gek vindt is de uitleg over vervangen van de aandrijfriem (waarbij er een actie vanuit Peugeot is) die alleen maar gebruik mag worden als hij kapot is. Dus bij preventief vervangen zijn de kosten voor de eindgebruiker. Dus dan maar wachten tot hij kapot gaat... En verder vindt ik het heel vreemd dat ik als particulier prijzen ex btw te horen krijgen, m.a.w. ik kreeg te horen factuur is € 330 en factuur komt binnen en dat blijkt dan zonder btw te zijn geweest. Heel vreemd dus over deze beide punten ben ik echt ontevreden en dit is voor het eerst sinds 15 jaar klant bij vd Werff. (tegenwoordig broekhuis dus eerste ervaring hiermee is zeer matig.

Keesomstraat 20

6716 AB Ede