Perfect!

Zeer klant vriendelijke verkoper is die Mathijs.

Teleurstellend

Ik heb elders mijn olie laten verversen. Twee weken later stond ik zonder olie, heb ik de olie bijgevuld en nog 20 minuten gereden voordat ik hem ergens heb moeten laten staan. Het rubberhuis was beschadigd, blijkbaar bij de oliewissel. Dit is later verholpen en de auto zou in orde zijn. Ik heb vervolgens Peugeot gevraagd als onafhankelijke partij een extra check te doen om te controleren of de motor geen schade heeft opgelopen aangezien ik zonder olie heb gereden. Zij wilden met een camera gaan kijken. Ik vroeg (op aanraden van een bevriende automonteur) specifiek om de olie te testen aangezien de camera niet bij de juiste plekken kan komen die beschadigd raken in zo'n geval. Ze hebben uiteindelijk maar allebei gedaan op mijn aandringen. De volgende dag zou hij klaar zijn. Ik moest vooral niet bellen en wachten op een Whatsapp-bericht. Niks gehoord. Ik bel na twee dagen en krijg te horen dat hij niet klaar is.Na een week bel ik opnieuw. Hij was allang klaar, ookal had ik niks gehoord. Ik heb hem opgehaald. Heb 30 minuten in de auto gereden en kreeg een foutmelding: "storing in motor. Laat het verhelpen.". Ik rook motorolie binnen in de auto en soms schokte de auto als ik het gas los liet. Het olielampje was oranje. Ik heb de auto weer aan de kant gezet en achtergelaten. Weer de garage die de oliewissel deed gebeld en laten verhelpen aangezien daar het probleem begon en ik niet nog een rekening van Peugeot wilde. Inmiddels rijdt de auto prima. Alleen heb ik voor niks Peugeot ingeschakeld en betaald. Ondanks hun controle was de auto niet in orde. Ik belde hun en heb hun op de hoogte gesteld. Ik moest maar een email sturen zodat ze opnieuw naar de auto kunnen kijken. Ik heb er over nagedacht en zie niet in hoe een tweede controle en weer een week zonder auto de situatie verbetert. Ik heb het opgegeven. Voor niks een rekening van Peugeot betaald.

Ik heb mijn keuze op een bepaalde peugeot 3008 gt laten vallen en daarop mijn inruil aangeboden! Waar ik snel een goed aanbod op kreeg, daarna ging het in een sneltrein vaart. Ik heb de auto thuis kunnen bekijken en een proefrit kunnen maken wat een geweldige service. Mijn keuze stond vast na de proefrit en heb de auto gekocht! Daarna heeft de auto nog complete controlebeurt gehad. Na 2 weken is de auto wederom bij ons thuis afgeleverd en hebben de inruil meegenomen. Kijk dat noem ik nou service aan huis! Echt helemaal top!

goed geholpen

ben door dhr K v Amenrongen goed geholpen,alles werd goed uit gelegd en ik kan indien nodig Dhe.v A altijd bellen als ik iets niet weet of hulp bij nodig heb.

Feestje

Sinds kort zijn in het bezit van een nieuwe Peugeot 2008 en onze “oude 2008” ingeruild bij Peugeot Veenendaal. Daarin geholpen door een zeer vriendelijke en klantgerichte adviseur. Zeker meedenkend met de klant. Ondanks dat de 2008 niet de duurste auto is om aan te schaffen kreeg ik al snel door dat elke klant als belangrijk wordt beschouwd. Dat is lang niet overal het geval!! Daar boven op werd er binnen een paar dagen al geïnformeerd of we nog tegen aan liepen. Dat is wat je noemt After Sales!! Vertrouwen. Dat is voor mij het sleutelwoord. Uiteraard van 2 kanten!!

Duidelijk welk onderhoud mijn auto kreeg.

Mijn auto heeft in een dag onderhoud gehad. Tevens bekend wat de kosten waren.

Zeer goede ervaring.

Zeer goed begeleidt door Kristo bij de koop van een nieuwe auto. Zeer fijne en open communicatie. Bij het ophalen van de auto werd er ruim de tijd genomen om uitleg te geven over de auto en bij vragen kan ik altijd contact opnemen. Na een week werd ik gebeld met de vraag hoe de auto bevalt; nou die bevalt heel goed! Dank je wel Peugeot Veenendaal, en met name Kristo, voor de hulp bij de koop van mijn nieuwe Peugeot 208!!

Kundig

Klant vriendelijk geholpen. Zeer deskundig advies gehad

Een heel goede garage, professioneel, betrouwbaar. Prettig personeel.

Heel fijne ervaring met deze garage zowel bij het kopen als onderhoud van onze Peugeot 208. Professioneel en kundig personeel, zowel in de garage als bij de balie.

Zeer vriendelijk en naar tevredenheid bediend!

Onlangs verhuisd naar Veenendaal en op zoek naar vervangend garage om mijn Peugeot te onderhouden. Had snel een afspraak nodig voor groot onderhoud en deze was snel gemaakt. Op de dag zelf zeer goed geholpen en ook de monteur was erg vriendelijk en kundig. Rapport was duidelijk en eventuele extra kosten goed overlegd. Dus vandaar de hoge waardering. Twee punten die ik wel mis vergeleken bij mijn vorige garage: - gratis leenauto (wordt nu thuisgebracht en eind van de dag weer opgehaald in eigen auto) - gratis wasbeurt (werd kennelijk vroeger nog wel gedaan in Broekhuis Veenendaal, maar sinds aantal jaren door de groei niet (meer) haalbaar) Hier wordt geen Peugeot kaart afgegeven, maar hun Broekhuis pas is een passend alternatief. Al met al, nogmaals, tevreden met mijn bezoek.

Uitstekende service en vakkundig personeel

Ondanks lange wachttijd, zeer goed en vakkundig geholpen en meegedacht.

Geweldig geholpen!

Alles conform de afspraken nagekomen en vriendelijk geholpen!!

Prima service en aflevering

Hele goede ervaring tijdens afleveringsatum een klein probleem een dag later werd de volgende dag prima opgelost. Kan iedereen aanbevelen

Heel blij met het snelle handelen

Rijden we onderweg van Doetinchem naar Utrecht. Begint de bus me daar toch een hoop rook te produceren! Gelijk bij Veenendaal dan maar de snelweg af en naar Broekhuis gereden. Ondanks de drukte wordt er direct vervangend vervoer geregeld, het onderdeel besteld en gaan ze met onze bus aan de slag. De volgende ochtend al worden we gebeld dat de bus gerepareerd klaar staat. Super fijn, super snel. Wat een service !

Een goede garage

Een goede verkoper met een goede babbel ik hoop dat ik er veel plezier mee heeft

Werkplaats Veenendaal peugot

Top sevice gehad met de apk en reparatie van mijn raam die niet meer werkte

Geweldige service en contacten!

We waren vanuit het noorden met de camper onderweg naar Italië, maar strandden al in Renswoude met een motormanagement-storing in het weekend. Maandags op goed geluk naar garage Broekhuis Fiat Veenendaal gereden. We werden vriendelijk, meelevend en meedenkend ontvangen en geholpen!! Dit voelt echt als een warm bad als je in de ellende zit. Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede hulp! Super performance van de hele garage!

Goed begeleid en vriendelijk

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben nog nooit teleurgesteld en altijd netjes behandeld

Heel fijn geholpen Denken echt mee echt aan te bevelen

Goed geholpen en niet te duur Vriendelijk personeel en klant vriendelijk

Samen met Matthijs een mooie deal gesloten.

Al bijna 16 jaar mijn Citroën C4 (van Broekhuis) en nu een C3 Air Cross gekocht. Na aflevering werd diezelfde dag door mijn dochter een C3 gekocht. Matthijs heeft ons beide keren op een uiterst plezierige wijze door het proces heengeloods en voor de ingeruilde auto's direct een goede en serieuze prijs geboden. En zo gingen wij met een voldaan gevoel de deur uit.

Zeer vriendelijk, bekwaam en oplossingsgericht

Zelden zo een vriendelijke, persoonsgerichte verkoper gezien. Het kopen van een auto wordt daardoor een extra feestje. Enige opstartproblemen, de airco deed het niet, werden direct aangepakt en opgelost. Alle vertrouwen dat mijn auto hier in goede onderhoudshanden is.

Goede afhandeling bij de aankoop en aflevering van onze nieuw auto

Zie boven

Klantvriendelijk en flexibel

Ik ben heel fijn geholpen. De receptie is vriendelijk en meedenkend, de monteurs leveren vakwerk.

Zeer tevreden over de dealer

Van afspraak maken, uitleg werkzaamheden, het brengen van de auto, op de hoogte gebracht worden van extra werkzaamheden tot ophalen is zeer goed en netjes geregeld! Ik ben erg tevreden en zal niet naar een andere dealer willen, ik voel me hier erg op m’n gemak.

Professioneel

Goed en snel geholpen