Professionele uitstraling

Goede ontvangst. Goede uitleg en prijsafspraak. Kon bij aankomst alleen auto nergens kwijt omdat straat en terrein volledig vol geparkeerd stond met handel. Goede wachtruimte. Ma werkzaamheden goede uitleg wat men had gedaan. Op deze lijst stonden ook zaken aangevinkt doe niet gedaan zijn. Zo staat er wassen en stofzuigen op en vullen ruitensproeier. Dit was niet gedaan.

Mijn auto heeft een grote beurt gehad en APK keuring De dienstverlening is prima.

Gewoon prima

Goede service,vriendelijk en bekwaam.

Is een adequate dienstverlening

Aan de behandeling door de verkoper valt niets op te merken en is zonder meer goed. De inruilprijs vond ik uiterst mager, ondanks het feit dat enige schades moeten worden gerepareerd aan mijn ingeruilde auto. Een bedrag van circa € 2800 werd door de ANWB geschat. Minus € 1000 reparatie zou dat rond de €1800 hebben moeten opleveren, in plaats van de geboden € 1650 Het uitlenen van een lader om niet is daarentegen een goede service.

Goede service,zorgvuldige reparatie.

Duidelijke communicatie, Zorgvuldige reparatie, Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijke medewerkers .

Prettig

Prettig contact, uitgebreid rapport naar aanleiding van onderhoudsbeurt, zodat je meegenomen wordt in waarnaar gekeken is.

Ouderwets goed zoals ik gewend ben.

met Kristo van Amerongen een prima ervaring

Kristo , ziet dat er mensen in de showroom lopen die een auto zoeken ,. Sommige mensen NIET . Dus goed gedaan van Kristo

Een betrouwbaar autobedrijf met goede service

Een auto gekocht bij Broekhuis in Veenendaal. Een vriendelijke verkoper heeft ons geholpen, goede communicatie en snelle aflevering van de auto, prima service!

Denken goed mee.

Fijne verkoper die goed meekijkt naar je wensen,en daar een gepaste oplossing voor heeft gevonden.

Stipt, keurig, klantvriendelijk en behulpzaam

Jaarlijkse beurt van mijn Peugeot 208 verliep vlot. Goeie communicatie en afhandeling. Alles volgens afspraak. Wilt u ook een Broekhuis vermelding als kentekenplaat omlijsting? Nee doe maar niet want die zit er al op.

alles op tijd gedaan

ondanks mijn verzoek om reserveband om daarvoor bestemde plaats te leggen, lag deze los in de achterbak. Onderhoudsbeurt gedaan zoals afgesproken.

goed en vriendelijk geholpen

Servicebeurt perfect uitgevoerd en een uitgebreid verslag van de servicebeurt van wat er allemaal is gecontroleerd.

Prima garage.

Prettig en duidelijk om van tevoren via e-mail je wensen kenbaar te maken t.bv. het onderhoud en de APK van de auto.

Netjes geholpen

Wordt naar je wensen geluisterd.

Duidelijke afspraken

Gevraagd of het contact via WhatsApp gevoerd kon worden. Dit kon geregeld worden en ik ben ook keurig op de hoogte gehouden van de onderzoek resultaten en het bijbehorende kosten plaatje. Na mijn akkoord voor de, mijns inziens, schappelijke en faire prijsopgave, kon ik zaterdag mijn auto weer ophalen. Top geregeld!

Geweldige after sales, uitstekende monteurs en een heel bij de klant betrokken team.

Heel klantgericht en men lost problemen met de auto uitstekend op met duidelijke kostenindicatie vooraf.

Geweldige prestatie geleverd.

Service beurt gehad en remmen achter vernieuwd. En snel klaar. Top service

prima, vakkundige verkoper

Perfecte aflevering

Ik ben vriendelijk en goed geholpen door Kristo bij het afleveren van mijn nieuwe 2008. Na een paar dagen heeft Kristo nog gebeld of alles goed ging en of de auto bevalt. Ik ben super tevreden.

Perfect.

Auto gebracht voor een beurt en navigatie update. Kon er op wachten en na de afgesproken wachttijd was de auto klaar en alles wat we hadden afgesproken was gedaan. Perfecte service.

Perfect behandeld

Goed en serieus voor mijn

Keurig

Heldere en duidelijke communicatie zeer tevreden

Mijn vragen werden duidelijk en helder beantwoord. Via de telefoon of app. Vooraf prijsopgave dus geen verrassing achteraf. Appje wanneer de auto klaar was. Zeer tevreden over de gang van zaken. Was de distributieriem dus daar merk je weinig van alleen voor je eigen gemoedsrust.

Professioneel en communicatie was heel fijn.

Ik moets mijn auto voor APK laten keuren. Dat heb ik gedaan bij Broekhuizen Veenendaal. Daar kon ik snel terecht en werd ik heel prettig geholpen. Er werd vooraf bespreken wat er moets vervangen of gerepareerd worden aan mij auto dat vond ik heel fijn. Ook werd er tijdens de APK beurt overleg met mij over eventuele reparaties.

Newtonstraat 12

3902 HP Veenendaal