Valt tegen

Afspraak voor vier nieuwe banden en nieuwe ruitenwissers: dit kwam naar voren tijdens beurt. Als ik even tijd had zou het in 20 minuten klaar zijn. ik had geen tijd, derhalve afspraak. geplande tijd : een a anderhalf uur , Hoe kan dat?? ben voor de afgesproken tijd aanwezig en wacht. Ik vraag na vijf kwartier hoe de stand van zaken is. nog een kwartiertje , na half uur opnieuw gevraagd, nog wat administratie. ik niet blij. Tevens moeilijk antwoord te krijgen of de auto inmiddels extra verzekerd moet worden, tegenstrijdige antwoorden. De jongeman achter de balie moet nog het een en ander leren. De dame die ook achter de balie zat liet hem bij het beantwoorden van mijn vragen maar spartelen. Ook kon er bij haar althans geen goede middag meer af.

Fijn geholpen door verkopen Pieter.

Prettig onderhandeld, waardoor we een fijne auto hebben aangeschaft. Helemaal blij mee! Bedankt Pieter!

Zo hoort een garage te zijn!

Hebben een 2e hands Peugeot 308 GT aangeschaft. Wij zijn hierbij geholpen door Matthijs, een hele fijne en kundige verkoper die niets opdringt en alle geduld heeft tijdens de verkoop. Ook na de handtekening is contact erg fijn gebleven. Kregen alle hulp. Zelfs nadat wij de auto hadden gehaald konden wij nog van alles vragen en op de vragen kregen wij snel een bevredigend antwoord. Auto zag er als nieuw uit toen wij hem gingen halen.

Alles goed geregeld

geweest voor de APK. Keurig op de hoogte gehouden tijdens de keuring wat er eventueel vervangen diende te worden. Wat ik ook fijn vond alle foto's van de keuring. Kortom alles prima geregeld

Klanttevredenheid belangrijk

Al jarenlang zeer tevreden klant. Duidelijke communicatie, prijs/kwaliteit onderhoud prima!

Topbedrijf

Heel erg goed geholpen bij het kopen van een auto!

Ik wordt altijd keurig netjes te woord gestaan.

Keurig geholpen!

Keurig geholpen en hebben verstand van zaken.

Alles goed

te vrede

ik ben te vrede over hoe ik behandeld ben er goed uitleg gegeven over de beurt en de kosten

Hele prettige ervaring

Heel erg fijne verkoper die ons goed adviceerde.

voortreffelijk

Ook deze keer zijn we geweldig geholpen en is onze auto in de afgesproken tijd na gekeken

Goed, snel vriendelijk en denken mee.

Afspraak was snel gemaakt, vriendelijk ontvangen en alles conform afspraak gedaan. Alternatieven aangeboden en er is meegedacht. Goede ervaring!

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Als goed

Zeer goede service en onderhoud aan mijn auto .

Alles is te overleggen met de balie , je kan blijven wachten tijden keuren/onderhoud van je auto . Er is gratis koffie/thee , en als er wat gedaan moet worden aan je auto wordt dat ter plekke overlegd met je .

Mooie showroom. Vooral een zeer.vriendelijke en meedenkende verkoper en heel amicaal in de omgang.

Goed geholpen en snelle service.

Ik had een fijne verkoper, die goed met me mee dacht. Er was ruimte voor onderhandeling. Ook een goeie uitleg voor mijn vragen. Alom een goede ervaring.

Vriendelijk personeel goed geholpen

Complimenten voor de perfecte reparatie!

Ik had onlangs een aanrijding. Ik werd aangereden. Gelukkig was niemand gewond, wel geschrokken. Mijn auto was een ravage. Fikse schade links en rechts. Vreselijk!

Goed op 1 ding na zie review

Alles ging goed alleen dit,de vorige beurt heb ik bij een garage laten doen zonder dealerschap is alles perfect gegaan,de keer daarvoor bij de dealer buurman/versteeg toen hadden ze geen nieuw rubber om de aftap bout gezet thuis olievlek op de inrit weer terug naar de garage. Nu bij jullie precies hetzelfde weer geen nieuw rubber erom gedaan weer 2 olievlekken op de inrit en weer terug naar de garage. Dus tip bij elke beurt verplicht een nieuw rubber laten zetten

Goede service. Fijne mensen.

Zeer tevreden over de auto en snel geleverd

Goed contact met de verkoper. De nieuwe auto was al op voorraad waardoor we snel konden rijden maar alsnog zijn we goed op de hoogte gehouden. Wij zijn erg blij met onze nieuwe Peugeot!

Goede service en oplossings gericht bij Broekhuis peugeot/citroen Veenendaal.

Na fijne gesprekken met verkoper Matthijs, konden we onze nieuwe auto ophalen. Helaas tijdens het afhandelen van de administratie kwamen we er achter dat de APK niet was afgemeld en dat we de auto niet mee kregen. Maar meteen stond er een andere auto klaar en worden de auto's bij ons thuis omgeruild. Erg goed opgelost bij Broekhuis peugeot/citroen Veenendaal. Dank voor de goede service.

Fantastisch

Zeer fijn behandeld, heel prettig. En deskundige monteurs Alles op de aangegeven tijd klaar

Top service, erg vriendelijk geholpen.

Newtonstraat 12

3902 HP Veenendaal