De mensen staan altijd voor je klaar en maken altijd tijd voor je. Een leuk gemoedelijk bedrijf.
Bedankt Menno, voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn erg blij met uw complimenteuze beoordeling. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Vriendelijk en vakkundig
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Uitstekende service. Leenfiets geregeld. Nog even langs de verkoopafdeling gelopen. Werd zoals altijd vriendelijk en zeer kundig te woord gestaan!
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld. We zien u graag de volgende keer in onze vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Met klant meegedacht om kosten redelijk te houden bij goede veiligheid
Wij bedanken u voor uw review en beoordeling. We zijn blij om te zien dat u onze service als zeer goed heeft ervaren. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Kwam voor APK keuring. Kon wachten. Snelle en goede service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat wij u snel weer op weg konden helpen en u onze service goed heeft ervaren. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Al heel veel jaren klant bij (de voorganger van) Broekhuis Wageningen. En niet voor niets! Prima service van de werkplaats en erg goede ervaringen bij de aanschaf van de zoveelste nieuwe Peugeot. Kristo van Amerongen denkt met je mee, geeft goede adviezen en kwam ook deze keer weer met een bijzonder faire deal. Broekhuis Wageningen verstaat nog de kunst om klanten keer op keer terug te laten komen.
Bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie review! Wij staan graag voor u klaar dus op naar de volgende jaren waarin wij u graag blijven voorzien van onze service. Graag tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
De auto gebracht voor alleen welkomstcheck en keuring. Ik zou anderhalf uur moeten wachten maar de auto werd onverwachts afgekeurd omdat de remblokjes vervangen moesten. De remblokjes moesten worden besteld en zouden ergens in de middag pas ergens komen. Ze hadden geen leenauto en ook niemand die me thuis kon brengen. Ik had nog wel 10 dagen keuring maar ik mocht volgens de dame niet meer met de auto rijden. De volgende dag de auto opgehaald, op keuringsbewijs stond niet dat auto pas goedgekeurd was na reparatie. Voelde niet fijn, geen bedrijf in waar ik van op aan kan.
Ondanks dat ze onderdeel van de groe Broekhuis zijn blijft dit een garage waar je fijn geholpen wordt. En dan ook nog tegen een prijs die goed en eerlijk voelt.
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! Wat fijn dat u altijd goed geholpen wordt. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag weer voor u klaar staan. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Volgens afspraak Peugeot 3008 afgeleverd voor periodiek onderhoud. Leenfiets volgens afspraak. Bij de vestiging Wageningen altijd vriendelijk en servicegericht. Onderhoud prima uitgevoerd.
Ik begrijp wel, dat als er veel vraag is en (te) weinig monteurs het weken kan duren voordat de gevraagde onderhoudsbeurt kan wordn uitgevoerd, maar je zou toch binnen een paar weken geholpen moeten kunnen worden.
Bedankt Wim, voor uw bezoek en het achterlaten van uw beoordeling. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Wanneer u ons nodig heeft dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Klantvriendelijk, duidelijk in communicatie en transparant, Auto zorgvuldig overgedragen en afgeleverd.
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
MIjn auto voor een beurt weggebacht, van te voren was het duidelijk wat de kosten zouden zijn. Werd gebeld, waren nog wat kleine dingen die extra gedaan moesten worden. Werd allemaal keurig overlegd. TOen ik de auto kwam halen was de auto keurig gewassen!
Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
geen verdere medeling dan bovenstaand is noodzakelijk
Beste Jan, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Fijne garage word altijd goed geholpen
Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Een afspraak is zo gemaakt en mocht je die willen verzetten dan wordt er vriendelijk meegedacht over een bruikbaar alternatief. De financiële consequenties worden van tevoren meegedeeld inclusief de redenen van een eventuele afwijking van het normale patroon. De beurt was binnen de gestelde tijd perfect uitgevoerd.
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te zien dat u naar tevredenheid bent geholpen! Graag tot de volgende keer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Fijne garage. Goede service. Zeer tevreden!
Beste Rik, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Zie boven. Ik ben al heel lang klant en heb ook al jaren veel vertrouwen in de gastheren van de werkplaats
Bedankt Frits, voor uw mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
bij afgifte van de auto 's ochtends om 8:30 bleek de opdracht onvolledig op papier te staan. Naast een gratis check van de distributieriem (terugroepactie van Citroën) moest er ook een beurt uitgevoerd worden, maar dat was niet genoteerd. Ik zou gebeld worden als de auto klaar was, maar dat gebeurde niet. Toen ik op het einde van de middag zelf maar belde bleek de auto al uren klaar te staan. Een schriftelijk bewijs van het checken van de distributieriem (toch belangrijk bij garantiekwesties) kreeg ik pas na erom te vragen. De auto was wel schoongemaakt en gewassen, zij het wat oppervlakkig. Ik neem aan dat de beurt goed en compleet is uitgevoerd, maar op de nota staan helemaal geen details over wat er precies gedaan is.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Naar aanleiding van jou review hebben we contact opgenomen om dit te bespreken. We zien je graag weer in onze vestiging. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
APK keuring laten doen, hebben ze binnen het standaard bedrag nog een mistlamp op de juiste hoogte afgesteld, prima hoor!
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Jouw feedback is heel waardevol voor ons! Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Wordt netjes geholpen geen nummer maar een klant. Geen onnodige reparaties altijd correct en vriendelijk.
Bedankt Jaap, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Uit de folder: “Wij kunnen u recht in de ogen kijken”? Een auto van €40.000 kopen en afleveren met winterbanden. Reactie hierop van de verkoopster: met deze banden hebben wij de auto binnengekregen en ik kan de banden niet omwisselen. Verborgen gebrek? Op basis van deze beoordeling binnen een paar dagen uitgenodigd voor een goed gesprek, waarbij een acceptabel aanbod werd gedaan om het probleem later dit jaar op te lossen. Alle vertrouwen gekregen dat het goed opgelost gaat worden.
Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest. Inmiddels hebben we contact met je opgenomen. We zien je graag op de afgesproken datum bij ons op de vestiging. Tot dan. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Originele beoordeling
Men komt altijd de afspraak na. Leveren goede kwaliteit en altijd tijd voor de klant.
Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid voor je is verlopen! Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer graag voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Het contact met de medewerkers is persoonlijk en heel vriendelijk en de auto wordt op een zeer deskundige manier onderhouden.
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Bij de aankoop van een nieuwe auto lette de verkoper niet alleen op het belang van de garage, maar ook op die van de klant. Dat gaf een goed gevoel. Door zijn ervaring gaf hij tips, waar je als klant niet zo snel aan gedacht zou hebben. Het goede contact met de verkoper loonde. Ook de aflevering was tot in de puntjes verzorgd.
Beste Arjan, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Het is echt welkom. Een fijne receptie en nog tijd voor een praatje. Waar maak je dat nog mee. Echt een aanrader.
Beste Frans, Bedankt voor deze mooie review! Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Ritzema Bosweg 58
6703 GZ Wageningen