Verkoopster van Maanen heeft ons goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe occasion. Ze is professioneel, heeft duidelijk verstand van zaken en is goed ingelezen over onze auto. Leuk om tijdens de onderhandelingen en op de proefrit-dag iets meer uit het leven van Nicoline te horen. Wellicht is dat smaakgevoelig en verschilt dat per klant, maar wij vonden het wel leuk.
Beste Bastiaan, Bedankt voor je complimenteuze beoordeling voor onze collega Nicoline. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Zoals ik het al 53 jaar ervaren heb met deze garage. Ik kan geen klachten opnoemen. Altijd het probleem goed oplossen. Vervoer naar huis wordt geregeld in de vorm van een auto of fiets.
Beste Clasien, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je altijd zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Blijf vooral zo doorgaan!!!
Bedankt Gerrie, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Ik heb bij Peugeot Broekhuis Wageningen een jong gebruikte 5008 GT Line gekocht. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen zowel met de auto als met de dealer. Goede service, vriendelijk personeel, een goed inruilvoorstel en gewoon een hele fijne betrouwbare sfeer. Ik ben er van overtuigd veel plezier te hebben van mijn 5008 en mocht er iets zijn geloof ik echt dat ze het altijd zo goed mogelijk willen oplossen.
Bedankt Nick, voor deze mooie woorden! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Wageningen
We voelden ons direct op ons gemak, legden uit waarvoor we kwamen en werden deskundig geïnformeerd. Gesprek verliep uiterst plezierig. De gesloten deal voelde goed. Er werd ook wat extra gedaan. Kortom prima en aan te bevelen.
Hartelijk dank voor jullie bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is gelopen. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Als ik de auto breng voor een onderhoudsbeurd dan wordt hij nog gewassen ook . Prima service
Hi Theo, Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
X
Bedankt voor je mooie 10. Dit waarderen wij enorm. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Je word met zorg behandeld en ze nemen alle tijd voor je.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Nadat mijn vorige auto afgekeurd werd, werd er netjes gebeld waarop de auto werd afgekeurd. Er werd gekeken naar een andere auto, dat werd een citroen c1. Netjes geholpen door de mensen van de werkplaats en door Kristo. Inmiddels rij ik vijf dagen in mijn nieuwe auto, en ben er super blij mee.
Beste Diana, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst in je mooie Citroen. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Werd vriendelijk te woord gestaan en tijdig telefoontje om auto weer op te halen.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Het is een bedrijf waar ik steeds weer terug kom voor een andere auto. De senior verkoopadviseur is zeer betrokken bij zijn klanten en geeft altijd heel gerichte en zeer deskundige adviezen. Inmiddels heb ik een heel goede band opgebouwd met dit bedrijf. Ook de onderhoudstak doet zijn werk uitstekend. Daarom een dikke 10 voor dit bedrijf!
Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar! Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Vriendelijke bejegening. Goede uitleg. Komen afspraken na. Auto na servicebeurt en APK zelfs gestofzuigd.
Bedankt Diana, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Werd keurig gebeld over de kosten van een kleine reparatie, los van de reeds gedane offerte van de onderhoudsbeurt.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Al 10 jaar klant en altijd uiterst tevreden geweest. Ook de laatste grote beurt keurig afgewerkt. 1 tip voor de apk monteur, irritant dat de veiligheidsgordels voor de passagiers nog in de sluiting zitten.
Dank je wel voor het delen van je jarenlange positieve ervaring. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Op naar de volgende mooie jaren. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Positief over de totale afhandeling van deze service beurt Geen op of aanmerkingen
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Vanaf het eerste gesprek om een nieuwe Peugeot 2008 GT-line aan te schaffen tot aan de aflevering zijn wij super tevreden over alle gesprekken en tussentijdse contacten die er zijn geweest! Zullen zeker als klant blijven!
Bedankt Angrie, voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
na ca 12 jaar nog steeds goed, goede service, prettig personeel.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
We hadden een mooie Peugeot 108 op het oog, De volgende ochtend belde mijn man om te zeggen dat we geïnteresseerd waren. De afspraak was snel gemaakt en een paar dagen later reden we naar Wageningen vanuit Almere. Een proefrit gemaakt en ik was meteen verkocht! De deal werd gesloten en de auto werd gereed gemaakt gekeurd en gepoetst etc… Ook de verzekering geregeld via Broekhuis, helemaal top. Kortom een zeer tevreden klant, de auto rijdt super.
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met jullie aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Prettig personeel, vlotte service.
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Afspraken na de koop van de auto goed nagekomen. Vriendelijk personeel Snelle afspraak voor garantie reperatie.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! We zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer graag voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Top service. Kundig personeel en vriendelijke benadering
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Vriendelijk geholpen. En heel fijn dat de auto gewassen was. Wel jammer dat de apk niet meer bij een beurt in zit. Maar verder top!
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Wij zijn weer ouderwets goed geholpen door Kristo bij wie wij al ca 30 jaar klant zijn. Prettige samenwerking.
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door Kristo. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Onze nieuwe peugot 407 afgeleverd zoals besproken goede uitleg gegeven zeer klant vriendelijk personeel we hadden de volle aandacht en verkoper was ook erg enthousiast prachtige auto en rijdt super bedankt allemaal
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
alles volgens afspraak
Bedankt Ed, voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij om te zien dat alles volgens afspraak is verlopen. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Peugeot Wageningen
Ritzema Bosweg 58
6703 GZ Wageningen