Altijd een prima behandeling door zowel de mondhygiëniste als ook de tandarts.
Boven en onder All on 4 is een top product, het was een rib uit mijn lijf, ik heb een extra hypotheek op ons huis moeten nemen, Daniel is inmiddels een professional en heeft mijn vertrouwen gekregen en dat zeker niet beschaamd. Ik zou het zo weer doen.
Het heeft geen zin om mensen voor te houden dat deze test slechts 30 seconden van hun tijd inneemt. Waarom niet gewoon vertellen wat wáár en realistisch is?
Vriendelijk en deskundig. Overleg betreffende de behandeling altijd mogelijk.
Klantvriendelijk, kundig en geruststellend!
vriendelijk - positief en vakkundig geholpen.
Goed geregeld
negatief niet over de kwaliteit maar over de prijzen een paar maande terug zei de tandarts dat ik een flapoperatie moest laten doen na eerst een foto enz kosten 125 euro twee maanden later bij een andere dokter ( beide werkzaam bij vos) totale onzin zei deze dus geld kwijt maar gelukkig nog geen operatie van 350 euro laten doen
Beste patiënt, Wat jammer te horen dat dit uw ervaring is. Mochten wij hierin iets kunnen betekenen dan mag u persoonlijk contact met mij opnemen per mail [email protected] Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing en hoe we de beste zorg aan u kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager Vos centrum voor mondzorg
Altijd goed
Had een geweldige tandarts, helaas gestopt. Nieuwe tandarts stuk minder fijn....
Wordt duidelijk verteld wat er eventueel gedaan wordt en je wordt deskundig en vriendelijk geholpen.
Ik had naar mijn gevoel altijd een slecht beeld van tandartsen tot ik bij Vos terecht kwam. Dit had te maken met slechte ervaringen toen ik klein was, niet dat ik bang was, maar dat tandartsen gewoon slecht in hun werk waren. Bij Vos kwam ik terecht bij Ger (welke helaas vertrokken is) en dat ging tot de laatste afspraak helemaal top.
Deskundig, accuraat, vriendelijk en proper!
Fijne tandarts die je gerust stelt als je angst hebt. En zeer kundig te werk gaat.
ok
Zelfs toen ik binnenliep zinder afspraak, ben ik erg goed geholpen
ik ben 12 jaar niet bij de tandarts geweest uit mijn grote angst voor naalden . na veel pijn heb ik toch de stap gezet om op zoek tegaan naar een tandarts en via google kwam ik uit bij Vos centrum. ik werd vriendelijk ontvangen en gerustgesteld , mijn eerste afspraak was schoonmaken wat ook heel fijn was . vandaag 25-4-23 was ik bang voor de naalden ivm trekken 2 verstandkiezen. na kort gesprekje met Mattheo ben ik toch maar gaan liggen . ik heb zoals hij beloofde amper tot NIKS gemerkt van de spuitjes , ik heb hier een heel fijne ervaring opgelopen tov de vorige tandartsen die ik heb gehad . dikke 10 zowel de tandartsen als de balie medewerkers !!
Bij Ger en Isa alleen maar goede ervaringen gehad. Duidelijk en betrokken bij het hele gezin. Ga zo door
Vriendelijke en rustige medewerksters inclusief. De tandarts zelf dit geeft ons een vertrouwd gevoel.
We hebben met ons gezin met 2 kinderen altijd dezelfde tandarts; Matteo. Hij is geweldig voor kinderen, humoristisch, duidelijk, rustig en vriendelijk. Onze kinderen gaan daarom graag mee naar de tandarts en hebben plezier samen met Matteo.
Ik ga met minder angst naar de tandarts.
Al vele jaren ben ik klant bij deze tandarts en zeer te spreken over zijn kundige manier van werken.
Professionele kwaliteitsorganisatie met hoge klantvriendelijkheid
Kees Franken is al heel lang mijn tandarts waar ik uitermate tevreden mee ben . De assistentes zijn ook allemaal even deskundig en lief. Ze gaan allemaal voor het beste en mooiste resultaat . Patiënt staat centraal
Sint Maartenslaan 41
6001 CC Weert