Voor controles op afgesproken tijdstip ervaar ik een te lange wachttijd. Laatste keren 30 tot 45 minuten wachten voordat ik aan de beurt ben. Is de planning te krap ?
Ben zeer onder de indruk van alle tandartsen die bij hebben behandeld.
Vriendelijk en als ik pijn heb wordt daar gehoor aan gegeven.gewoon goed
Zeer klantvriendelijke, servicegerichte en kundige tandarts! Een vakman die mensen gerust stelt en kritisch is op zijn eigen diensten. Als patiënt krijg je alleen het allerbeste. Tandartsen als hij zijn schaars. Ga zo door, Matteo!
Ik heb altijd een grote angst voor een tandarts gehad( schooltandarts bezocht als klein kind) Bij Vos mondzorg is mijn tandarts vriendelijk, begrijpend en zegt wat ze gaat doen zodat het voor mij niet als een verrassing komt. Dus erg tevreden ,ik zou Vos mondzorg bij iedereen aanbevelen, Prachtige kamers proffesionele apparatuur, super goede mondhygiëniste,dus alle zorg onder een dak
Was toch een beetje zenuwachtig voor de ingreep 4 inplantaten maar super gegaan heel goede uitleg vriendelijk
Kort samengevat: - duidelijke uitleg - deskundig team (vooral Kees) - klantgericht
Altijd punctueel en vriendelijk en niet te vergeten profesioneel ..
Niks dan lof over Mondcentrum Vos. Goede voorlichting vooraf, daarna op afspraak volledig pijnloos het implantaat geplaatst door Daniel Vos en Matteo Cataldo.
Ik vind de mondhygiënist super
Tevreden
Ik zit nog midden in een traject van een plaatjes beugel en alles word goed en zorgvuldig uitgelegd, iedereen is vriendelijk en professioneel!
Prettige locatie, attent personeel
Alles wordt heel vriendelijk uit gelegd wat er gedaan wordt. Er wordt tijd voor je genomen en je wordt gerustgesteld Ik ben geholpen door tandarts Franken en mondhygiëniste Demeril-yilmaz. Zij zij echt allebei TOP
v
meegevallen
Fijne uitleg, ik voelde me op mijn gemak, fijne toelichting van de behandeling. Kortom, hele fijne en attente mondhygieniste.
Door veel schrik, goed gerust gesteld en een fijne behandeling ondergaan. Vriendelijk, en nemen de tijd voor je.
Verzorgd en professioneel. Een aandachtspunt is de wacht ruimte. Deze kan er plezieriger uitzien. Wat meer verschillende tijdschriften, een vers boeketje bloemen op een tafeltje, een waterzuil. Neutraal blijven in het bedrijf. Er lag nu een boekwerk van de BBB op tafel ter inzage...vond ik apart.
Voor de 3e keer in 4 jaar dat ik een afspraak maak voor mondhygiëniste en tandarts controle wordt ik kort vooraf afgebeld. De Tandarts werkt hier niet meer vanaf 1 April wordt mij de 28e maart medegedeeld. Daarom kan mijn afspraak van de 4e april niet doorgaan. Alsof mijnheer pas een week vooraf opgezegd heeft. Vorige keren was er een dubbele afspraak en had men verwacht dat hij na ziekte al terug was.
Beste Peter, Vervelend te horen dat jouw ervaringen met de praktijk zo zijn gelopen. Mocht we hierin iets kunnen betekenen wil ik je vragen contact op te nemen met de praktijk. Met vriendelijke groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager
Ger een tandarts die ik graag had gehouden
Duidelijk, vriendelijk en goed geholpen
Zeer deskundige zorg.
Sint Maartenslaan 41