Prettige vriendelijke praktijk, voldoet mijn ziens aan alle eisen waaraan een vakkundige praktijk aan hoort te voldoen. Tandartsen en collegae zijn zeer kundige vakmensen.
vriendelijk en prima behandeling
Onze ervaring is kort en bondig geformuleerd uitmuntend. De mondhygieniste geeft duidelijk aan wat er nodig is om de tanden in zo goed mogelijke staat te houden c.q. te krijgen. Zij verstaat het vak zeer wel Daarenboven is zij op intermenselijke vlak vriendelijk authentiek alsmede toegankelijk. De tandarts Mateo verdient alle complimenten. Diens vakmanschap is van superbe niveau. Niet eerder een dergelijk vakmanschap meegemaakt. Voorts qua intermenselijk contact, van de buitencategorie: uiterst toegankelijk, bijzonder vriendelijk, prettig en aangenaam. Kan niet beter: chapeau!
Gewoon top verzorgd.
Zeer positieve indruk. Deskundige zorg en zeer vriendelijk.
In het verleden afspraak daags ervoor verzet omdat de ZZP er er niet meer werkte, dat was gegarandeerd eerder bekend en had ook eerder gemeld kunnen worden.
Prettig, beleefd , en geïnteresseerd.
Goede ontvangst, duidelijke uitleg van nodige acties/behandeling in 1e gesprek, zetten verdoving erg goed, plaatsen implantaat ging goed. Weinig napijn.
Duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren en hoe het vervolgtraject er uit gaat zien
Kom hier al circa 8 jaar en staan je altijd keurig te woord en nemen de tijd voor je.
Behandeling is in goed overleg uitgevoerd.
- Als mensen mij vragen hoelang ik de beugel nog in moet en zelfs de orthodontist daar geen antwoord op weet. - Lang proces. - Geen stip aan de horizon. - Twee maanden geleden waren de elastieken niet op voorraad. - Ga nu in de molen bij een kaakchirurg in Heerlen. Met waarschijnlijk weer een betaling van het eigen risico, het is nu inmiddels Oktober. - Werd gebeld daar een afspraak te gaan maken, ik bel vervolgens daarnaartoe. "u heeft een verwijsbrief nodig" die was nog niet gestuurd, waardoor ik daar geen afspraak kon maken. Vervolgens weer als een idioot moeten terugbellen "ze hebben geen verwijsbrief, ik kan er geen afspraak maken". "oh die sturen we dan" echt sjonge jonge. - De vorige kaakchirurg waar een " goede samenwerkingsverband" mee was, heeft vergeten mijn geval naar de zorgverzekering te sturen, welgeteld een ruime twee maanden later, is het verstuurd. - Gevoelsmatig heeft de beugel er 1 jaar voor Jan Lul in gezeten. een keer vrij gevraagd van werk voor een afspraak die verkeerd was ingeboekt, ik kwam dus en kon weer gaan. - In het begin vaak afspraken moeten meer dan een maand later afspraken moeten verzetten want Dhr. Vos had of een bruiloft of was op wintersport. - tot vier keer toe is de spalk op mijn bovenste tanden afgebroken. Een stukje van mijn voortand is beschadigd om deze reden. Die spalk fatsoenlijk maken had meer te maken dat er geen ''zin" meer voor was. -na twee plus jaren de beugel er in te hebben voor een overbeet krijg Ik pas een curved draad erdoorheen op mijn ondertanden, die vond ik ook vrij bijzonder. - schoenmaker houd je bij je leest spat ervan af. - Na 2 -3 jaar dat ding met betreffende kosten, met helemaal het plan om een chirurgische ingreep te doen. Word er nu een dialoog opgestart om toch NIET de chirurgische ingreep te doen. Waar zijn we toch mee bezig. - Een beoordelingsformulier met maximaal aantal karakters. ik was nog niet klaar. Er is meer.
Beste Ricardo, Vervelend te horen dat je ondanks de goede communicatie jij dit toch zo ervaart. We doen er alles aan om de behandelingen vloeiend te laten verlopen en hebben ook veel overleg met de kaakchirurg om alles voor jou te herstellen. Mocht je dit anders ervaren dan zouden wij dit graag met jou bespreken zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. Graag horen wij van je. Mvg, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager
Ik ben blij dat jullie goede service gr riza
Zeer professionele, uitstekend opgeleide tandartsen (met name Daniel Vos en Matteo Cataldo) die state of the art apparatuur en methoden gebruiken. Zij kiezen nooit de goedkoopste of gemakkelijkse oplossingen maar leveren daardoor juist uiterst duurzame kwaliteit met de langste levensduur. Daarbij zijn beiden super vriendelijke zorgverleners die alles wat ze (willen gaan) doen uitstekend uitleggen en toelichten. Uitstekende mondhygienisten die snel en uitstekend werk afleveren. Super klantvriendelijke baliemedewerkers.
bij klachten wordt ik altijd snel en vakkundig geholpen
Mondhygiëniste Angela prima meid voel me zeker bij haar op mijn gemak alleen 107 euro voor kwartiertje vind ik drie x per jaar veel geld
Ik kom al jaren bij tandarts Vos. Vanaf het begin heeft Vos de modernste technieken gekoppeld aan deskundigheid. Waarbij uitgebreid de tijd voor de patiënt wordt genomen. Soms moet je dan even wachten. Tja.
Implantaat laten plaatsen, behandeling is goed verlopen, nu nog een tijdje wachten op de kroon maar dar komt nog.
Alles is goed maar was de prijs maar iets lager.
Goed en snel geholpen. Telefonisch moeilijk bereikbaar. Lange wachttijd. 2de in de wachtrij en moest 35 minuten wachten.
Prima zorg, tandarts, mondhygiëniste.
Ik moet helaas iedere afspraak lang wachten in de wachtkamer voordat ik naar de tandarts mag.
Beste patiënt, Wat jammer te horen dat dit uw ervaring is. Mochten wij hierin iets kunnen betekenen dan mag u persoonlijk contact met mij opnemen per mail [email protected] Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing en hoe we de beste zorg aan u kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager Vos centrum voor mondzorg
Altijd wordt je vriendelijk ontvangen, en wordt er ook een goede uitleg gegeven. Ook tijdens de behandeling wordt er gezegd wat er gaat gebeuren. Ben zeker tevreden
Door mijn jeugdtrauma heb ik veel te laat mijn tanden laten controleren. Hierdoor was er veel werk te doen. Gelukkig werd hiervoor begrip getoond en stapsgewijs aangegeven wat er moest gebeuren. Ze lieten de keuze bij mij over wanneer iets gebeuren, had ik pijn tijdens de procedure dan stopte ze en verdoofde waar nodig zodat de procedure rustig door kon gaan.
Sint Maartenslaan 41
6001 CC Weert