Ben snel, deskundig en op een prettige manier geholpen
Geen
Medewerkers die je vriendelijk en duidelijk te woord staan. Geen "chaotische bende", maar al bij binnenkomst merk je een rustige sfeer, waardoor jezelf ook (nog) rustiger wordt. Dit komt de behandelingen zeker ten goede.... Deskundig personeel, dat je nog verder op je gemak stelt, alvorens de behandeling te starten.
In gezamelijk overleg worden behandelingen uitgevoerd.
Attent, nemen de tijd, erg vriendelijk en goede uitleg!
geen opmerkingen
Tandarts neemt de tijd Goede expertise
Accuraat met afsprakentijd. Zeer professioneel behandeld. Heel persoonlijke benadering door de medewerkers.
Heel goede mensen, . Heel goed uitleg
Hier ben ik ontzettend goed geholpen met het zetten van een implantaat en tandarts Vos is daarna mijn vaste tandarts geworden. Er werd geluisterd en de tijd genomen voor mijn verhaal (ik was al bij verschillende behandelaars geweest) en er werd veel kennis en informatie gedeeld over de verschillende behandelingen zodat ik een bewuste keuze kon maken. Ik werd gerustgesteld (ook tijdens de behandeling) waardoor ik met vertrouwen het proces inging. Het is 100% meegevallen. Inmiddels is tandarts Vos mijn vaste tandarts. Er worden geen onnodige en vaak agressieve schoonmaken gedaan (mijn ervaring bij andere behandelaars) en er wordt altijd de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Ik ga voor het eerst met ontspanning naar de tandarts!
Een groot praktijk. Waar je bij een groot praktijk vaak het gevoel hebt dat iedereen door elkaar heen werkt. En geen persoonlijke hulp krijgt, is dat hier zeker niet van toepassing. En als iemand die toch wel beetje "bang" is om na de tand arts te gaan, is het dat hier niet van toepassing. De ruime indeling van de hele praktijk is op een prachtige praktische manier ingedeeld.
Mijn kroon voor de derde keer terug geplaatst en de derde keer terug plaatsen is nog duurder dan tweede keer terug plaatsen. Vond tweede keer terug plaatsen al belachelijk dat ik daar voor moest betalen en derde keer terug plaatsen heb ik nog niet betaald omdat ik nog terug koppeling zou krijgen waarom ik weer moet betalen en zo belachelijk veel. Als ik kosten bij elkaar tel kost me de kroon over de duizend euro belachelijk veel dus.
Beste Helma, Vervelend te horen dat jouw ervaringen met de praktijk zo zijn gelopen. Mocht we hierin iets kunnen betekenen wil ik je vragen contact op te nemen met de praktijk. Met vriendelijke groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager
Al jaren mijn adres voor mijn gebit. betreft vraag: Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? laatste behandeling was met S. Hendriks & L. Yzermans Maar deze staan niet in de lijst! Hoe zo niet?
Ik had slechte ervaring met een tand technieker die van Moezel kwam Die kreeg ik door afwezig van die gene die mij zou helpen ik ben toen weggelopen. een week later geholpen door de persoon die ik zou krijgen het noodgebit zit als gegoten mag ik de Damen in kwestie bedanken. De implantaten zitten tot nu goed en genezen volgens mij goed de behandeling was heftig maar ik denk dat alles goed komt de tandarts Die mij geholpen heeft niets als lof keurige behandeling nu nog vier maanden genezen dat komt wel goed.
Ik wordt goed geholpen en men is vriendelijk. Blij de keuze gemaakt te hebben naar deze tandarts over te gaan. De wachtruimte mag van mij wel een heel stuk minder hol klinken want hier ervaar ik hinder van in mijn hoofd.
Na zelf onderzoek gedaan te hebben waar ik het beste terecht kon voor een all-on-4 behandeling, uitgekomen bij Vos. Heldere uitleg over de procedure en behandelingen. Daarbij is er heel zorgvuldig gekeken naar het eindresultaat en ik ben er erg blij mee. De afspraken liepen regelmatig uit, waardoor je later aan de beurt was, maar "Ieder nadeel heb zijn voordeel", want er wordt alle tijd genomen om er voor te zorgen dat alles goed gaat en ook duidelijk is. Na de plaatsing van de implantaten ook nog gebeld om te vragen of alles goed ging, wat gelukkig het geval was.
Vriendelijke ontvangst en professionele apparatuur en zeer vakkundig personeel dit is de best mondzorg centrum in de regio .
Al 25 jaar een tevreden client bij Kees Franken. Hij is duidelijk, kundig en heeft geduld. Zijn assistentes zijn allemaal kundig, behulpzaam, vriendelijk en begaan met deze angsthaas....
Herstellen van een beschadiging van een kies.
They didn't treat my caries like I asked. I don't understand what they did to me. and I was given the next appointment to install fillings, but why do I need them if I didn’t ask for it, I don’t know.
Beste, Vervelend te horen dat jouw ervaringen met de praktijk zo zijn gelopen. Mocht we hierin iets kunnen betekenen wil ik je vragen contact op te nemen met de praktijk. Met vriendelijke groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager
Ik mis de wifi bij jullie voor de gasten die mis ik wel gr riza
Altijd volgens afspraak en correct en zorgvuldig uitgevoerd.
Men stond open voor kritiek en heeft daar zeer deskundig op gehandeld. Ik ben uiterst bekwaam behandeld.
Ik ben al heel lang klant. Vanaf het begin. In de loop der jaren verschillende tandartsen gehad. Allemaal echte vakmensen. Goede adviezen en nog nooit is er iets misgegaan.
Sint Maartenslaan 41
6001 CC Weert