Zeer deskundig personeel
Duidelijke uitleg over wat gaat gebeuren. Snelle afhandeling.
Duidelijk afspraken en korte wachttijden (wachtkamer)
Vakkundige tandartsen die meedenken en goed helpen. Wel druk, maar bij acute klachten altijd plek om snel te kunnen komen. Door de open structuur van de behandel kamers wel veel geluiden van alle kanten wat wel eens erg onrustig is. Fijn is de combinatie afspraak die er gemaakt kan worden met de mondhygiënist en de tandarts.
Goede behandeling, uitgevoerd in een rustgevende praktijk, erg vriendelijk en professioneel!
Ik vind dat de afspraken wel erg uitlopen. De afgesproken tijd wordt bijna nooit nagekomen. Een kwartier wachten blijkt wel normaal te worden.
Top behandeling
Vakkundig, duidelijk en vriendelijk!
Perfecte begeleiding, geen onnodige reparaties etc. De mogelijkheid om binnen de praktijk te switchen van tandarts.
Correcte snelle behandeling
Er wordt heel goed naar je geluisterd en de behandelingen worden ook duidelijk besproken.
ondanks de vele problemen in het verleden met mijn tanden en kiezen is er gedurende afgelopen jaren een goede oplossing gevonden waardoor ik nu geen problemen meer heb.
goed geholpen vriendelijk
Het enige minpuntje dat ik ervaar is de overbodige wachttijd. Ik begrijp dat de tandarts iedere patiënt de noodzakelijke aandacht wil/moet geven en geen leegloop wenst. Ook voor mij geldt "tijd is geld" en ook ik wil geen leegloop. Uit respect voor de tandarts ben ik op tijd en het lijkt mij leuk dat de tandarts op basis van wederkerigheid ook op tijd is. Immers "afspraak is afspraak".
Zeer goede praktijk, vakkundig en behulpzaam.
Zeer vriendelijke receptie. Deskundige behandeling. Fijne uitleg over probleem en behandeling. Men neemt de tijd en je voelt je snel op je gemak. In een woord: super
Een fijne tandarts
Ga zo door
Zeet goed
Meedenken en professionele manier van werken
Prima behandeling en begeleiding
heb driekwartier moeten wachten. was een spoedgeval tussendoor gekomen wat de middag ervoor al bekend was. daarover mij niet op de hoogte gesteld en maar laten wachten. te triest voor woorden
Beste Rik , Vervelend te horen dat jouw ervaringen met de praktijk zo zijn gelopen. Mocht we hierin iets kunnen betekenen wil ik je vragen contact op te nemen met de praktijk. Met vriendelijke groet, Corina Geraets - Netten Praktijkmanager
Zorg is niet slecht. Wisseling van behandelaar is op zijn minst onprettig.
goede verzorging en service.
Goede behandelingen + duidelijk uitleg + vriendelijke behandeling
Sint Maartenslaan 41