Goed georganiseerde praktijk met aardige en bevlogen medewerkers.
Mijn ervaring is hartstikke goed met de tandarts Franken hij is zeer vriendelijk, zorgzaam
Ik heb bijna geen om te vertellen. Met vriendelijk groet.
Zie boven
Goede service, goede uitleg maar dure behandelingen zijn het en helaas wisselende tandartsen . Ben je net gewent moet je weer wisselen
Fijne tandarts Is er voor zijn mensen
Altijd goed behandeld bij Vos
Deze service is efficiënt en effectief en klantvriendelijk.
Zie boven
Prettige en geruststellende ervaring over hele behandel project
heel vriendelijk en goed geholpen
Een goed team met deskundige medewerkers die oog hebben voor kwaliteit en een prettige ambiance. Het interieur is zeer verzorgd.
Tot nu alleen maar goede ervaringen
goede zorg en vriendelijke mensen.
Kom al vele jaren in deze praktijk en ben erg tevreden over de bejegening en behandelingen.
Ik als patiënt wordt met de grootste zorg behandeld. Als het nou gaat om een kies behandeling mondhygiëne uitleg afsraak etc. Ook de dames aan de balie verdienen zeker een compliment. Top houden zo.
Iedereen is vriendelijk, doet zijn of haar werk goed. Krijg ook goede tips. De wachtruimte klinkt helaas veel te hol. Verder jammer dat ik na controle en mondhygiënist alweer moet bijbetalen ondanks ik goed verzekerd te zijn.
Ondanks het aantal km die ik moet afleggen, vind ik het super fijn om bij tandartspraktijk Vos te zijn! De medewerkers zijn hartstikke vriendelijk. Ik voel me altijd welkom. De baliemedewerksters hebben een open houding en staan open voor vragen! Al met al, super fijne ervaring!
Klantvriendelijk!!! zeer goede mondzorg. Duidelijke uitleg over behandelplan. Mooie praktijk die goed bereikbaar is. Kortom; ik ben zeer tevreden.
Nadat mijn vorige tandarts met na 40 jaar gestopt was ,kwam een opvolger in zijn praktijk.Deze arts kon echt niet met mensen omgaan zoals de vorige arts.Nadat mijn hele bovengebit zowat helemaal in puin lag ,en hij zich van geen schuld bewust was,ben ik bij de praktijk van Danielle Vos uitgekomen via vrienden. Hier ben ik geweldig geholpen,vriendelijke dames achter de balie ,en een goede tekst en uitleg over zirkonium brug boven Na 4 behandelingen met een vakkundige tandarts en zijn assistente ,kan ik nu weer hartelijk lachen ,want ik hoef me niet meer te schamen voor mijn gebit. Dus al met al een heel tevreden klant van deze praktijk.
Behandeling met geduld en in overleg
Wordt zeer goed behandeld.
Vriendelijk
Sint Maartenslaan 41