Prima, altijd bereidt snel te helpen en mee te denken in situaties die nodig zijn voor behandeling, afstand en snelheid in afspraken maken. De bereikbaarheid na half 5 zou wat beter mogen. Dat is erg kort als je werkt of onderweg bent en in de file staat. Dan kan je niet doorgeven dat je wat later bent. Dat is een klein aandachtspunten. Verder zijn wij erg tevreden en komen nog steeds ondanks de lange afstand.
Kundige tandartsen die de tijd nemen. Mocht je onverhoopt een calamiteit hebben, dan wordt er zelfs tijd gemaakt.
Wordt altijd snel geholpen. Uit de oplossingen blijkt vakmanschap.
Alles altijd top
Professioneel, netjes, hygiënisch en vriendelijk personeel. Duidelijkheid over behandeling.
fijne ervaringen
Deskundige behandeling in overleg en uitstekende bejegening al 30 jaar
Net geen 5 sterren Af en toe net iets te lang in wachtzaal Maar begrijpelijk
Prettige en deskundige tandartsen en mondhygienisten die hun vak goed verstaan in een mooi omgeving.
Ik ben heel blij met mijn tandarts. Hij is vriendelijk en legt uit wat hij gaat doen. Hij verdoofd als het pijn gaat doen.
beste tandarts ooit en beste mondhygieniste ooit
fijn om naar deze tandarts te gaan
Ook ben ik bang voor de tandarts. Ze nemen alle tijd voor de patiënten. Weet je iets niet wordt het rustig aan jouw uitgelegd wat ze gaan doen en hoe.
Ik had de overstap jaren eerder moeten maken.
wegens slechte ervaringen met vorige tandartsen ben ik doodsbang voor de tandarts. Dokter Leo stelt mij altijd op mijn gemak en heeft mij geweldig geholpen.
zeer mooie en vriendelijke praktijk
Vriendelijkheid en deskundigheid.
Zeer clientvriendelijk,.empatische benadering,
Vriendelijk mensen,goed behandeling ,alles was goed
Meldpaal werkt zeer goed. Super vriendelijke medewerkers, flexibel en klantvriendelijk top. Enatuurlijk mooie implantaten, vakwerk.. Ik hoop dat ik heir kan blijven als patiënte, klant.
Vriendelijk, open, bewogen, snel, meedenkend, vertrouwd, goede en snelle service.
Héel blij dat ik na een paar jaar vanwege verhuizing weer terug ben bij Van Berkel& Lammers. Zij maken met hun hele team écht het verschil.
Altijd aardig, makkelijk afspraak maken zeker in geval van problemen. Controle altijd snel maar wel goed inc schoonmaken. menselijke benadering.