Goede tandarts drs Saab. Zou fijn zijn dat hij de Nederlandse taal beter beheerst. De assistentes aardig en behulpzaam. Staan je altijd vriendelijk te woord.
Al jaren onder behandeling bij deze praktijk en altijd goed geholpen ook bij klachten tussendoor. Nooit problemen gehad
Garen mensen
Alles loopt soepel tot nu toe.
Je wordt op tijd geroepen
de afspraak werd snel gemaakt en alles verliep vlgs plan
Goede ervaring en goed te bereiken
Echt goed en zeer vriendelijk geholpen!
Ik heb vertrouwen in deze praktijk, heb niet het grvoel onnodige behandelingen aangesmeerd te krijgen. Tandartsen zijn kundig. Kan altijd snel terecht. Wel jammer dat online inplannen niet meer mogelijk id.
Goede kundige tandarts
Geen negatieve ervaringen
The best Denist
Ik zou 3 jaar geleden mijn ondertanden verliezen door paradontitus als gevolg van diabetes. Dit kwam aan het licht na een overstap naar Cosmident. Ik deed nog een second opinie want ik kende deze praktijk nog niet. Conclusie, tanden direct trekken. Echter door de goede zorg en kundigheid van de mondhygiëniste heb ik nog steeds mijn tanden en is de rest van mijn mond steeds gezonder
Een goede dienstverlening in het maken van afspraken en klantgericht.
Ontvangst open vriendelijk, tandarts en assistente toegankelijk!
De mondhygieniste trok een vulling uit mijn kies en deze behandeling moest ik zelf betalen wat ik niet terecht vind. Ik hoop dan ook dat ik alsnog de onkosten van de behandeling terug krijg.
Ik word altijd zeer deskundig geholpen
geen bijzonderheden
Ik heb goede ervaring met de tandarts
Heel fijn dat de behandelaar per handeling aangeeft wat ze gaat doen
Alles volgens protocol
Heel fijn dat er bij àlles uitgelegd werd wat ze ging doen. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten!
?
Vervelend dat u de toegankelijkheid in de praktijk als negatief ervaart, ik verwacht dat dit door de twee deuren achter elkaar komt. Wanneer de balie assistente dit ziet dan probeert ze altijd meteen te komen helpen. Wij begrijpen zeker dat dit als onprettig ervaren kan worden, excuus hiervoor.
Frans Halsstraat 3
5171 XD Kaatsheuvel