ik heb een fijn gevoel bij deze praktijk, met kwalitatief de juiste mensen persoonlijke benadering en goed bereikbaar
Goed behandeld rekening gehouden met mijn stress/angst Vriendelijke en kundige medewerkster
Gewoon goed!!!
Op tijd en duidelijke uitleg wat er moet gebeuren met verwijzing naar implantoloog.
Mijn gebit was kapot en ik werd goed geholpen
Vriendelijk personeel. Uitleg waarom de behandeling en vakkundig.
Prima geholpen en goed uitleg gekregen.
Hele fijne praktijk, super aardige mensen. De taal is soms wel ff lastig communiceren met de tandarts zelf.
Vulling afgebroken een week mee moeten lopen vervolgens meer kapot op lichters
Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring bij ons heeft gehad en we vinden het jammer dat u uw klacht niet rechtstreeks bij ons kenbaar heeft gemaakt. We hadden graag een afspraak voor u ingepland met de praktijkmanager om uw klacht te bespreken
Ik ben met mijn dochter geweest. Nemen ze goed de tijd voor om gerust te stellen en uit te leggen wat ze gaan doen.
redelijk
Personeel is professioneel en vriendelijk . Snel geholpen
Op tijd, deskundig, vriendelijk
Ik vind het jammer dat als ze bij een controle een gaatje vinden het niet gelijk gevuld word en je er weer speciaal voor terug moet komen en dat is het zelfde als je tandpijn hebt kijken ze wat er aan de hand is en moet je ook weer terug komen
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het zo gelopen is en dat je hierdoor deze indruk van ons hebt gekregen. We gaan uitzoeken waardoor dit is gekomen, zodat we onze service kunnen verbeteren.
Snap niet dat ik netjes elk half jaar kom. En dat nu blijkt dat de mondhygiënist de werk niet gedaan heeft. En ik nu opgezadeld word met een hoge rekening even buiten het feit dat het ten kosten van me tanden gaat. Daarbij is er geen mogelijkheid om met de manager te spreken en moet ik me klacht naar de telefonist sturen . Hoe onprofessioneel kan je zijn?
Bedankt voor je beoordeling. We staan altijd open voor feedback en nemen klachten en beoordelingen zeer serieus. Zo werken we dagelijks aan het verbeteren van onze service. We raden patiënten dan ook altijd aan om contact op te nemen als iemand niet tevreden is, zodat we het met elkaar kunnen oplossen.
Geen lange wachtrijen, afspraken worden goed ingepland, Vriendelijk ontvangen
Prima mondhygiëniste, doet haar werk goed en toont empathie. Helaas is de offerte voor een dieptebehandeling ongelooflijk, in die zin dat het bedrag (veel) te hoog is.
Hele aardige mensen en je kunt snel terecht
Behandeling op het juiste tijdstip, hygiëne goed, advies na behandeling goed.
prettige ervaring
Stuk tand afgebroken, kiezen met verkeerd materiaal verlengd waardoor het niet meer van de kiezen te verwijderen is, zou 3 maanden moeten beugelen. Dit is 3 jaar geworden en loop nou met composieten hoektanden omdat de behandeling niet liep zoals verwacht. Zonder vermelding steefs een andere ortho. Ik kwam met een netter gebit dan dat ik ging. Kan nu om de 10 jaar betalen voor nieuwe tanden. Met deze ervaringen werd niets gedaan
Fijne ervaring, en word normaal geholpen
Vriendelijk en vakkundig
Frans Halsstraat 3