Altijd vriendelijk, persoonlijk en professioneel
positief
behandeling wordt duidelijk toegelicht; prettige sfeer en professionele benadering
Op tijd geholpen, vriendelijk te woord gestaan . Goed geholpen
Ik word altijd vriendelijk geholpen en geïnformeerd, mooie moderne praktijk.
Goede begeleiding! Kwam met de rolstoel binnen. Heel goed geholpen en mij op mijn gemak gesteld. Goede uitleg wat er aan mijn gebit moest gebeuren. Al met al. Ben blij met allen in de praktijk.
Terug komen voor tandsteen verwijderen was ik niet gewend. Hoe het werd verwijderd vond ik wel beter gaan dan voorheen . Voortaan vraag ik meer tijd aan voor een afspraak zodat ik niet terug hoef te komen. Tip van de assistente!
No nonsense, eerlijk en aardig personeel
Prettig en vakkundig
Bart is geduldig, rustig en duidelijk! Dit brengt hij goed over naar de kinderen. Samen met zijn collega assistente.
Heb geen klachten tot nu toe. Dus kan tevreden zijn.
Goed geholpen met goede uitleg betreffende de handelingen
Goede ontvangst en behandeling: staat hierboven ook. Ik vind het wel veel vragen in dit formulier.
Klantvriendelijk en professioneel.
Zie hierboven
Wij worden als gezin tegelijk geholpen bij de praktijk. Voor de kinderen is het niet spannend.
Keurig op tijd zoals de afspraak gemaakt is.
Ik word behandeld met de ervaringen van het verleden zodat ik mij prettig voel zoals het hoort complimenten voor Peter en Dees
Ze kennen je daar gaat het om. En altijd proffesioneel. Blijf er niet voor niets terwijl ik 75 km verderop woon
Fijne praktijk. Zorgvuldig en professioneel.
Dit was voor mij een onbekende praktijk, maar ik werd gelijk op mijn gemak gesteld. De assistente legde uit, wat er ging gebeuren. Ik kreeg een implantaat. Vooraf had ik ook al schriftelijk informatie gekregen. Door de verdoving was de behandeling geheel pijnloos en ik heb ook helemaal geen napijn gehad.
Je wordt erg vriendelijk benaderd door iedereen. Korte wachttijden.
Tevreden over de snelle inplanning na een afgebroken stukje kies. Goede voorlichting over de oplossings mogelijkheden.
Vriendelijke benadering en goede uitleg van de behandeling
Duindoornstraat 38
2211 PK Noordwijkerhout