Aligner mee gekregen tot de volgende afspraak. Restgedeelte bleef in de praktijk waarbij een opvolgend deel vergeten werd mee te geven.
Zeer goed opgeleide Artsen en assistenten. Op de hoogte van de laatste innovaties! Alles schoon zo heerlijk schoon. Geen verzoek te ingewikkeld. Er wordt actief meegedacht over soms ingewikkelde questies. Fijn leesvoer in de wachtkamer Overal parkeer ruimte.
Fijne mensen goede uitleg en pijnloze behandeling!!!!! Kortuit: Top.
Rustig, geïnteresseerd, aardig.
Het schoonmaken van het gebit gebeurde zacht en doortastend zonder pijn. Complimenten voor de betreffende behandelaar die ik nog niet kende maar deed dit uiterst zorgzaam. Controle door de tandarts verder ook prima. Je ontmoet altijd kwaliteit en zorgvuldigheid!
Prima mondhygieniste!
Na een doorverwijzing van mijn eigen tandarts bij Peter in de stoel beland. Daar mijn angst voor de tandarts verteld. Werd door hem en de assistente erg op mijn gemak gesteld. Fijn om te ervaren dat het dus ook zo kan.
Behandeling is goed verlopen, fijn gecommuniceerd voor, tijdens en na behandeling
Resultaat was perfect. De behandeling bijna niet gevoeld!
Ik nen op een prettige , profesdiomele manier nehandeld
-controle door tandarts was perfect. Deze tandarts zou ik aanbevelen. -De mondhygiëne behandeling vond ik pijnlijk. (voorheen bij andere mondhygiënisten werd dit met de hand gedaan en was geen enkel probleem). - ik vond het vervelend dat ik mijn mond niet kon spoelen en was vrij snel na de behandeling een beetje koortsig. Ik weet of ik de mondhygiëne behandeling nog een keer bij u laat uitvoeren. Voelde me nadien echt beroerd.
Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen.
Goede behandeling, prettige mensen.
Fijne tandartsen en prima vriendelijke assistenten !! Luisteren voordat ze iets gaan doen! Alleen jammer dat je minimaal 3x een mail krijgt wanneer je de afspraak hebt.
Ik ben bang en jullie proberen me echt rustig te krijgen .
Voelt niet als haastwerk, leuke mensen die plezier hebben in hun werk…ondanks dat ik er liever niet zit.
Lieve mensen die echt naar je luisteren.
Zie hierboven en ik zou anders niet vanuit Amstelveen naar de praktijk komen.
ik heb geen klachten , ik ga nooit met tegenzin
Professional, deskundig, fijne sfeer, persoonlijke aandacht.
Dankzij Bart durf ik weer breeduit te lachen! Supergoede tandarts...
Twee gaatjes gevuld en plaatsing voor een kroon voorbereid. Alleen hoofdsteun stond niet goed hierdoor lag ik niet zo lekker. Later opgelost hoor.
Mijn klacht werd snel en vakkundig behandeld
Ruim 20 jaar ervaring bij deze praktijk en dat is goed bevallen. Ook de speciale aandacht bij de behandelingen va n kinderen - gerust stellen en vertrouwd maken met de tandarts - waardeerden we zeer
Duindoornstraat 38
2211 PK Noordwijkerhout