Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig.
Een duidelijke uitleg en een pijnloze behandeling.
Heel voorkomend, prettig en deskundig. Knap om binnen een half uur zo'n stevige noodvoorziening te bouwen.
Goed geholpen maar vraag me af wanneer het word geregeld met zorg en zekerheid.
Mondhygieniste altijd al prima. Nu met tandarts Bart stuk beter. Vriendelijk, spraakzaam. Uitleg, de tijd nemend en goed
heel prettig en vriendelijk en weer snel klaar
Goede praktijk met prettige medewerkers.
Bezoek aan de tandarts is nooit echt leuk, maar ze maken het hier zo fijn mogelijk. Leuke speelmogelijkheden voor kinderen en krijgen altijd iets leuks als ze zijn geweest. Daardoor wil ze vaker terugkomen.
Kundig, fijn in de omgang
Goed en snel
Altijd vriendelijk, goed en snel behandeld.
Geen mankementen. Goede fijne tandartspraktijk voor me dochtertje en voor mij.
Ik ben als de dood voor de tandarts. Maar vanaf dag 1 heb ik vertrouwen in deze tandarts. Na vele slapeloze nachten voordat ik na de tandarts moest. Is het grootste gedeelte opgelost. Niet dat ik angst vrij ben maar laat ik het nu wel toe. Kan geen beter praktijk wensen. Ook de assistentes zijn begrip vol en nemen de tijd voor je. Duidelijke uitleg Ik ben blij met deze praktijk Ps mijn man ook
Mijn ervaring schrijf ik met veel plezier op om te laten weten dat ikzelf altijd sinds 1979 heel Fijn en zeer goed wordt behandeld in de praktijk.
Persoonlijk, kundig en up-to-date is de tandheelkundige praktijk Van Alphen, vanaf de start al cliente. En dat is dus al vele jaren.
Zoals altijd. Goed en vakkundig geholpen en bij vragen duidelijk antwoord. Zeer tevreden
Ook ik moet er dik een uur voor rijden vanuit Gelderland maar ik heb het er graag voor over. Fijne medewerkers en altijd goed advies.
Deskundig, hulpvaardig en persoonlijk
Ik werd snel en op tijd geholpen. Eerst een paar foto’s maken toen een eerste controle en vervolgens tandsteen verwijderen en schoonmaken. Daarna nog een keer controle. Bij elke stap werd uitgelegd wat ze gingen doen.
Idem
Erg fijn ik de ruimte tussen mijn twee voortanden laten opvullen! Dit is zo mooi gedaan. Dank jullie wel!
Goede uitleg, behandeling was pijnloos, zeer vriendelijk, zowel tandarts als assistente/ mondhygiëniste.
Zzzz
Voor de 1e keer als prettig, open en kundig ervaren!
Goede ervaring al vele jaren
Duindoornstraat 38
2211 PK Noordwijkerhout