Ik ben zo bang voor de tandarts maar Bart stelt mij zo op mijn gemak en legt alles zo goed uit dat is erg fijn de assistente isookzo lief voor mij ook daarvoor complimenten
Behandeling is nog steeds goed blijven werken.
Kom al sinds ik klein ben bij de praktijk. Erg kundige en fijne mensen, zowel in omgang als uitvoering. Een aanrader als tandarts!
Vriendelijk,hygiënisch, kundig!
Zeer deskundig,vriendelijk zowel de tandarts zelf,als de assistente
De beperking dat je alleen van ma-do tot 1200 een telefonische afspraak kan maken vindt ik vervelend. Ik ben in de ochtenden vaak druk tijdens me werk waardoor ik 's middags pas er weer aan denk om de afspraak te maken. Digitaal zou wenselijk zijn.
Dank voor het nemen van de tijd om deze beoordeling in te vullen. Onze telefonische bereibaarheid was in het verleden inderdaad beperkt maar is al sinds enige tijd ruimer geworden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: maandag, dinsdag en donderdag van 08.00-12.30 uur en van 13.10-16.30 uur woensdag en vrijdag van 08.00-12.30 uur
Prima behandeld
Vriendelijk en zorgvuldig
De infectie werd goed aangepakt
Goede uitleg gekregen. Wel een half jaar gelopen met een klacht. Misschien iets scherper moeten handelen. Wel goed dat de behandeling opgesplitst is in twee delen ivm het niet kunnen fixen in een keer.
Goede professionele behandeling ondergaan. Uitgebreide uitleg en informatie gekregen zodat ik precies wist waar ik aan toe was wbt het behandeltraject. Geeft heel goed gevoel
Rustige benadering, goede uitleg w.b.t. behandeling.
Mijn klachten over het te ruim gaan zitten van mijn prothese die vastklikt op de implantaten zijn nog niet helemaal opgelost. Er zijn wel nieuwe, ik noem het maar zadels ingebracht in de prothese zodat deze bij het spreken niet meer naar beneden valt. De prothese is uit 2010. Om deze problemen op te lossen heb ik het advies ontvangen een nieuwe prothese te laten maken. Heb hiervoor een afspraak gemaakt op 11-06-2024 met H. Van Beek te Lisse.
Ik ben zo blij met de rustige en zorgvuldige tandverzorging
Geen hekel om naar de tandarts te gaan, zeer tevreden over de controles en behandeling die ik en de kinderen gekregen hebben.
Een prima bezoek aan de praktijk. Snel en vakkundig geholpen.
Zie boven.
Ondanks dat ik niet bepaald ontspannen in de tandartsstoel lig, viel het mij 100 % mee. Mijn amalgaamvulling was snel vakkundig vervangen.
Al 30 jaar perfecte tandheelkundige zorg
Altijd prima behandeld
Zeer prettig en vriendelijk
Prima behandeling en aandacht.
Duindoornstraat 38
2211 PK Noordwijkerhout