Goed geholpen door al het personeel
Ze weten wat ze doen en ik voel me er op mijn gemak. Goede tandartspraktijk.
Ik vond het een prettige ervaring met de tandarts ze stelde mij gerust. Ook de nazorg vond ik prima.
Altijd kundig, zeer betrouwbaar
Tot nu toe altijd goed geholpen.
Goede begeleiding in het proces onderhoud van mijn gebit. Ook op langer termijn.
Ik ben pas 2 keer bij de praktijk geweest. Deze 2 bezoeken zijn mij zeer goed bevallen. De medewerkers waarmee ik te maken heb gehad, zijn zeer vriendelijk en hebben mij goed geholpen.
Netjes gedaan
Communicatie met Assistentes en mondhygiëniste is goe
Keurig
Klant vriendelijk
klantvriedelijk en vakundig
Prima praktijk. Vriendelijk en deskundig personeel
Receptioniste is vriendelijk en behulpzaam geen lange wachttijd tandarts geeft duidelijke uitleg en heeft aandacht voor het welzijn van de client
Zag er erg tegen op. Is achteraf heel erg meegevallen. Fijne begeleiding door assistente ! Behandeling is nog niet af. Krijg nog definitieve kroon.
Snelle afspraak, duidelijke uitleg, deskundige behandeling
Al meerdere behandelingen gehad. Van reguliere controles tot implantaat. Altijd de tijd voor je nemen en alles netjes uitleggen wat ze gaan doen.
Altijd vriendelijk personeel , ben zeer tevreden
Ik moest 60 jr worden om te ervaren dat angst niet nodig is,en eenbetrokken tandarts een wereld van verschil maakt
tevreden over de praktijk en altijd zeer tevreden geweest over tandarts Roy die helaas vertrokken is; een tandarts die duidelijk maar ook emphatisch was. Nu ben ik bij de tandarts die er sinds een aantal jaren werkt en de uren van Roy erbij genomen heeft. Onduidelijk, onbeleefd en onpersoonlijk, jammer
Ben altijd zeer goed geholpen bij tandartspraktijk Neer.
Goede uitleg.En alles naar wens.
Hoogstraat 15
6086 BH Neer