Zeer vakkundig, eerlijk, uitleg duidelijk.
Naar aanleiding van bovenstaande zin, heb ik geen problemen om naar de praktijk te komen. Ik krijg van de behandelende mondhygiëniste best wel adviezen die ik eerder nooit gekregen heb.
Ben overgestapt van Finken. Ben in Neer heel fijn en hartelijk ontvangen. Controles verlopen prima en assistentes zijn ook heel vriendelijk.
Fijne praktijk met vriendelijk en bekwaam personeel. Alleen de tandarts zelf gaat heel snel te werk.
Sehr angenehme Praxis, effiziente Aerzte und Assistentinnen. Keine lange Wartezeit Bin aeusserst zufrieden mit dem Service. Maria Schiffgens
Afspraken lopen niet of nauwelijks uit, vriendelijk personeel, zeer deskundige tandarts
Je vind haast leuk om er heen te gaan.
normaal
Zeer deskundig en vriendelijke personen. 'n Luisterend oor en respect voor client.
Duidelijke uitleg over mijn vraag
Duidelijk van tevoren aangegeven wat de ingreep inhield.
Enkele implantaten en kronen laten plaatsen. Ging allemaal goed, geen problemen ondervonden.
Als je meer dan 25 jaar vertrouwen in deze tandarts hebt, betekent dit een praktijk op maat!
Heel tevreden, houden veel rekening met de patiënt. Zeer vriendelijk personeel.
tevreden, afspraken die we samen gemaakt hebben worden nagekomen
Ik had begin vd week hoofd/kaaklijn. Dacht voorhoofd holteontsteking. Maar daags erna merkte ik dat het een kies was kon gauw genoeg komen en werd er vanaf geholpen pijnvrij.
Professioneele ,kwalitatief, correct, schoon en gaat met de tijd mee met betrekking automatiseering en techniek.
Gemoedelijk en goed.
Ook voor kinderen, dochter wilde toen ze klein was mond niet openen maar door door sturing náar amalia kliniek,nu hebben we een beugel bekkie en het gaat super.
Ik ben nieuwe patiënt op aanraden partner en familie
Mijn tandartsconsulten ervaar ik als fijn en vooral ook als gewoon. De tandarts en medewerker zijn deskundig, ik ervaar een goede sfeer.
Vooralsnog zeer tevreden
Hoogstraat 15