Ben altijd zeer goed geholpen bij tandartspraktijk Neer.
Goede uitleg.En alles naar wens.
Duidelijke uitleg en vriendelijke en correcte behandeling.
zeer kundige en goede tandarts
Fijne tandarts. Ik ben snel en goed geholpen bij de tandarts.
Vriendelijke en kundige personeel dat ervoor zorgt dat je ,bijna, met plezier naar de tandarts gaat.
—
De mensen aan de receptie zijn strijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De artsen zijn kundig.
wacht tijd soms wat te lang.
Goede uitleg omtrent behandeling, en de bijbehorende kosten. Zeer tevreden over de behandelingen uitgevoerd door tandarts Hoofwijk. Jammer dat hij nu de prakrijk verlaat. Ik wens hem het allerbeste voor de toekomst.
Uitstekende ervaring met Tandarts Hoofwijk - verschillende interventies/behandelingen Heel kundig en altijd even vriendelijk Maar dat geldt ook voor ander personeel
Nog tekort patiënt!!
Zeer vakkundig, eerlijk, uitleg duidelijk.
Naar aanleiding van bovenstaande zin, heb ik geen problemen om naar de praktijk te komen. Ik krijg van de behandelende mondhygiëniste best wel adviezen die ik eerder nooit gekregen heb.
Ben overgestapt van Finken. Ben in Neer heel fijn en hartelijk ontvangen. Controles verlopen prima en assistentes zijn ook heel vriendelijk.
Fijne praktijk met vriendelijk en bekwaam personeel. Alleen de tandarts zelf gaat heel snel te werk.
Sehr angenehme Praxis, effiziente Aerzte und Assistentinnen. Keine lange Wartezeit Bin aeusserst zufrieden mit dem Service. Maria Schiffgens
Afspraken lopen niet of nauwelijks uit, vriendelijk personeel, zeer deskundige tandarts
Je vind haast leuk om er heen te gaan.
normaal
Zeer deskundig en vriendelijke personen. 'n Luisterend oor en respect voor client.
Duidelijke uitleg over mijn vraag
Duidelijk van tevoren aangegeven wat de ingreep inhield.
Enkele implantaten en kronen laten plaatsen. Ging allemaal goed, geen problemen ondervonden.
Hoogstraat 15
6086 BH Neer