Ik ben duidelijk, goed en snel geïnformeerd en behandeld
Vooraf goede voorlichting over de behandelingen en kosten indicatie
Zoals hierboven staat vermeld. Deskundig en vriendelijk.
Vriendelijk
Al jaren patiënt. Evenals mijn partner. Zeer tevreden. Een verbeterpunt kan zijn het sneller inplannen van de uiteindelijke behandelingen. Tenzij spoed; is het altijd weken later. Soms nog langer. De verandering van spoedzorg buiten kantooruren, in weekenden en bij vakanties naar een praktijk in Eindhoven vind ik persoonlijk gezien de afstand beneden de maat. De zorg daar zal best wel goed zijn.
Blij dat ik ondanks de schrik hier naar toe kan. Heerlijk met half pilletje, ben ik super relaxed.
Met zoveel zenuwen liep ik de eerste keer naar binnen. Maar wat wordt je hier welkom ontvangen. Ik voelde me erg op mijn gemak en vertrouwde op de professioneliteit van de medewerkers. Dhr Aurag een krijgt van mij een dikke 10.
ben content
Goed behandeld alleen wist ik niet dat het verdoofd zou worden. Dat kreeg ik pas op dezelfde dag van de behandeling te horen en ik vond de verdoving best lang duren voordat ze klaar waren. Verder prima gegaan. Alleen jammer dat als ik klachten heb dat je dan in het weekend naar Eindhoven moet.
Zorgvuldig en op tijd.
Ik ben denk ik 35 jaar in Neer bij de tand, arst
Aangezien ik best angst heb voor de tandarts (leuke vent Hassan hoor niks mis mee) in t algemeen. Dan wordt er veel rekening mee gehouden , heel prettig. T enigste minpunt is dat er vaker verschillende mondhygiënisten zijn. Heb je net vertrouwen in de een krijg je n ander. Ga zo door .
onze ervaring is dat wij het hier wel naar de zin hebben en ons op de goede plek voelen, zeer vriendelijk en ook een fijne serves zeker als er wat plotseling optreed men altijd een oplossing weet te vinden !
goede uitleg en goede behandeling
Hoef bijna nooit lang te wachten,vriendelijk personeel
Hoogstraat 15
6086 BH Neer